Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafitka

Dlaczego wrednym zołzom się wszystko udaje!!

Polecane posty

Gość rafitka

Mam znajoma, ktora jest wredna osoba(szczegolnie do innych kobiet, zagryzłaby gdyby mogła), jedynie do meczyzn potrafi byc miła, jest wredna wstrętna babą, nielubianą..a mimo, to wszytsko jej sie udaje egzaminy na samych 5 na studiach, prawko za pierwszy razem, w pracy ciągle awansuje, robi dodatkowe fuchy i wszystko jej sie udaje, ciagle ma nowych facetow...a jest taką złą kobietą..dotego nawiedzoną,bo uwaza, ze sie na wszytskim zna i ze wszyscy ja uwielbiaja i ze jest naj i the best..chodzaca duma i zarozumiłosc..za to nie ma zadnej przyjaciołki...i tylko z facetem swoim ciagle siedzi

Gość czarny pantofelek
zazdrosnico idz stad

Gość rafitka
acha i pomiata ludzmi, swoim facetem tez, co kaze jemu to on robi, nigdy nie dostała kubła zimnej wody na głowe, przez to jest taka pełna pychy i zakochana w sobie!!

Hm,ja jestem/bywam wredną zolzą,ale jestem raczej odwrotnością twojej koleżanki. :)

w koncu ludzie przekonaja sie jaka jest naprawde i zostanie sama, prawda zawsze wychodzi na jaw, lepiej byc w porzadku człowiekiem niz taka marna aktoreczka

Gość Tomcio z Paluch2
no i co? A z Ciebie sa cieple kluchy nic Ci nie wychodzi i tylko zazdroscisz, kto ma lepsze zycie?

Gość rafitka
ja nie zazdroscze, bo ja moze nawet wiele wiecej od niej osiagnełam, z tym, ze ja jestem miła wobec ludzi, w ogole lubie ludiz, nie rozumiem, jak mozna kims tak pomiatać jak ona, nigdy nie czułam sie lepsza od innych, a ona taka sie czuje, nie jestem zołzą...lecz miła , spokokjna osoba, a jej łatwiej pewne rzezy przychodza.. bo nie ma skrupołów?? skoro przez nia wyleciałą jedna Pani, ktorej tylko niecały rok brakował do emerytury, bo ona chciała sobie porzadzic to ja wywalił..to juz dla mnie chamstwo!!

Gość rafitka
Tomcio Paluch mam inne ambicje niz, ona...Jej zalezy by byc zawsze, pierwsza najlepsza...ale ciekawe..czemu ludzie sie z niej pokątnie śmieją??jak myslisz?bo wyzej sra..niz...d.pue ma..

zwykla menda, na takich tez los sie mści, nie raz widziala, jest cwana bo do tej pory wszystko jej sie udaje, po trupach do celu, kiedys ją ktoś tak wyeliminuje

Gość rafitka
a mi zalezy by realizowac swoje marzenia i hobby...ktore łacze z praca...a nie zeby byc najlepsza..nie musze nikomu nic udowadniac...e jestem najlepsza... chce pokonowywac samą siebie i swoje ograniczanie, a nie rywalizowac..z innymi

Gość rafitka
chodzi mi o to, ze chamstwem i lizustostwem(bo ona wszystkim profesorom, wyzej postawionym lize tyłki)...,mozna daleko zajsc!!! hehe

bo jest odwazna i pewna siebie....pnie sie do przodu jasli masz te cechy to wszystko ci sie uda:)

Gość rafitka
parcie na szkło ma większe ni na pęcherz!!hehe

skoro jej to pasuje i ma taki charakterek to trudno, nie cierpie lizusow jak wiekszosc zreszta

Xashax007 mozna byc odwaznym i pewnym siebie a jednocześnie grac fair i byc w porzadku wobec innych

Możesz się wkurzać i dziwić, i nawet obrazić na rzeczywistość, ale taka właśnie jest - w niektórych środowiskach karierę sięrobi włażeniem w dupę i robieniem koło pióra innym. Nie podoba Ci się - nie zadawaj się, i tyle. No chyba że faktycznie jednak ciut zazdrościsz.

Gość 1231nj
oj zfadza sie, tez znam podobny przypadek, eh ale prawda poprostu jest taka, ze faceci wola wredne i zle charaktery niz cieple kluchy niestety, w sumie mysle, ze z nami dziewczetami jesat podobnie z wybirem prartnera, odrobina zlosci nie zaszkodzi heheh.

