Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszcz_ pryszcz123

pomocy, pomocy, pomocy!!!

Polecane posty

Gość zniszcz_ pryszcz123

ratujcie, bo już nie wiem, co mam zrobić:/ dzisiaj rano budzę się, idę do łazienki i oczom nie wierzę: na samym środku brody ( w miejscu, w którym wieczorem nie było nawet lekkiego zaczerwieniena) wyrósł całkiem pokaźny wulkan! zawzięłam się i smarowałam tego podskórnego potwora wszystkim, co miałam pod ręką: maścią cynkową, pastą do zębów, sodą oczyszczoną, afrodytą, clindacne (dermatolog mi przepisał), kroplami do oczu(słyszałam,że dobrze działają na opuchnięcia i zaczerwienienia), a nawet czosnkiem!. a pryszcz zamiast choć trochę się wchłonąć urósł jeszcze większy, obecnie zajmuje prawie całą brodę i chyba nie muszę mówić, że wygląda tragicznie. w końcu w akcie desperacji przekłułam tego potwora igłą, wycisnęłam troszkę jakiejś dziwnej wody ze środka i posmarowałam maścią ichtiolową. niech wyciąga go na wierzch, bo widać wchłonąć się nie miał zamiaru. mam do was pytanie: może macie jakiś dobry i sprawdzony sposób na takie podskórne, bolące syfy? bardzo mi zależy żeby pozbyć się go jak najszybciej, bo w poniedziałek wyjeżdżam i nie chcę nikogo straszyć swoją brodą:/

Gość acne big
ja nie mam, po paru dniach jak dojrzeje da sie wycisnac... nieraz eksploduje wprost na lustro jest co scierac hehehe

Gość zniszcz_pryszcz123
no cóż, to co piszesz acne big raczej nie daje mi wielkich nadziei na szybkie i bezbolesne pozbycie sie pakudztwa:( up.