Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tommmmer

Zdradziła mnie

Polecane posty

Gość Tommmmer

A było tak: poniedziałek mam wracać ale samolot odwołany z powodu pogody powiedziałem jej wiec ze przyjadę dopiero jutro. Wiem że była zawiedzona ( bo dawno sie nie widzieliśmy i obydwoje chcieliśmy się szybko zobaczyć) Mieliśmy zaplanowany caly dzień (i noc:) ) Niestety nie mogłem wrócić w umówionym terminie. Ona że niby ok że trudno i że już nie moze doczekac sie mojego przyjazdu. Gdy przyjechałem wszystko niby okey (wielkie powitanie heh) Następnego dnia przpadkowo w łazience znalazłem prezerwatywę (zużyta) Nie było mnie dosć długo (kilka miesiecy) musiałem wyjechać taka praca gdy zapytałem jej czy ona wie co to tam robi powiedziała ze wie i że nie mogła już dłużej wytrzymać i musiała "to" zrobić. Jest mi strasznie smuutno mimo ze też nie widziałem jej te pare miesięcy nie zwróciłem na inna uwagi cały czas o niej myślałem, dzwoniłem.. Jak myślicie zasłużyłem sobie prawda?:((

chyba nie mozna dobrego slowa o niej powiedziec:( pomysl czy warto byc z kims kto zdradzil. Znow pojedziesz i ona to pewnie powtorzy. przykro mi, ale kurcze sa ludzie i ludziska:o

Gość sandra 11111
jejku, bardzo to przykre, nie zasluzyles na takie cos:(((

Gość Tommmmer
dzięki Wam dziewczyny :) Jest mi po prostu cholernie smutno bo kocham ją i myślałem że on mnie też...

Gość sandra 11111
jak sie kogos zdradza, to sie go na pewno nie kocha, nie ma takiej mozliwosci:(((

Gość Tommmmer
a ona mnie potrakowała jak przedmiot:((

Gość sandra 11111
tak, masz racje, jestes dla niej przedmiotem, a ile macie lat????

Gość Tommmmer
ona 25 ja 26

Gość sandra 11111
lubie zonatych, wiem, wiem, ale tak byc nie powinno, przynejmniej dla mnie takie cos nie istniej, 25, i 26 lat, to dla mnie chyba dorosli ludzie:))

Gość Tommmmer
dla mnie też ... myślałem że to ta jedyna a ona w ciągu paru miesięcy wszystko zniszyła

Gość sandra 11111
wiesz, zwiazki na odleglosc z reguly szybko sie koncza, znam to z autopsji, moze poszukaj kogos na miejscu???

Gość Tommmmer
życie bez niej nie ma dla mnie sensu.. mimo tego co zrobiła kocham ją :( :( :(

Gość sandra 11111
skoro kochasz, to twoj problem, kochaj i dawaj sie zdradzac, i nie skarz sie tutaj:)) najlpeiej przepros ja ze cie nie bylo kolo niej, albo poznaj sie z jej lawerem:))

Gość Tommmmer
Tylko że to nie był związek na odległość mieszkamy razem prace mam na miejscu tyle ze czasem (np:raz w roku) musze wyjechać na kilka miesiecy załatwiać sprawy firmy. Tak to jestem tylko z nią i dla niej

Gość sandra 11111
ale w takim razie nie masz pewnosci ze tego nie powtorzy, kto raz zdradza, zaradzac bedzie zawsze!!!

Gość Tommmmer
sandra 11111 Wiem wiem teraz musiałbym ją nienawidzić ... mam za co napewno jej nie wybacze

Gość Tommmmer
ale cięzko mi ... i tyle

Gość sandra 11111
wcale nie musisz jej nienawidzic, ale inaczej spojrzec na zycie, zdrada to takie cos czego sie nie zapomina nigdy, chociaz czasem sie wybacza, ale czy warto zyc ze zdrada przed oczami???

Gość Tommmmer
Sandra : Raczej nie warto jeśli zdradziła to nie kocha a i raczej nie żałuje powiedziała że NIE MOGŁA już wytrzywać...

tez stwierdzam, ze ludzie sie zmieniaja :) to jest mozliwe zdrada ciezko wybaczyc, jeszcz trudniej o niej zapomniec, o zaufaniu nawet nie wspominam

Gość sandra 11111
czyli chyba nie kocha, skoro zdradzila, skoro mialo cie nie byc tylko pare miesiecy, czy od razu trzeba pchac sie do wyrka z innym?? czlowiek jest istota myslac,a inteligentna, chyba mozna zapanowac nad " checiami", jak dla mnie to nie ma tematu, dla mnie to zdrira, sorry.

Gość Tommmmer
Gdybym nie znalazł tych prezertwatyw to z pewnością nawet bym nie wiedział....

Gość Tommmmer
że spała z innym

Gość sandra 11111
na pewno, ale chyba dobrze ze znalazles, a cala reszat zalezy od ciebie:))

Gość Tommmmer
tak wiem że wszystko odemnie zalezy narazie to musze o niej zapomniec tak będzie chyba lepiej?