Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna owieczka

Czy ktoś kto kocha tak postępuje... prosze wejdźcie i odpowiedzcie

Polecane posty

Gość smutna owieczka

Chodzi o mojego chłopaka. Jestesmy razem 6 lat, od roku nie szanuje mnie, wyzywa mnie od szmat, suk i pojebańców. Robi tak ponieważ wmawia sobie i zmysla rozne historyjki i mnie za nie obwinia mimo ze nic takiego nie miało miejsca. To tak bardzo dobija. Powiem wam ostatnia sytuacje. Pojechałam na przymusiwe szkolenie z pracy dosc daleko od domu zamieszkania, na 4 dni.codziennie od 10-17 wykłady pozniej powrt do hotelu trwał godzine, zmeczona w pobliskim sklepie kupywałam cos na kolacje i szłam do hotelu, nigdzie nie chodziłam, zmeczona szybko zasypiałam. Ale on stwierdził jak ja moge o 21 isc spac ze na pewno gdzies łaziłam, jebałam sie (tak mi mowił:-( przez tel i w smsach) Tak bardzo płakałam jak usłyszałam te słowa, naprawde jestem porzadna dziewczyna mam swoj honor i godnosc. Nigdzie bez niego nie chodze, nie włocze sie nigdy, wszystko z nim, jest moim pierwszym facetem i miloscia i tak mnie gnoi. Jestem wobec niego szczera i lojalna, oddałabym zycie za niego a on mnie tak gnoi:-((( Dlaczego, nierozumiem go wymysla co tylko sie da. Mysle ze to skutek sterydow i czasami innych immprezowych uzywek:-( ale zeby rujnowac tak piekna milosc zmyslaniem nieprawdy, on chyba zwariował a mi brakuje juz sił na tłumaczenie juz z 50 razy go prosiłam błagałam, tłumaczyłam jak dziecku było dobrze z tydzien i znow to samo i zrywanie ze mna:-( Co robic.............;-(

zostaw go, bo Cie niszczy a na tym milosc przeciez nie polega. i ludzie *kupowac* a nie kupywac.

Gość oczy otwarte
"jestem porzadna dziewczyna mam swoj honor i godnosc" - no jeżeli pozwalasz na takie rzeczy swojemu facetowi, to chyba jednak nie masz ghodnoścvi ani szacunku do siebie. olej go i już

Gość Spełniona
Dziewczno!!!! Otrząśnij się! Nikt Ci nie powie co masz zrobić, bo to jest twoje życie i twoje decyzje. Ale zastanow się czy jesteś w stanie akceptować takie zachowanie i być szczęśliwą? Czy Ty go kochasz, czy to tylko przyzwyczajenie, lęk przed nowym. Uwierz mi - nowe może być lepsze, nawet w pojedynkę. Życzę powodzenia i milości :-)

Gość smutna owieczka
czy istnieja normalni faceci szanujacy kobiete??? Moja kolezanka ma jeszcze gorzej nizja bo on ja bije za to np. ze ziemniakow na czas nie ugotowała:/

Gość to patologia juz

Gość współczuję
bardzo Ci współczuję, Twój facet ma niskie poczucie wartości i jest obsesyjnie zazdrosny - nie pozwól tak siebie traktować!!! nic mu nie tłumacz, nie płaszcz się przed nim, tylko jeżeli ma do Ciebie pretensje o coś czego nie zrobiłaś v- po prostu nie reaguj- odwróć się na pięcie i odejdź - musi zrozumieć, że nie może w taki sposób z Tobą postępować. Bądź stanowcza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i odpowiedź na pytanie zawarte w temacie: NIE - ktoś kto kocha tak NIE postępuje. Trzymaj się - życzę dobrych decyzji

Gość mężczyzno nie denerwuj mnie
dziewczyno zacznij sie wreszcie cenić. No załamać sie można . Kopnij go wreszcie w dupsko, niech sie wyżywa w inny sposób.

