Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Totolotka......

Problem?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Totolotka......

Nigdy nie przypuszczalamzemoim problemem beda pieniadze. Jakis czas temu wygralam bardzo duza sume pieniedzy. Mieszkam w nieiwlkim miesicie wszystko szybko sie roznioslo. Nagle mam mnóstwo przyjaciół, wielu adoratorów a dalsza rodzina wali drzwiami i okanami. A jeszcze nie tak dawno nawet nikt nie pamietal o moich urodzinach, czy imieninach. Z dalsza rodzina czyli ciotkami i siostrami ciotecznymi widywalam sie tylko raz w roku w wigilie z reszta niewytrzymalabym tego czesciej niz 1 do roku: sztuczne usmiechy, falsz itp po wieczerzy wigilijnej przez okpol roku dochodzily do mnie plotki , zlosliwosci i inne przykrosci. porazka! A teraz teraz nagle wszyscy mnie kochaja, zapraszaja, rorganizuja spotkania. Mamjuz tego dosyc... mam dopiero 25 lat chce sobie ulozyc zycie i spokojnie zyc :(((((((

Gość wyprowadzsie

Gość Totolotka......
:((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość Totolotka......
do 22 roku zycia mieszkalam z babcia bo rodzice zgineli w wypadku, 3 lata temu zmarla babcia a rodzenstwa nie mam:( Chcialabym utrzymywac z dalsza rodzina ale wiem ze oni sa falszywi :( kiedy po smierci babci odziedziczylam dom malo im sie cos nie zrobilo.... sa zawistni Nie trafialy do nich argumenty ze ich dziecimaja domy i rodzicow ktorzy ich wspieraja a ja zostalam sama po co taka rodzina?

Jeśli naprawdę masz sporo kasy, to nie będzie problemem wyprowadzka. Powinnaś to zrobić moim zdaniem, inaczej pewnie się nie opędzisz od rodziny. A skoro i tak Ci na niej nie zależy to masz jeszcze łatwiej. W czym problem?

Gość usb
a ile wygrałaś jeśli można wiedzieć?

Gość Totolotka....
6 mln ale wiecie odjeli mi sporo...podatek :(

nie chwal się tak, niedaleko mnie mieszkała babka, która zgarnęła kilka mln w lotka, chwaliła się na prawo i lewo, od razu przyczepiła się do niej mafia i kobieta po 2ch tygodniach już nie żyła. ;/