Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elewinab85

chce miec piekne paznokcie

Polecane posty

Gość elewinab85

pomozcxie mi w odnalezieniu dobrego preparatu lub pomowego sposobu na szybszey wzrost paznokci prosze

Gość City_Bebe
jezeli chcesz peiklne paznokcie to polecam zlota odzywke sally hansen! ja nie moglam swoich zapuscic jak odrosly to pekaly, odzywka kosztuje 42 zl ale starcza na ok 4 miesiace, z tym ze ja malowalam czesto, bo przed kazdym malowaniem paznokci czyli ok 2-3 razy w tygodniu. ale paznokcie super, twarde mocne długie, zadne zmywanie naczyn ich nie zmiszczy i kolor ładny nie zzoltniete. ja juz czekam jak kolezanka mi kupi u usa bo tam kosztuja na nasze 24 zł:) naprawde polecam. teraz stosowalam na wzmocnienie duzoo rzeczy , olejki , wywar z kopru, witaminy B i nic...

ja rowniez polecam ta odzywke, jest rewelacyjna:D na allegro nawet znajdziesz taniej :D

Gość ciiiiii...............
tylko zlota odzywka sally hansen-ok 40zl ale jest bardzo wydajna a ratuje nawet najgorsze paznokcie.lec do dobrej drogerii efekt murowany!

Gość elewinab85
czy moge kupic ja w aptece??

Gość elewinab85
czy ktoras zna moze jakis domowy sposob?

Gość ania_19
smarowanie paznokcji codziennie olejkiem rycenowym, ja tak robie przed pojsciem spac i w czasie dnia pozdrawiam ;)

A wiecie może co pomoże na \"pofałdowaną\" płytkę paznokcia? do tego przesuszone skórki...stosowałam już różne preparaty i dalej nic :/

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sally hansen dobre,ale drogie. ja polecam lykac merz special lub skrzypovite, smawowac zelem na porost oriflame, moczyc w oliwie albo wcinac wiecej zelek i galaretek:) na faldki polecam... polerke:)

Gość City_Bebe
Kizi Mizi -> pofałdowana tzn z takimi rowkami..? moze uzywasz metalowego pilniczka wtedy trzeb akoniecznie zmienic na papierowy albo szklany. a na skorki super jest preparat z avonu ktory natlusci, preparat ten wcieramy, skorki nie odrastaja! ale tzreba srosowac na pocztaku ok 3 razy dziennie a po jakims tygodniu np tylko na noc albo przed tv :) napewno nie wycinac.. a z domowych sposobow... hmm szczerze to nic mi nie pomoglo.. ten olejjek rycynowy..hmm.. tluste ..nie lubilam tego robic.. odzywka moze do najtanszych nie nalezy ale maluje sie ,szybko wysycha.. a efekt rewelka , przez okres jak stsoswalam i mieisac jak sie skonczyla mialam swietne pazurki a teraz ...bez komentarza..

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizi mizi, to jak masz duze faldy, to lekarz powie ci,ze nie masz zbyt duzo magnezu czy wapnia (whatever) potrzebujesz uzupelnic mineraly. poszukaj w google, tam sa strony na ktorych pisze co moga oznaczac zmiany paznokci

Dzięki za rady:) A o papierowym pilniczku czy szklanym nie słyszałam. Ale poszukam takiego i wypróbuję :)

Gość City_Bebe
papieroy kosztujke ok 3 zł , ja mma taki z czterema powierzchaniami, jeden opilowuje druga cos tam itp.. jest dobry a szklany jest drozszy ok 20 zl ale jest nie do zdarcia ...:D podobno najlepszy! moja mama uzywa matalowego i tez ma te bruzdki ale nie da sobie przetlumaczyc.. tez kiedys takiego uzywalam ale zadzieraly mi sie ciagle paznokcie