Gość smutna owieczka
a wiecie jak trudno jest olac jesli sie kocha, szczerze kocha i ja wiem ze on nie słusznie nas rujnuje dlatego walcze i sie tłumcze jak głupia a on nadal mni wyzywa i wymysla coraz to innr kłamstwa:-( Trace juz sens zycia to jemu powierzyłam całe soje zycie a on mnie tak poniewiera;-(

Gość dshsjhfjhdsgfjhgr
ty autorka, a ty jesteś jakaś masochistka ????????? :-))))

Gość lo matko /////
nie walcz idiotka jestes ! on cie zniszczy psychicznie, tego chcesz??

Gość wejdź na topik
Czy Twój partner molestuje cię psychicznie" i poczytaj. Możesz też pogadać z mądryni babkami, które są w takiim związku lub były. Pozdrawiam serdecznie

Gość nie masz godności
jak z kims takim jesteś:o

pisałaś, że masz swój honor moim zdaniem go nie masz skoro pozwalasz na takie traktowanie swojej osoby zachowaj resztki dumy i kopmnij kretyna, może to go obudzi bardzo rzadko jestem za takimi radykalnymi środkami ale w takiej sytuacji pomoze tylko kuracja wstrząsowa a jeśli i wtedy się nie opamięta to tylko lepiej dla ciebie kiedy go zostawisz

pisałaś, że masz swój honor moim zdaniem go nie masz skoro pozwalasz na takie traktowanie swojej osoby zachowaj resztki dumy i kopmnij kretyna, może to go obudzi bardzo rzadko jestem za takimi radykalnymi środkami ale w takiej sytuacji pomoze tylko kuracja wstrząsowa a jeśli i wtedy się nie opamięta to tylko lepiej dla ciebie kiedy go zostawisz

Gość wybacz ale ...
nie rozumiem ciebiei nigdy nie zrozumiem, mowisz, że masz swoj honor a wiesz chociaz co znacyz slowo HONOR bo myślę , ze nie wiesz ... Jeżeli on ciebie nie szanuje teraz to jak myslisz co bedzie za rok, dwa, trzy ... Dlaczego ciebie nie szanuje ? Bo ty sama siebie nie szanujesz. Nie wyobrazam sobie zeby moj facet powiedział tak do mnie, nigdy, przenigdy by się na to nie odważył bo wie doskonale , że to byłby koniec , KONIEC i juz. Sa pewnie granice, ktorych przekroczyc nie mozna :) Nawet gdyby moje serce krwawiło ... Nie ma nic gorszedo jak trafić z nieodpowiednim facetem do tej samej klatki ... ale to twój wybór i twoje życie, chcesz je zmarnowac towja sprawa ... Tylko nie rozumiem po co zakładasz takie denne topiki ?

Gość agacia19
Witam nie wiem czy tu to mam napisac ale jestem tu pierwszy raz. Mianowicie jestem z moim chłopakiem juz 2 lata od prawie dwoch miesiecy mieszkamy razem. Awantury byly ale to co sie dzis stalo przeroslo mnie. Zaczeło sie od tematu pieniedzy(dostane wyplate do 5 wrzesnia)ale on tego nie rozumie:(:(mysli ze pienniadze przecpalam chociarz tego swinstwa nie biore!:(potem strzaskal wszystko co bylo na stole trzeskal szklanki rzucil we mnie papierosem(zapalonym)wysypal cała popielniczke na ziemie bylo tam pełno szkla i papierosow:(pozniej przewrucil zlew i wszystko sie potrzaskalo.całe smieci tez rozwalil na ziemi.i Do tego dusil mnie plul mi prosto w twarz i wyzywal od szmat po K*rwe.jeszcce do tego powiedzial mi ze teraz kazdy jego kolega bedzie mnie wyzywal od k*rw jak bede przechodzic.nie wiem o co mu chodzi ja mu nic nie zrobilam,nigdy go nie zdradzilam!!co robic??nie mam gdzie isc poniewaz moi rodzice robia remont mieszkania i sami spia u mojego brata.naprawde boje sie byc w domu sama bo jak on przyjdzie to nie wiem co jeszcze sie moze stac:(:(