Gość rafitka
Xashax007 a przy tym jest"chamska to innych ludzi, poniża niżej postawionych, podlizuje sie wyzej postawionym, jest dwulicowa,potrafi byc miła do wszystkim, a pozniej ich obgaduje, owszem jest tak pewna siebie...bardziej niz jej na to warunki pozwalaja, bo jest jeszcze młoda i ma wieksze ambicje niz możliwosc intelektualne, a to juz prerost formy nad trescia..ogolnie ma dobry PR..mowi o samej sobie w superlatywach.i umie sie sprzedac..ale do ludzi ma tragiczne podejscie..nie liczy sie z nikim i z niczym z niczyimi uczuciami..wywalic kobiete przed emrytura to dla mnie brak uczuc wyzszych..taki nowy model cyberpracownika rosnie..nastawiony na zel...po trupach.

Gość rafitka
zmotorryzowana nie zazdroscze..gdyz z boku ludzie...niestety sie z niej śmieje..z jej niekomeptencji.ona co innego mowi, co innego robi.. nie sprzeniweirze sie nigdy swoim zasadom by tylko byc wyzej na stołku.. dup nikomu potajemnie obrabiam, nie naleze do takich ludzi.. uczciwoscia..i pracowitoscia sie powinno osiagac sukcesy... anie lizusostwem i obrabianiem dupy

Naczytałaś się bajek, gdzie dobro zawsze zwycięża. A teraz witamy w realnym życiu, gdzie najczęściej uczciwi są biedni, a za pomoc komuś dostaje się po głowie. Skoro twierdzisz, że nie obrabiasz nikomu tyłka, to jak nazwać ten topik?

Gość rafitka
wywaliłą kiedys z działy takiego grubszego chłopaka , naprawde miał okolo 90kg...bo powiedziałą"Twoja tusza świadczy o Twoim lenistwie i braku samodyscypliny i ambicji nie chcemy takich ludzi w nasyzm rozwijajacym sie dziale"Dodam, ze facet był specalista w swojej dziedzinie, z dłuzszym stazem pracy niz ona,(niestety ona ma znajomosci, a on nie)...i wyrzyciła go bo pochopnie go oceniła..a tusza był coś jak Kazik Staszewski..to jakby meneger Kazika mu powiedział, spadaj Kaziu to, ze ejstes przt kosci znaczy, ze jestem leniwy i małoambitny..teraz przyjmemieny kogos szczupłego do zespołu b ambitnego..np..Michałą Wisniewskiego ich troje bo jest szczuplejszy hih

Gość rafitka
zmotoryzowana masz, racje łudziłam sie..a ile razy po tyłku dostałam!!ło!! nawet nie licze.. nie uwazam tego za obrabianie tyłka, jak pisze anonimowo, o niej tez anonimowo...obrabianie tyłka, to mowienie po nazwisku, co gdzie kiedy ze szczegołami.. ja tylko sie tak zastanaiam..zadałam pyatnie..? e źle czyniąc mozna tyle osiagnąc???

Takie życie. Mnie też to nie leży, ale rozwodzenie się nad tym albo zastanawianie dlaczego tak jest nie posuwa sprawy do przodu w żaden sposób, przyznasz. Lepiej się skupić na czymś konstruktywnym i zająć sobą, niż roztrząsać, czemu nie urodziłam się w bogatej rodzinie, czemu natura dała mi marne włosy, a koleżance takie, że linę można z nich skręcać, czemu niektórzy kradną i dobrze się mają, czemu są zdrady, choroby i wojny. Zastanawiać się warto nad tym, co realnie możemy zmienić. Co do reszty, to nie ma wyjścia jak zaakceptować istnienie negatywnych zjawisk.

Gość rafitka
zmotoryzowana, dzieki za naprawde mądre trzeźwe spojrzenie na sprawe..dzięki

Gość kalkalk
hahahha zazdrosna jstes hahahahahhha

Gość rafitka
zmotoryzowana dziekuje, za mądre i trzeźwe spojrzenie na sprawę(obiektywne do tego).Może jej zazdrosne sukcesów, których ja za bardzo na polu finasowym i zawodowym nie odnoszę, ale za to, jedyny plus..jestem staram się być w porzadku do ludzi, z ktorymi pracuje, nikogo nie krzywdzę przy realizacji swoich marzen wiec, nie mam sobie nic do zarzucenia..i niech kazdy zyje, jak mu odpowiada.. byleby nie krzywdził(a to juz mnie drażni) innych

Istotnie wrednym zolzom przychodzi latwiej. Sa to osoby zdeterminowane, osiagaja za wszelka cene. Gardza szydza. Spostrzegawcze, tworcze, innowacyjne. Prosta rada, nalezy ich unikac.

Gość kalkalk
hahahha zazdrosna jstes hahahahahhha

Gość pilnie potrzebujaca
Wcale nie jestes lepsza od niej, za plecami jej dupe obrabiasz...a moze powiedz jej wprost co do niej masz a nie wysmiewasz na forum?