Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka z okieneczka

Czy ktos z Was osiagnal dno po czym odbil sie od Niego i osiagnal cos w zyciu??

Polecane posty

Mam 25 lat i jestem bez studiow Pracuje fizycznie za granica od 6 lat wlasnie sie ocknelam i stwierdzilam ze juz nie ma szans dla mnie ze zmarnowalam lata mlodosci , na ciezka prace a i tak wszystki pieniadze jakos sie rozeszly. nie wiem czy jest jeszcze szansa dla mnie

Gość niteqis
na co ci studia, teraz jets mix:) robota po znajomosci, na twym stanowisku moze siedziec ktos bez studiow, bedzie budował, wyceniał itp. na studia trzeba miec pienizaki, na nauke programow, jak są specjalistyczne itp. szkoda, ze rozwaliłas pieniazki...;) trzeba było zbierac.

no niestety tak sie stalo zaufalam nieodpowiednim ludziom, niby moim przyjaciolom tu w Anglii, pozyczylam wszystkie oszczednosci i nawiali

nikt????

Gość itrurtr
Wg mnie nie osiagnąłeś zadnego dna.O tym ,że osiągnęło się dno mozna powiedziec o alkoholikahc ,narkomanach itd. Znam jedną dziewczynę ,która była alkoholiczką i wszyscy ją skreslili bo podobno było juz z nią bardzo źle itd. Wszyscy się od niej odwrócili ,Wstąpiła do AA i gdy juz ją poznałam była po kuracji.Kiedy opowiedziała mi o swojej przeszłosci za nic nie mogłam w to uwierzyc bo nic nie było po niej widać,znalazła dobrą fuchę i ma kupe kasy ,a charakter zawalisty.Mimo,ze była nisko odbiła się od dna

Gość hdhsghsghfhhfajhjds
hanna gronkiewicz walc zrobiła kariere po 40stce, bo tak to siedziała w domu i była kurą domową :-)) wracaj do polski. wystarczy ze masz średnie wykształcenie i znasz język - znajdziesz prace bez trudu w jakimś biurze czy recepcji. jak zainwestujesz w studia - to pomysl ze za 5 lat, mając 30stke będziesz kobieta po studiach i masz szanse na bardzo dobre zarobki.

moj mezczyzna nie chce wracac ma dobra prace tutaj

No cos ty, masz dopiero 25 lat i zakladam, ze nauczylas sie przez ten czas angielskiego? To juz cos :) Zawsze sie mozesz doksztalcic.