Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredne

Moje spostrzeżenia odnośnie fotki.pl

Polecane posty

Gość cocolinoooo
a co myslicie o sympati.pl ?

wredne to jakieś. -> Ja swój przypaliłam jak pazurki malowałam:DNie jesteś więc sama:P

Gość moje zdanie jest takie
Jak WOGÓLE można mięc wystawione zdjęcia na fotka.pl :o:o:o

Ja też miałam konto, no ale proszę...gdzież takie foty wystawiać:o W ogóle jak coś takiego z siebie można zrobić?

Gość a ona
te wlosy to kurde od pradu? haha aaa i jeszcze ta tapeta na jednym ze zdjec, no ludzie ratujcie!!! oczyweiscie na tle okno, zasłona, jakaś ściana aaaaaaaaaaaaaaa http://www.fotka.pl/profil/Pieronica/

Gość czemu sama nie napiszesz
ooooooooooo luuuuudzie.. ktoś z was wstawił link do takiej 30letniej Kiciuni czy coś - a ona w opisie link do swojego dzieciaka na fotce ma:O kurde, dziwić się ze 13latki maja konta - matka dziecku z rocznika '97 konto założyła.. masakra...

Gość coś z erotycznego ...
Komentarze też są boskie :D P.S. A tO pIsMo To OnE rObIą JaKiMś PrOgRaMeM cZy RęCzNiE? bO rĘcZnIe To TrOcHę MęCzĄcE i CzAsOcHłOnNe JeSt ;-)

Gość .yhoioi
http://www.fotka.pl/profil/LookAtMeNow16/ ona jest sliczna i ladne zdjecia, nie wiem czemu sie czpiacie o tlo, jakies tlo zawsze musi byc, a jak jest zdjecie w domu, to chyba normalne ze to szafa, scina, lustro czy okno

Gość elegancja francja
straszna chandre miala rano,a ten topic tak bardzo mi humor poprawil!poczytalam profil chanel,no i jak my mamy jej nie oceniac?tam zadnego wnetrza w niej nie ma..no pusta lalka..z reszta jak wiekszosc ludzi na fotce,nawet nie wiedzialam,ze zeby byc trendy trzeba sobie tam konto zalozyc!chyba robie sie stara:-(

Gość mikaaa876
Cześć ;-) Znalazłam ostatnio fajną stronkę z super bielizną nie tylko na romantyczne wieczory z ukochanym. na emilosc.pl znajdziecie też mnóstwo odjechanych gadżetów, które będą super prezentem na 18te urodziny czy też wieczór panieński/kawalerski.