Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kytuk yuk y

Jak wygląda wasz pierścionek zaręczynowy ??

Polecane posty

Gość do dziewczyn - hipokrytek
do bl? nie lubisz jak cie twoj narzeczony rozpieszcza?????????????????????? NIE WIERZE ja tez nie nosze bizuteri, co nie przeszkadza mi sie cieszyc z bizuteryjnych prezentow

lubie jak mnie rozpieszcza moj narzeczony co nie oznacza...ze mają to byc brylanty i zlota bizuteria...bo wole srebrna,...jedyne moje zloto to pierscionek zareczynowy i w przyszlym roku obraczka..

Gość Ja robie sobie biżuterię sama
Dlatego mój Połówek biżuterii mi nie kupuje. Jeśli już, to dobre perfumy.

no a poza tym rozpieszczanie nie musi wiazac sie z rzeczami materialnymi...:) ... dla mnie rozpieszczaniem jest to jak mnie traktuje to ze jest wobec mnie czuly itd a nie kupuje drogie rzeczy...

Gość kytuk yuk y
imili86 ---> zdecydowanie sie zgadzam !!!

Gość m83
Zgadzam się z Imili. A poza tym, ja np. mam pierścionek z cyrkoniami i nie kwestionuję tego, że byłoby fajnie gdyby to były diamenty czy brylanty, ale nawet jeżeli tak myślę, to to nie jest hipokryzja.

Gość m83
Całkiem ładny, aczkolwiek to tylko moja czysto osobista uwaga, że nie lubię mieszania w jednym zółtego i białego złota. Ale sam "fason" bardzo ładny.

dzieki:-) balam sie troche jego wygladu jako ze mojego narzeczonego a moj gust to dwa rozne bieguny ale nawet trafil :-)

Gość ankkieterka
mój kosztował ok 300zł jest z zółtego złota z cyrkonią był troszkę matowiony, ale z upływem noszenia zrobił się błyszczący i tez bardzo mi się podoba opisać się go nie da jak zrobię zdjęcie to go wkleję. Co do ceny u mnie nie gra ona roli bo był dany od serce i to jeszcze na dodatek w moje urodzinki(taka mała niespodzianka) lubu wybierał sam i uważam że jest śliczny. Jak bym się dowiedziała że mój luby kupił mi pierścionek za 1400zł to chyba bym się załamała. Przecież tu chodzi tylko i wyłacznie o to jaki kamień jest wsadzony a nikt na ulicy bez lupy, mikroskopu i badań oceniających odbicei załamanie świata inne itp. nie jest wstanie stwierdzic czy to cyrkonia czy brylant :)

Gość guaissdnw
Całkowicie zgadzam sie imili :) Przecież nie jestem z facetem tylko dlatego ze mi kupuje drogie pierscionki, ale daltego ze mnie kocha, wspiera. A przenety to tylko zbyteczne dopełnienie tej miłości. Choc jak kazda kobieta lubie dostawac prezenty ale nie koniecznie takie drogie.

Gość do dziwczyn---
ja tez z nim nie jestem ze wzgledu na bizuterie a diament da sie odroznic od cyrkonii po samym blasku, bez profesjonalnych urzadzen, uwierz mi, gdy dostaniesz brylat o wysokiej czystosci to zobaczysz ze jego blask jest nieporownywalny. jesli chodzi o kase, to nie jestem materialiska: bylismy razem jak on byl jesdzcze studentem, przeszlismy razem przez okres jego i moich dobrych zarobkow , jak i przez czas kiedy ja i on bylismy na bezrobociu i jedlismy ziemniaki i makaron przez pare miesiecy. ja uwielbiam mu kupowac ubrania czy zegraki, zamowilam mu tez spinki do koszuli z jego imieniem po wewnetrznej stronie, a on lubi mi kupowac bieuterie! poza tym milo jets miec swiadomosc, ze wiekszosc mojej bizuterii to prezenty!

Gość skromny
Mój pierścionek jest bardzo skromny, śliczniutki malutki, pomimo że ma 7 brylancików , mój facet zrobił mi niespodziankę kupił taki którego bym się nie spodziewała,, choć jak na 7 brylancików był tani kosztował ponad1000 zł no po przeróbkach bo był za mały około 1200 zł( z jakimś rabatem) ja spodziewałam się bardziej skromnego. pierścionki z jednym brylantem moga kosztowac więcej niż mój , ale nie chodzi o nie tylko o gest, gdyby był srebny i z cyrkoniami tez była bym szczęśliwa, nie sr$%^*amy kasą ale Mój Miś ciężko na niego pracował i kupił taki jaki kupił a ja i tak jestem szczęśliwa, bo jak któraś z moich koleżnake może mieć gorszy pierścionek niż ja, tylko zastanawiam się dla kogo ob będzie gorszy?? bo chyba nie dla mnie bo w moim jest wiele miłości, prawdziwych uczuć, a nie kasy kasy i jeszcze raz kasy pozdrawiam was i nie przejmujcie się tymi pierścionkami cieżcie się że wogóle je macie , moja obrączka napewno będzie skromna z białego złota gładka, i nie będzie kosztować majątku ps. kumpela na zręczyny dostała pierścionek łączone białe i żółte złoto z cyrkonią(ładny) wpadka była to i szybki pierścionek był, chłopak i tak dał wiele jak na bezrobotnego studenta, ale to mało ważne, ale niektóre koleżanki chyba nie wyraziły się miło o jej pierścionku i biedny musiał kupić na ślub obrączke z brylantem żeby tamte z niej zeszły- paranoja

Moj jest platynowy, z trzema diamencikami, śliczny i mój narzeczony niezle się wykosztował....ponad 4000 zł...ale mieszkamy w Anglii i tam to jakieś 700 funtów....jak dla mnie dużo...no ale w końcu to zaręczyny...

Gość costam
Zareczynowy musi byc z brylantem! i ja taki dostalam:) myslalam, ze bedzie troszke mniejszy, no ale coz moj kochany wybral, wiec taki nosze. I musze przyznac, ze sie z nim nie rozstaje. Jest piekny - zolte zloto z jednym kamieniem:)

Gość gość
Pierścionek z brylantem - imp -123 Barwa kamieni(a): H Czystość kamieni(a): Si Materiał: złoto Próba materiału: 585 (14 K) Czas realizacji: do 10 dni roboczych Liczba kamieni: 1 Masa kamieni(a): 0,35 ct Rodzaj kamieni(a): 1 x brylant Uwagi: pierścionek dostępny również z brylantami od 0,34 ct do 0,50 ct. Przepiękny pierścionek - zdobiony centralnie umieszczonym brylantem. Nowoczesna, oszczędna forma. Doskonała ekspozycja brylantu. MODEL NR: imp-123 zapłaciłem 6,5 tyś. http://impressimo.pl/pierscionki-z-brylantami/343-pierscionek-z-brylantem-imp-123.html