Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sama jak ty

faceci czy ktorys z was zostawil rodzine dla kochanki?

Polecane posty

Gość gość
Kochanki sa po to by zrobic w seksie to czego zna nie chce. Zaden rozsadny nie zwiaze sie z kochanka bo co to za material na partnerke?

Gość gość
Wspolczuje wam kochane ze te zonate dranie was zostawily dla swoich zon ! Pozdrawiam

Gość gość
Facet który zostawił swoją rodzinę dla kochanki jest gówno wart!!!Zrobił to raz zrobi i drugi.Głupie kochanki myślą że są wyjątkowe bo zaświeciły gołą dupą i facet poleciał.Ale myślę że taki poleci za każdą dupą byle chętna była.Po czasie dupa kochanki się znudzi a wtedy...........:)

Gość gość
>>Po czasie d**a kochanki się znudzi a wtedy<<< A wtedy poszuka sie nastepnej. Bo jesli ktos, zeni sie drugi raz, to swiadczy, ze jest tak glupi, ze nie zasluguje na rozwod ! Rescator555

Gość gość
Haha " jezeli zeni sie drugi raz to jest tak glupi ze nie zasluguje na rozwod" Moge sobie tylko wyobrazic autorke takich madrosci :-) Ja podejrzliwie patrze na facetow ktorzy przed 30 stka zaliczyli juz malzenstwo. Nie wiadomo co w ich glowach siedzi, w wiekszosci przypadkow zostali "zlapani" na dziecko. Ale przeciez nikt nie bedzie sie meczyl w jednym domu z kobieta ktorej nie kocha. Wspolczuje im takiej sytuacji, z jednej strony po co sie meczyc i marnowac zycie , ale z drugiej trzeba tez pomyslec o zdrowiu psychicznym dziecka. Patowa sytuacja , nastepnie pojawia sie kochanka, rozwiazanie pojawia sie samo. Zycie wydaje sie byc latwiejsze . I odchodza . Ale czy to sie udaje ?

Gość gość
Widza wsrod swoich znajomych malzenstwa gdzie faceci sa wykorzyztywani , bo maz to musi dbac o rodzine ! W zamian nie dostaja nic , zero czulosci , milosci , tylko pretensje ze malo. Podejrzenia o zdrady , kochanki, patrza na te swoje zony jak bardzo sie zmieniaja i zalamuja sie bo nie z taka kobieta sie zenili. Ja pozostaje od lat w zwiazku nieformalnym i powiem Wam przez pryzmat tego co widze na codzien - jeszcze minie duzo czasu zanim zdecyduje sie wyjsc za maz .

Gość gość
rescator, przestan wygrzebywac te wszystkie stare watki o roóchaniu i zdradac albo wygrzebujesz albo tworzysz nowe jestes nudny i monotematyczny

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.

Gość Gość 12345

Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | On powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu,przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze sam\sama

Gość Dobra rada

Warto poczytac...