Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeeeeeejo

Czy da sie sprawdzić czy ktoś ma Twoj numer gg u siebie na liscie?

Polecane posty

Gość heeeeeeeeeeejo

nie piszac do niej? tak zeby sie nie zorientowała?

Gość stokri
tak, jak sie nie myle poprzez tlen albo inny podobny komunikator albo przez jakies power gg tam ci wyskakuje kto cie nie ma akto ma na liscie;)

Ja czasem robie tak, że klikam prawym przyciskiem myszki na daną osobę i daje \"wyślij plik\" i jeśli nie będzie Cię miała to Ci napisze ze osoba nie ma Cię na swojej liście kontaktów :]

Gość stokri
no niekoniecznie bo przy nowym gg chyba juz nie ma tej opcji

Gość pilnie potrzebujaca
ale kombinujecie. Jak osoba ta jest dostepna to klikasz na niej prawym przyciskiem i wybierasz "informacje" jak pojawia Ci sie jej IP to znaczy ze ma Cie na liscie, jak nie ma IP to znaczy ze Cie nie dodala

Gość stokri
wredne- niekoniecznie bo najpierw wyskakuje okienko wyboru co chcesz wyslac wtedy dajesz anuluj i nic tamta osoba nie widzi

Gość heejoooo
kózka też słyszałam o tym sposobie ale teraz to juz nie działa, bo kazdemy mozna wysłac plik :O moze są jeszcze jakies sposoby?? proszę o pomoc :)

Gość fsfghr
Pilnie potrzebująca nie masz racji, ja mam dużo osob ktore na 100% mnie maja na liście a nie widze ich ip, wiec ta opcja niestety sie nie zgadza

każdemu? nie wiem, mi czasami pisze, ze osoba nie ma mnie na swojej liście kontaktów.. no, ale ok. ja mam taki sposób i sobie z niego korzystam, jak na razie żadnych \"kłopotów\" mi nie przysporzył :D

Gość pilnie potrzebujaca
to chyba cos zle robisz bo to jest metoda sprawdzona. Jesli osoba jest dostepna i nie masz jej IP to nie ma Cie na liscie. Poczytaj troche na stronie gg:) A wydaje mi sie ze najlepszym sposobem jest zapytanie sie tej osoby czy Cie dodala do listy

Gość hejoooo
a jak sprawdzic to IP?? gdzie to jest wyswietlane?

Gość fsfghr
Pilnie potrz. wiem, ze ta osoba ma mnie na liscie bo z nią gadam codziennie prawie, wiec dlatego pisze, ze cos mi nie działa z tym ze po IP widac czy ktos ma cie na liscie czy nie, no chyba ze na pamiec zna moj nr gg, ale to lekko bez sensu by było... informatyk ze mnie zaden, ale wydaje mi sie, ze mozna ukryc swoje IP

W informacjach, jak prawym klikniesz na dany kontakt. ps: ha! to działa :D nie wiedziałam o tym sposobie wcześniej. Dzięki :)

Gość hejoooo
o faktycznie działa!!!! dziekuje Wam bardzo :)

Gość gdfhgfxnxfhm
metoda z tym IP dziala :) sprawdzilam u siebie i faktycznie mowi prawde ta funkcja :)

Gość pocoktosia
ale z tym IP to tylko w gg można sprawdzić? bo jak na tlenie klikasz prawym na kontakt to nie am żadnych " Informacji" :( to co trzeba robić, żeby sprawdzić to w tlenie?