Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nutka nanana

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Ale o wzrost chodzi tylko w tym sensie żeby nie był ode mnie niższy, bo ja jestem dość wysoka dziewczynka :) A czy będzie blondynem czy brunetem z niebieskimi czy piwnymi oczami to nie jest dla mnie ważne. Ale ja sie chyba za dużo komedii romantycznych naoglądałam :(

Komedie romantyczne nie są złe, czasem takie historie zdarzają się też w życiu realnym, jak będziesz mieć szczęście to i tobie się przydarzy. odnośnie tych, które wyglądają gorzej - patrz odpowiedź z 13:24. Swoją drogą, nie zaczynaj tematu wzrostu bo tu na forum to jest na ten temat jedno zdanie - facet poniżej 175 to nie facet, kobieta powyżej 175 to już mutant.

Gość a czy prawda jest
"A czy jest prawda ze wy faceci patrzycie w pierwszej kolejności na wygląd kobiety. I nie ważne jaka jest w środku to wygląd to podstawowe kryterium??" A czy prawda jest ze wy kobiety patrzycie w pierwszej kolejnosci na WZROST faceta. I nie wazne jaki on jest w srodku to WZROST to podstawowe kryterium?? Tak, juz odpowiedzialas.

ja mam 170, wiec sie jeszcze do \"mutantów\" nie zaliczam :) chociaż jedna dobra wiadomość ;) A odnośnie tego czy kobiety patrzą na wzrost. lepiej patrzeć na wzrost niż na kasę a niestety większość kobiet tak robi. ja sie do nich nie zaliczam. a poza tym ciężko byłoby znaleźć chłopaka który ma 165.

Gość a czy prawda jest
"A odnośnie tego czy kobiety patrzą na wzrost. lepiej patrzeć na wzrost niż na kasę." Ciekawe podejscie, mozesz rozwinac?

Gość kobiety patrzą na chooja

Gość a czy prawda jest
Jak nie moze byc nizszy od ciebie to chlopak ze wzrostem 170,5 pasuje?

To logiczne , że kobieta chciałaby mieć wyższego od siebie faceta, tak jak facet chciałby kobietę , która waży mniej od niego :P. A 170 to tak akurat ;)

Patrzenie na kasę nie ma sensu. związek na tym polega żeby do czegoś dojść razem.Wiec pieniądze nie są ważne. A i tak pieniądze szczęścia nie dają. A jeśli chodzi o wzrost: mam tylko jedne warunek co do wyglądu faceta, sadze ze to i tak mało w dzisiejszych czasach. Gdzie większość dziewczyn ma już zaplanowane ze chłopak będzie tak i tak wyglądał i nie inaczej.

Gość jesteś taka piękna........

Gość a czy prawda jest
Za to patrzenie na wzrost ma sens i daje szczescie. Szczegolnie jesli rozbija sie np o 2 centymetry. 170 jest okey, ale 168 juz nie teges.

Gość carlain
do nutki nana nic dziwnego,ze nie mozesz sobie znalesc faceta,jak ty masz takie wysko postawione Ego, i szukasz ksiecia z bajki w jakim ty dziewczyno swiecie zyjesz !!!!

Dokładnie tak. sadz sobie co chcesz ale ja wiem ze nie byłabym szczęśliwa z facetem który jest ode mnie niższy, bo nie czułabym sie przy nim jak kobieta

no właśnie o tym pisałam na początku, ze żyję w swiecie marzeń . ale nie sadze żebym miała wysoko postawione ego

Gość a czy prawda jest
A czy prawda jest ze wy kobiety patrzycie w pierwszej kolejnosci na WZROST faceta. I nie wazne jaki on jest w srodku to WZROST to podstawowe kryterium?? Tak. Udowodnione.

Nie macie większych problemów niż ten wzrost? Ja mam 173 i wg norm forumowych przegrałem życie, ale wcale tak nie uważam. Mam wiele zalet, które równoważą wady :P

Gość a czy prawda jest
nutka to jeszcze lepiej

Gość a czy prawda jest
dlatego ty skreslajac facetow TYLKO po wzroscie jestes wyjatkowo uprzejma

Gość lilyblowup
a dla mnie to 167 akurat.

Kompleksy mają ludzie, którzy nie mają w życiu innych zmartwień ;)

Gość a czy prawda jest
a co, tak samej w tym kompleksie ci nie razno?

oj wiesz z kompleksami i problemami bywa różnie. ja mam problemy i kompleksy (ale nie nizszosci :P ) niestety tez :(

Gość a czy prawda jest
ja tez nie mam kompleksu nizszosci, a co najwyzej kompleks wzrostu w ktory wpedzaja mnie takie kobiety jak ty

Za dużo o nich myślisz. Od myslenia o kompleksach nie zrobią się mniejsze. Jeśli masz problemy, na które masz wpływ i z którymi możesz coś zrobić to o nich pomysl. Pozostałymi się nie przejmuj.

Gość a czy prawda jest
albo raczej wszystkie kobiety

a czy prawda jest -> chyba te niższe od ciebie tak nie myślą, bez przesady