Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Colliee

Wczoraj w spozywczaku...

Polecane posty

Usłyszałam,jak mama wolala corke \"Noemi\".Prześliczne imie,nie sadzicie? i tak rzadko spotykane...

Gość klara82
a ja raz w odzieżowym usłyszałam jak matka woła do swojej może trzyletniej córeczki - Fiona. mi się nie podobało.......

Gość zasiniona
noemi rzadko spotykane? moja mama pracuje w złobku i jest tam az 9 dziewczynek o tym imieniu

Gość czego to ludzie nie wymysla
:O :O

Gość impresja*
szkoda ze nie Naomi:O

hmmmmm czyżby przepisy sie zmieniły czy po prostu rodzice dają w łapę? Kiedyś bylo tak że imię ma wskazywać płeć więc u dziewczynek kończyć sie na \"a\" (oczywiście były wyjątki,ale nie tyle co teraz)

Gość wiem co pisze
jakto nie daje sie Abraham i Izaak daja tez takie imiona przeciez choc nie w Polsce

Gość hogacia
a anna , ewa, piotr, hubert, zofia i w huk innych imion - to niby sa polskie? kiedys były tak samo egzotyczne, jak dzis noemi, alan czy brian - jak kazdy sie nazywał przemko, mieszko, przecława czy cudka nie wydziwiajcie , to jest imie , pare liter, które służą do wołania człowieka i opisywania go

Znasz kogos,kto cierpi z powodu imienia?:O Ja nie znam.A znam wiele osob o iminach,ktore pewnie uznalabys za udziwnione i pretensjonalne.Nikt sie z nich nigdy nie wysmiewal,a przynajmniej z powodu tych imion kazdy ich dobrze zapamietuje:)

Gość wiem co pisze
Chinka Czikuczikulinka ludzie daja takie dziwaczne imiona by czyms wyróznic sie z tłumu spojrz na wisniewskich z "ICH troje" Takie imiona daje taki typ ludzi jak oni prosci w formie,szarzy w tłumie i jedyne co ich z tej szarosci wyróznia to dziwaczne imie zapozyczone z innych kultur panstw czy innych niestandartowych podziałow

Gość danis
a moja coreczka ma na imię Urszulka i uważam że dzis to malo spotykane imię wręcz zapomniane.

Gość co do tych imion
Byłam na wakacjach ostatnio. Obok nas na plaży rozłożyła się rodzinka - no, za wysokie sfery to to nie były, powiedzmy sobie szczerze, zero kultury, zero wychowania, za to sporo brudu. I mieli dwie córki - Dżesikę i Nikolę. To tak a propos różnych Noemi i Fion. Fiona to jest jamniczka mojej przyjaciółki i tak mi się kojarzy... Moi sąsiedzi z niepełnym podstawowym tez mają dwójkę dzieci - Denisa i Oskara. Nie powiem, jak mają na nazwisko, ale kompozycja jest co najmniej śmieszna...

Gość nie sama.....
Ja nauczycielka, mąż przedsiębiorca, a nasze dzieci: Pamela i Kevin. Także reguły nie ma.

a ja dziewczynki wam powiem- że to co teraz wydaje nam się absurdalne i niewlaściwe za pare dobrych lat rzeczywiście będzie bardzo powrzednie i noemi będzie tak samo traktowane jak np kasia- poprostu zgadzam się z hogacią- gdyby nie nowe mody i trędy to dalej byśmy byli mieszkami łunami i innymi takimi podejrzewam że kiedyś wiele szumu było o ilonę ,dominika i innych

noemi - super :) Fiona za bardzo się kojarzy - ale tylko nam bo kto bedzie mapiętał za 20 lat z czym?