Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plyna ryby plyna

Badzcie tak laskawe

Polecane posty

Gość Po takich chamskim napadaniu
Kfiaciółki to se sama poszukaj zamiast zachowywać się, jak żebraczka.

Gość Napisała wyraźnie
i zgodnie z regułami polskiej wymowy. A ty po raz kolejny kogoś obrażasz. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3544519 Tutaj obrażałaś wiele osób. Mało ci? Dziewczyna ma rację, sama sobie poszukaj tej piosenki.

Gość Nie będziemy łaskawe

\"Kfiaciółki\", \"se\"- to jest zgodnie z zasadami jezyka polskiego? Nie sadze. Ale nie dziwie ci sie ze tak myslisz bo skoro uwazasz ze tam kogos obrazalam to rzeczywiscie masz problem z rozumieniem tekstu. Koncze watek rozmowy z tego typu osobami. Prosze was drogie dziewczyny o pomoc w szukaniu tej piosenki.

Gość Jak widać rybka
nauczycielką poprawnej wymowy - trza się pilnować, co by pani polonistka znów nie nakrzyczała. Nick Kfiaciółka może być pisany bez zgodności z zasadami języka polskiego, dlaczego ty w swoim nicku nie masz przecinka i "kreseczek" tudzież "ogonków"? Wszystkim zarzucasz brak zrozumienia czytanego tekstu, kłopoty z wysławianiem się... A ty masz problemy w kontaktach z ludźmi i traktujesz innych, jakby byli gorsi od ciebie. Nieładnie.

Ok :) Ja osobiście największym sentymentem darzę wersję, w której \"śpiewa\" z córką :) Ale mam jeszcze wersje Celine Dion, Michaela Boltona, samego nat King Cole\'a i sama już nie wiem :P Będę powolutku umieszczała je tutaj: http://chomikuj.pl/weddingplanner/mp3 Daj mi później znać, jak skończysz ściągać wszystkie :) Pozdrawiam :)

Gość Samantha Fox
na emule jest wszystko do ściągnięcia.

Za jakieś 2h będę ją miała :) Ale jeśli bardzo się spieszysz, zrób tak, jak radził ktoś nad nami: EMULE :) Znajdziesz tam wszystko lub prawie wszystko :) Jest łatwy w instalacji a możliwości ma ogromne :)