Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byly facet....

jak myślicie będzie zazdrosny?

Polecane posty

Gość byly facet....

czy byly facet bedzie zazdrosny choć trochę jak zobaczy, ze spotykam sie z innym? nawet jesli nie chcial do mnie wrocic mimo ze ja chcialam (uznal ze to nie ma sensu)... czy moze go to zmobilizowac do dzialania?

Mój były jak się dowiedział, że mam adoratora to tylko napisał mi w esie \"powodzenia\". A sytuacja była taka jak u Ciebie.

Moj eks,jak mu napisałam/ściemniałam że kogoś mam,to pisał mi esy w stylu,że ma nadzieje że jestem teraz naprawde szczęśliwa,ohh jakie to kurwa szlachetne z jego strony,żenua. :O

Gość byly facet....
hehe czyli jednym słowem i tak nic tym nie wskóram...

gdyby po pierwsze CHCIAŁ i potem sie dowiedział ze jest konkurencja, to by go to na pewno zmotywowało

Gość byly facet....
to sama już nie wiem czy dac ten opis na gg czy nie, coś w stylu :poszlam na randkę :D :D :D

Gość tak trzymać
skoro mu wcale a wcale nie zależy i ma Cie głęboko w d***e to tym nic nie wskurasz. ale jezeli mu w głębi serca zależy ale z jakiejś przyczyny nie chce wrócić to zdziałasz:):)

Gość byly facet....
dzieki za opinie, kocham was :* :D

Faceci reagują w takich sytuacjach raczej z ulgą, że mają już byłą z głowy, bo teraz zajął się nią ktoś inny. To tylko kobiety są zazdrosne o woich byłych, nawet jeśli ich już naprawdę nie chcą. Więc wydaje mi się, że nic nie wskórasz.

\"To tylko kobiety są zazdrosne o woich byłych, nawet jeśli ich już naprawdę nie chcą.\" serio? :D

Gość byly facet....
za te niezbyt mile dla mnie opinie rownież dziękuję :) trudno skoro nie bedzie zazdrosny to glowy sobie przeciez nie urwę :D

ale odpowiedzcie o tej zazdrosci kobiet, nawet jak juz nie chca, do czego sa zdolne wtedy? :P

Gość byly facet....
Renia --> czyżbys tez miala jakies zle doswiadczenia z facetami? chetnie poslucham, moze czegos sie nauczę :)

Miałam jeden poważniejszy problem. Z byłą żona mojego faceta. Historia wyglądała w skrócie tak: Eks mojego M. zostawiła go po roku małżeństwa dla innego faceta. Wyprowadziła się od M. i złożyła pozew o rozwód. Kiedy za pół roku od tego incydentu ja pojawiłam się w życiu M., jego była wycofała wniosek o rozwód, a to co robiła mi, to po prostu szkoda słów. Żenada.

Gość byly facet....
ciekawa historia...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass
ojej napewno haha

Gość byly facet....
dobra ja już musze leciec ale jeszcze prosze o jakies opinie, jak wroce to sobie poczytam. wszystkim życze milego dnia 🖐️

jak sama nazwa wskauje : były znaczy BYŁY po co sie babrać w czymś co już raz nie wypaliło ??? daj sobie i jemu szanse ułożenia życia z kimś nowym...