Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możektoodpowie

Jak często kochacie się, lub pieścicie, i ile macie lat?

Polecane posty

Gość możektoodpowie

Gość ciatronic
Hmm.. kochamy się ok. 2 razy w miesiącu, pieścimy kilka razy w tygodniu. Wiek 19 i 22 lata :P

Gość Kamelia....
Kochamy sie 2-3razy w tygodniu pieścimy niemal codziennie 22 i 26

Gość ciatronic
Przynajmniej na dzień dzisiejszy mam jeszcze w miarę ciasna cipkę :classic_cool: :P

Gość ja bym chciała codziennie
oboje po 31 latek- on nigdy nie ma ochoty :(

Gość p ż
wiek po 22 lata obydwoje Kochamy się - wcale ja ją pieszcze raz na 2-3 tygodnie ona mnie wcale nie pieści no coment:O🖐️

p ż --> współczuję :( a dlaczego tak kiepsko ? my sie kochamy i pieścimy zawsze jak nas najdzie ochota i akuratnie jestesmy razem bo mieszkamy osobno więc na codzień się nie da :P ja 24 on 25

Gość p ż
bo jej się nie chce:O dla niej powinienem się czuć wyróżniony że ona wogóle po ciemku się rozbiera do naga oczywiście ja rozebrać się nie mogę muszę być w majtkach:O nie wiem co mam napisać nawet przegrałem życie i tyle🖐️

p ż ---> faktycznie lipa :O widocznie trafiła Ci sie babeczka z zeroowym libido :O ale z drugiej strony lepsza taka niż wiecznie niezaspokojona (tak jak ja na przyklad co mogę 15 razy dziennie a facet niestety nie :O :P :P ) ale skoro czujesz sie źle to może trzeba coś zmienić ?

Gość p ż
mi by się przydała taka niezaspokojona sam mam temperament normalny i czuje się jak pół facet z nią ale cóż teraz zrobić wiem że trace czas ale o tym że to robie uswiadomiłem sobie dopiero niedawno. Lepiej późno niż wcale.

Gość p ż
wstyd przyznać ale zacząłem juz przeglądać odloty.pl:O 8 miesięcy czekałem i się nie doczekałem:( tak człowiek się myli raz w życiu🖐️

p ż -->> a nie prosciej byloby z nia pogadac na ten temat , a nie wyrzalac sie na kafe co i tak zadnego skutku nie przyniesie? pomysl chlopie ;)

Gość p ż
rozmowa kończy się na "jak ci się nie podoba to droga wolna" ja się nie wyżalam wiem że sie sfrajerzyłem

p ż ---> większość facetów marzy o takiej niezaspokojonej ale jak przyjdzie co do czego to każdy w końcu wymieknie :P wasze ciała są tak skonstruowane, ze nie możecie sie na okrągło pukać bo wacek to nie robocop :classic_cool:

to wtedy powiedz stannowczo , ze nie podoba Ci sie i probujesz wlasnie cos z tym zrobic ..a nie chcesz jej stracic i dlatego poruszasz ten temat...

Gość p ż
robiłem tak nic nie daje, mam pecha, ale kiedyś każdy się musi nauczyć. Tak mnie nie nie utrzyma, duzo dla niej poswięciłem niestety okazało się że zrobiłem błąd życiowy. Ale przecież sie nie potne.

Gość p ż
dzięki za słowa wsparcie i wzajemnie:) wydurniłem się, samemu mi szkoda siebie:O ja jednak jestem niestrudzony, dla mnie nigdy nie jest za późno na działania choćby sytuacja miała być najbardziej beznadziejna🖐️

Gość Agatka-
Pieścimy się zawsze kiedy się widzimy, czasem nawet całą randkę, mamy 19 i 23 latka :-)

Gość gach nad gachami
Jeśli akutar jestem w związku..to 2 razy dziennie pod warunkiem, że codziennie się widujemy:classic_cool:, częściej nie da rady :P, tzn. da, ale wtedy już nie ma takiej frajdy :D wiek 29 latuf :classic_cool:

Gość beksa erotyczna
a mnie nikt nie pieści😭

Gość mlodaaaaaaaaadziewczyna
kochamy się 3 razy w miesiącu, a pieścimy prawie codziennie :) ja 16 lat on 18 ;]

Gość pokemon i pokemonek
mamy 16 i 18 lat kochamy się hmmm często nawet bardzo chyba 7-10 razy w tygodniu niergularnie pieścimy się ok 100000 razy dzieńnie ( moja dziewczyna nie ma migdałków bo jej wygryzłem)

Gość mausky
Oboje po 30 lat, 4 lata po slubie 2-4 razy w miesiącu :(

Gość piescimy sie codziennie
a kochamy wcale, narazie ;) , 22 lata

Gość nienawidzę was