Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ckm66

trochę perwersyjnie

Polecane posty

najpierw chce się słyszeć same tylko ochy i achy, a potem są pretensje do całego świata - eh, te baby ;)

do obojga klaudki i komiczne tak jest ze ie kazdy chce usłyszec rady czy rozwiązania, ale chce potwierdzenia tego co sam juz sobie w głowie pokładał. nie raz tez spotkały mnie wyzwiska, ze jestem zła kobieta:P ale to spływa po mnie jak po...-- kaczek tez nie lubie:D

a jak gdzies napisalem, że ludzie nie chcą słyszec prawdy, tylko chcą nie wiedziec, ze są okłamywani... To sie zaczęło :D A prawie całe to forum potwierdza to twierdzenie :D

zgadzam sie w 100% - niestety czasem mam wrażenie, że to co jest na forum przekłada sie równiez na rzeczywistość (chodzi mi o mentalność ludzi, społeczeństwa) Przykre, ale się uśmiechnę :)

Ja tam zawsze mowie, że nie ma sensu kogos na siłe naprowadzac, jesli sam chce sobie zaszkodzic.... w realiach tego forum przedstawia sie to tak, ze jesli kobieta ma swoją filozofie co do postępowania z facetem (oderwaną od rzeczywistosci) i napotykając opór materii na siłe stara sie go pokonać za wszelką cene.... To niech tak robi... Tylko ona poniesie tego konsekwencje i najwyzej załozy kolejny temat z tych, które mozna zklasyfikowac pod ogolnym tytułem \"facet to swinia\"...

owszem - mówią, że prawda jest jak dupa.. każdy ma swoją... Tylko, że autorka na swojej wersji, daleko nie zajedzie

z tego co przeczytałam to autorka raczej nie filozofuje, mówi, że nie lubi takiego sexu i nie chce urazić chłopaka. A ty jak każdy facet starasz się jej wyperswadować fochy i fanaberie. Ma robić tak, bo jak nie to jak się ktoś wyraził dostanie \"kopa w tyłek\" nic dziwnego, że się obraziła

Aniołek, to że ja jej tego nie napiszę, nie spowoduje, ze tak sie nie stanie.... Nie potrafi sie wyluzowac przy facecie, nie spelnia jego potrzeb... odejdzie od niej... Ale ja tylko stwierdzam ten fakt - nie kreuje tej rzeczywistosci - nie rozumiesz? Z moich słów nie wypłynie moc sprawcza, powodująca ze jeje facet pod wpływem mego impulsu ją rzuci... Ja po prostu przedstawiam jak jest w życiu.... Jesli ktos nie chce slyszec odpowiedzi prawdziwych, niech nie pyta

a tak swoją drogą - każdy rozsądny wie, że takie rzecz jak kafe trzeba traktować nieco z przymrużeniem oka, internet - ok, ale życie jest zyciem. Nie rozumiem skąd ten jad i obraza wielka - no bez przesadyzmu

wspołczuje autorce-i faceta i problemu. Nie byłoby problemu gdyby nie było takich facetów. Proste. :)

Ludzie się rozstają, takie jest życie... Ale nalezy starac sie, by nie doprowadzac do ewidentnych zniedbań... Takich, które bezapelacyjnie prowadzą do rozbicia związku... Po prostu - działajmy w dobrej wierze, a że efekt czasem jest nieadekwatny do starań - trudno.. bywa... I warto mieć prostą zasade - swiat nie zmieni sie dla nas.... trzeba sie dostosowac do swiata... W miare rozsądku oczywiscie

EFUSISKO - Twoja wypowiedź sporo wniosła do tego tematu, dziekujemy za cenną uwagę wnoszącą odrobinę świeżości w ten skostniały dialog :)

EFUSISKO --> no to pojechałaś. Bzdura kompletna? Za chwilę powiesz, żeby przepraszał, że żyje, bo on taki zły. Normalnie nie rozumiem, zupełnie zwykła, normalna ludzka rzecz w oczach niektórych urasta tutaj do rangi jaiejś zbrodni :) No dobre, dobre

a w ogóle wcześniej teą padło parę \"dobrych tekstów\" - jak facetowi jest z Tobą za dobrze, to dziwka jesteś, jak pełnia szczęścia, to tylko i wyłącznie w burdelu, jak facet lubi miłośc francuską to zbrodniarz i psychopata, który sie znęca nad nami :) Fajne teorie

Gość powiem Wam
Mój facet namówił mnie do seksu oralnego i analnego-spodobało mi się, nie powiem, ale kiedy chciał,żebym podczas seksu włożyła mu palec w d....OOOOOO NIE!!! i nie nalegał więcej. Kiedy ktoś jest bardzo zdecydowany to odmówić potrafi, a normalny człowiek go zrozumie. Widać chłopak Autorki do nich nie należy.;)

AAAAA, dziękuję pieknie :) Chodziło mi o to,że nie wolno nikogo do niczego zmuszać, a skoro już teraz chłopak ją zmusza i nie dociera do niego, kiedy ona mówi NIE, to co będzie za parę lat, jak np.nieopatrznie go poślubi?Ludzie są różni i każdy lubi co innego. Według mnie zero szacunku dla partnera.Takie jest moje zdanie w tej skostniałej dyskusji.(bardzo mi się spodobało to wyrażenie:))