Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhjhghjghj

dziewczyny!! co robicie, żeb y nie mieć podrażnionej skóry, żadnych krostek czy

Polecane posty

Gość dhjhghjghj

wrastających włosków po goleniu cipki?? bo mi to sen z powiek zmywa!! mam już dość tego. Zawsze mam podrażnienia na wzgórku łonowym, tam niżej już nie. Nie lubię mieć tam włosków, i golę je, nie uzywam kremów do depilacji, bo one wcale nie działają.... Zawsze po goleniu przecierałam tonikiem do skóry wrażliwej, ale to już mało skutkuje... Co robicie żeby nie mieć podrażnień??

Gość liroya
No własnie mnie tez to bardzo ciekawi........ale ja zapytam sie ginka:D

ja używam po depilacji oliwki dla dzieci i żadnych krostek jak to było kiedyś

Gość Autorkko
tak oliwka albo jeszcze sudocrem tak samo wiem bo pytałam gina :D

Gość vbcsrt
tu potrzebna wam rada faceta co goli gebe :) ja gole sie tak, najpierw myje sobie twarz, nawilzam woda wlosy na pysku i myje zeby. w tym czasie wlosy na twarzy mi miekna, biore pianke i rozprowadzam ja reka na policzkach itd, nastepnie golarka gole sie z gory do dolu (nie pod wlos!) POWOLNYM, NIEZBYT SILNYM ruchem, ale musi byc powolny. co chwila plucze aby wloski nie zapychaly, jak ogole tak cala gebe to znow plucze twarz i tym razem gole sie pod wlos, tez delikatnie, powoli, aby dokladniej sie ogolic. na koniec przemywam gebe, wycieram, uzywam plynu po goleniu, po kilkunastu sekundach splukuje i wygladam piknie :) do cipki nie uzywajcie alkoholu oczywiscie, sa takie delikatne toniki po goleniu przeciw podraznieniom, moj kolega wyjatkowo je sobie chwali. polecam ale pamietajcie, nawilzenie wlosow (wykapcie sie np. najpierw), krem do golenia, delikatne ruchy gora-dol, pozniej przemyc, pod wlos, plyn przeciw podraznieniu i minetka na koniec ;)

ej dokladnie. jelsi golevnie to tylko pod koniec kapieli. kilka razy przejechalam sie i wygladalam niezbyt pieknie po tym jak wydepilowalam sie na szybko. tzn hop pod prysznic szybko pianka gilimy golimy i lipa na koniec. no i zaraz po dokonaniu depilacji trzeba nawilzyc. oliwki nie probwoalam 9ale krem nawilzajacy) jednak wyprobuje.

Gość buhahahahahaha
gdzie kupic sudocrem - w aptece czy drogerii?

Gość sudocrem w aptece
tez mam ale nie pomaga

Gość buhahahahahaha
sudocrem w aptece to spróbuj rozsmarować sobie na czole kac kupsko, powinno pomóc :)