Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzypovitka

SKRZYPOVITA-czy mozliwe ze na poczatku jest wysyp pryszczy?????

Polecane posty

Gość skrzypovitka

Oto zastanawiam sie nad kupnem skrzypovity ale boje sie troszke ze bede miala wysyp pryszczy na poczatku, a przeciez teraz zaczyna sie szkola, czy ktos z problemami z trtadzikiem uzywal; kiedys skrzypovity??? z gory dzieki za odpowiedz:)

Gość iwonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wlasnie zaczelam,ale jezeli sie pojawia, to tylko ze wzgl. na uczulenie na skladiki a nie tak po prostu... cynk i inne pomagaja w walce z tradzikiem,nie powoduja go.

Gość gość
Nie polecam.Wlosy lekko sie polepszyly z wypadaniem i paznokcie tez minimalnie lecz na twarzy po dwoch tygodniach kuacji mam masakre.Wielkie bolace,nie dajace sie wtcisnac,twarde gule.Cos strasznego. LEpiej dziala u mnie Merz Special.

Gość gość
U mnie nic się ze skóra nie działo, a wybrałam 3 opakowania.

Gość pskrzypovita
Hej Co do tej skrzypovity przyznam szczerze że nie polecam. Kupilam kiedyś opakowanie po to aby polepszyć moja sytuację z włosami i paznokciami CERE miałam idealną bez pryszczy czasem jeden większy na 2 miesiące. Jednak że kochane kobitki to co się stało z moja cera po ok 2 tygodniach stosowania skrzypovity nie do uwierzenia jest. Jeden wielki wysyp zrobił mi się na twarzy. Długo nie mogłam zniszczyć tego na twarzy jednak w końcu się udalo. Nigdy więcej tego nie będę brać. Samych w sobie składników polnych jest tam bardzo mało. Polecam nazbierac pokrzywy i rumianku zaparzyc w gorącej wodzie i myć włoski tak z 2x na tydzień :) Amen