Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredne

Moje spostrzeżenia odnośnie fotki.pl

Polecane posty

Gość krogulec
co do tej dziewczynki z linka wyzej to ona niewyglada jak te o których mowicie nie chodzi mi o to powyzej ta kicie cos tam ale o ta normalna i co z tego ze ma fotke nie ma pojebanych zdjec wiec po co ten link chyba ze jakis pedofil go wkleja bo dzieci szuka na fotka.pl

Gość asfaw
Strzeliłam inteligentny opis, zamieściłam kilka zdjęć swojej twarzy (wyretuszowane, więc źle nie wyglądam:P) i od 3 dni dostałam tylko 15 ocen.:P Podejrzewam, że gdybym dodała fotki, na których się wyginam, robię dziubek, pokazuję piersi, pupę i nogi, to dostałabym kilka tysięcy ocen.

Gość haha_____
wejdzcie na "najladniejsze dziewczyny" ... to dopiero gorrace towary :P:P:P:P

Gość krogulec
te opisy to efekt kopiuj wklej od tych laluni co pisze autorka

Gość krogulec
wiem :P ale te glamouuuuur tak maja :P powinna byc jeszcze opcja za ile daja albo czy lubia z tabletka gwałtu czy bez

Gość cala prawda o polakach
:D:D:D

Najlepsze są te( jak już ktoś zauważył) które mają w opisie,, czego nie lubię\'\'- pustaków albo pustych panien:D Przecież tam tylko takie dają sobie zdjęcia:D Jak bardzo trzeba być próżnym i zakochanym w sobie zeby dac zdjecie na fotke:D Jeszcze zeby to byly normalne zdjecia to ok:) Ale macie racje: jest jeden ,,schemat\'\' wedlug ktorego próżniaczki i próżniaki(nazywajmy rzeczy po imieniu choć nie wszyscy sa tacy:) robią sobie zdjęcia. Usta w dziubek, tapeta ktore wystarczylaby na 4 elewacje, dekolt lub sam stanik:P No i te kozaczki:P a i ostatnio okulary przeciwsłoneczne znajdziesz na 99% zdjęć:) Skończyłam:D

A co do chłopakow:) Oczywiście: gola klata:D poważna mina,, spojrz na mnie jestem taki boski kolo. Jestem w TYM naprawdę dobry:P\'\', często browar w ręku:D albo papieros:D Skończylam po raz drugi:D

Gość rybcia2309
Popieram odnośnie rozbierania, kozaczków itd...ale do póki ktoś nie spróbuje jak to wygląda to niech się nie wypowiada heheh, dostaje się mało ocen jak się ich nikomu nie daje, taka polityka, a tak po za tym to można poznać różnych ludzi...no dobra może sama nie wierze w to co pisze, ale jak modelki robią sobie zdjęcia to nikt ich nie krytykuje, a jak normalne dziewczyny "mówię o tych normalnych" zrobią sobie zdjęcia to już wielkie mi coś, każdy ma prawo do bycia chwalonym, ja nie widzę w tym nic złego...co do dzieci to też się zgadzam...:)

Nie ukrywam tez mam konto na fotce. ale!!! moje sa normalne zdjecia. i mam sporo ocen. I owszem nie mowie tu o ładnych, naturalnych dziewczynach, ktore maja tu fotki, mowie tu o gowniarach z tapeta na ryju i ze szminka mamy na ustach.

Gość pojemność 2400
Czytam i się zaśmiewam do łez:D Mam córkę właśnie z rocznika 95 i wiem czym się takie dzieci interesują. Zapewne jest to imprezowanie i kluby. hehe:D Tymczasem moje grzecznie dziecię pkompletuje książki, zeszyty, za tydzień grzecznie przyodziewa się w szkolny mundurek i..witaj 6 klaso:D Dziwi mnie, że niektórzy rodzice nie interesują się tym gdzie ich pociechy zamieszczają swoje zdjęcia...

Gość najgorzej jak
taka pani wypicuje się do zdjęcia na maksa "totalny sex" a zdjęcie jest na tle brudnego dywaniku rodem ze stadionu i w tle na regale figurka maryji z jezusem na rekach

Gość hmhmhmhmhm
Ale zdjęcie jest przynajmniej ciekawe.