Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna ma taki

ZNALAZŁEM STANIK MOJEJ DZIEWCZYNY I PROSZE WAS O POMOC..PLISSS

Polecane posty

moze wiecie.na staniku mojej dziewczyny pisze na metce tak ale nie wiem co to za miska .pomozcie PISZE TAK :40/90.

no kurde nie chce pytac bo i tak sie nie przyzna . ale czy to nie miska c jest bo jakaś wielka sie wydaje.

Gość 90 pod biustem
to ona gruba mui byc...

Gość jkjkjkj
to nie c

Gość mi sie wydaje ze 40 to E jest
ale moge sie mylic bo nigdy nie umiem rozpoznac tych rozmiarow poprostu mowie Pani jaki mam biust a ona mi daje odpowiedni rozmiar;)

cos moiwla ze sobie musi zwężac sama z tylu zapiecia bo jak miska jej pasuje to znowu zapiecie nie bo za szerokie.ale nic nie kapuje z tego.

Gość GHGHGH
40 TO JEST E ALBO D .

I 90 i C. To zawsze lepiej niż 70 A. \"Ogólnie duże\" rozmiary kobiety jakoś łatwiej znieść (dla faceta) przy równie okazałym biuście niż mikroskopijny biust u nawet najzgrabniejszej dziewczyny. Może mieć piękne, długie nogi, smukłe wysportowane ciało a i tak zaden nie zwróci na nią uwagi jak nie będzie \"na czym\" oka zawiesić. Pozdrawiam i 90 C i 70 A. :)

Gość GHGHGH
ee to b albo c

Jeżeli w rozmiarze stanika są podane dwie cyfry to większy oznacza obwód POD BIUSTEM a mniejszy OGÓLNY ROZMIAR UBRANIA. Czyli wszystko sie zgadza: Laska nosi rozmiar 40 to i ma pod biustem 90. Drugi rodzaj rozmiarówki to właśnie cyfra (obwód pod biustem) i litera (wielkość miski). Jeszcze literom przypisuje sie cyferki. I tak: A - 1, B - 2, C - 3 itd.

Gość ekhm m m m m
Cóz jak kupuje staniki na rynku to musi zweżac zapięcie. Niech pójdzie do normalnego sklepu z bielizną to nie będzie musiala nic zwężac i miska będzie dobra :O

Gość Gytuin
he he ja nie mam dziewczyny.,.... teraz mi sie zrobiło smutno...

Gość nie_chcem_ale_muszem
90 to obwód stanika w rozmiarówce kontynentalnej, 40 to obwód w rozmiarówce brytyjskiej. Oba oznaczają, że stanik przewidziany jest dla osoby o obwodzie mierzonym ciasno pod biustem powyżej 90cm. To NIE JEST rozmiar ubraniowy 40 - ja nosząc 40stki mam pod biustem 73cm. Nie jest tu podana miska, więc nie wykombinujesz tego. Przy obwodzie 90 każda miska będzie wyglądała na dużą (pamiętajmy, że miska C przy obwodzie 65 będzie dużo mniejsza niż miska C w obwodzie 90). Dziewczyna nosi duuuuuużo za luźne staniki i podejrzewam, że leżą one koszmarnie - zaprowadź ją do dobrego sklepu z bielizną: http://stanikowamapa.prv.pl/ Żadne Triumphy, żadne Intimissimi, bo nic tam nie znajdziecie porządnego. Sklep, który nie ma w rozmiarówce obwodów od 60 i misek do K to sklep bardzo słabo wyposażony. Howgh!

Gość Clarena30
Przy 90 cm (bardzo gruba) to C to prawie nic ... jak przy 60A.. :O Gruba i bez cycków .... :O

Puknij się dziewczyno w głowę i przeczytaj jeszcze raz temat. Dziewczyna ma pod biustem 77cm (i to podejrzewam, że nie ścisło), więc powinna nosić obwód 70, a nie 90! Wcale nie jest gruba, a to C to nie wiem skąd Ci się wzięło.

Gość Clarena30
To może ten stanik nie zapina, a wiąże sobie na kokardę? :D

Gość Clarena30
Ja się skupiłam na gratulacjach w związku z 90C ... Ktoś owy ewidentnie leci na płaskie grubasy ... :O

Powinna, bo jeśli zapina to zapięcie ma w okolicach karku zapewne. A biust jest w ogóle nie podtrzymany. Zgroza.

Gość Clarena30
Może tak lubi ... albo nosi staniki po babci? :D

Prędzej nie wie, że można mieć porządny ścisły obwód i pasującą miskę. Tak jak większość kobiet, która nie ma pojęcia o rozmiarach powyżej D i obwodach poniżej 70. www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ A potem w powyższym kalkulatorze okazuje się, że 90% powinna nosić inny stanik. A jeśli nosi 75B i mówi, że jej ok, a kalkulator wskazuje na 60E na przykład to znaczy to tylko, że nie ma pojęcia jak powinien wyglądać dobrze dobrany biustonosz.

Gość Clarena30
Ale nosić 13 cm za luźny? To się prawie nie da ... Może 77 cm ma na wdechu.. skoro nosi 90 a powinna 70 ... to różnica 20 cm ...

Gość gvfgdsgd
Na moje to rozmiar 40/90DD.

Gość gaaaaaaaaaaaaaaaaaad
Ja mam niestety tylko 75B :(

Gość hytunm67mir6
niestety w naszym spoleczenstwie jest wbite to glowy ze najlepszy biust to 75C....niewazne ze nie wiemy jak ona wyglada, po prostu jak widzimy ladne cycki to mowimy 75c :D a tak naprawde 75c jest na pulchna dziewczyne z bardzo malym biustem

Gość Clarena30
65-70D to już jest na co spojrzeć ...(za duże wyglądają komicznie) a 90C to gratulacje chyba dla tłuszczu .. bo nie biustu, którego tam się nie znajdzie ...