Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAsiuniaa

ŻELE...warto? prosze o rady

Polecane posty

Gość AAsiuniaa

Czy któraś z was ma już żele na paznokciach...czy to długo trzyma na paznokciach...czy w ogole warto robic takie żele...czy bardzo sie niszcza paznokice...prosze poradzcie mi cos...bardxo mile widziane porady od "doswiadczonych" kobiet:). Z gory dziekuje

Gość Mniam**Mniam
Chodzie ci o tipsy zelowe?

Gość AAsiuniaa
Chodzi mi o żele na tipsie:)

Gość kromka razowego
ja noszę żele od dłuższego czasu, na moje paznokcie nakładam żeli i to się srawdza, ponieważ paznokcie się nie łamią i trzymają się ok 2-3 tygodni, a później trzeba iść na dopełnienie odrostów... jak nie mosiłam żeli moje paznokcie się strasznie łamały i musiałam je ciągle obcinać na krótko, teraz mam ładne długie paznokcie... :) moim zdaniem warto

Gość Mniam**Mniam
Zajmuje sie tym na codzien Sama tez je nosze. Załozone profesjonalnie i dobrymi zelami trzymaja sie długo, ale co ok. 4 tygodnie nalezy uzupelniac, bo odrastaja wlasne paznokcie. Co do zniszczenia paznokcia- niestety zle to wpływa na ich kondycje, nie ma sie co oszukiwac- to wszystko chemia. Ja zdejmuje sobie tipsy co pół roku i stosuje przez kilka tygodni odzywki zeby wrocily do formy. Ale znam osoby, ktore nie zdejmuja tipsow po 3 lata...

Gość AAsiuniaa
A czy potem własne paznokcie sa bardzo słabe? A czy te żele wam sie nei łamią...jak robicie cos w domku...np.sprzatacie:)?

Gość kromka razowego
ja pracuje w gastronomii... więc zmywam robię sałatki podaję do stołów, więc robię naprawdę wszystko nimi i jest oki.. czasem jakiś tips odpanie i wtedy się zastanawiamy który klient go dostanie, ale naszczęście jeszcze nigdy się nie zdarzyło żeby wpadł do jedzenia... ogólnie z tipsow jestem zadowolona :)

osobiście bym tego nie założyła (chyba, że na jakąś wyjątkową okazjęi to tylko raz), patrząc na paznokcie moich koleżanek po zdjęciu tipsów, zniszczone jak nie wiem co... Później narzekały, że niepotrzebnie to założyły. Lepiej już zadbać o swoje naturalne dobrymi kosmetykami i wydać na to pieniądze niż tak się \"upiększać\" bo to naprawdę nie poprawi stanu paznokci, tylko je pogorszy na dłuższą metę.

Gość AAsiuniaa
A jeszcze jedno mam pytanko:) bo ja bym chciala miec wtopiny brokat...i kolezanka chciala mi nakleic tips "mleczny" a czy nei lepiej to bedzie wygladało na tipsie przezroczystym?

Gość do autorki ja mam nawet
2 brokaty ;) jeden zielony drugi srebrny podkład bezbarwny super wygląda ;)) chcesz zdj to ci moge przeslac ;)