Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze niestety panna

Dlaczego panna z dzieckiem ma male szanse na zalozenie rodziny.

Polecane posty

Gość jeszcze niestety panna

Spotykam wieu facetow, jestem atrakcyjna, ale jak rozmowa zmierza w kierunku tego iz jestem szzesliwa mamusia, faceci zaczynaja sie wycofywac. Moze jest ktos wsrod Was kto ma jakies doswiadczenie w tych sprawach. Moze wie jak usidlic faceta pomimo posiadanego kochanego dzidziusia

Gość jker
bo faceci wola dziewice.mALo ktory umowi sie z kobieta ktora nie dosc ze nie jest dziewica to ma jeszcze dzieci.GDybys nie byla dziewica i nie miala dzieci to mialabys jakies szanse na zwiazek ,bo sa i tacy ktorym brak dziewictwa nie przeszkadza.

A ile masz lat? I ile mają Ci panowie? Myślę, że nie dla każdego mężczyzny jest to łatwe wyzwanie. Musisz trafić na tego odpowiedniego, któremu nie będzie to przeszkadzało.

Gość bo jężeli ktoś
by myślał o poważnym związku z tobą to musiał by wychowywać twoje dziecko ,a większości nie wydaje się to atrakcyjne

Oczywiście nie zwracaj uwagi na te wpisy, pomarańczek. Oni się w ten sposób dowartościowują.

Te teksty o dziewicach to jakiś żart chyba :) Czy wy jesteście prawiczkami, że chcecie tego od partnerki?

Gość bo nie jest dziewica
nie-dziewica przejdzie, ale taka co miala max. 1-2 partnerow i nigdy nie uprawiala seksu bez milosci

na miejscu autorki cieszyłabym sie że wycofują sie na etapie rozmowy. Co by bylo gdyby udawali zaangażowanych by sobie \"poużywac\" sexy mamy a potem pozbyc sie balastu? No chyba ze zalezy Ci na ogierze a nie na dojrzałym (współ)przewodniku życia dla Twojego dziecka.

Gość jker
takie co maja dziecko sa rownie dla mnie pociagajace jak faceci .NAwet nie zerkam na nie i nie zwracam uwagi chocby nie wiem jak atrakcyjne były

Gość bo nie jest dziewica
jesli wiem o jakiejs lasce, ze juz uprawiala seks na 100% to w zyciu sie z nia nie umowie

Gość jker
``jesli wiem o jakiejs lasce, ze juz uprawiala seks na 100% to w zyciu sie z nia nie umowie`` MAm podobnie.

Gość Bo nie jest dziewicą
Ale to tez zalezy czego owocem jest te dziecko - czy z ojcem dziecka to byl staly zwiazek czy tez puszczenie sie w dyskotece czy tez inna kurewska przygoda

wypraszam sobie określenie \"używanych\" jestem z kimś, kocham go, wiec mogę się oddać cała :| rozróżnijcie panny które idą do łóżka z kimś kogo kochają, a takie które się za przeproszeniem dupią z kim popadnie od 15 roku życia... to tyle!

Gość jker
ja zawsze kandydatki na dziewczyne szukam wsrod dziewic.NIe jestem az tak zdesperowany by sie umawiac z niedziewicami.Chociaz kto wie jak juz wygina dziewce ,to moze bede zmuszony szukac wsrod niedziewic.Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie.

A jak te dziecko jest owocem jakiegoś dupienia się właśnie? Ja tam i tak wolę dziewice, ewentualnie jak z jednym spała to przejdzie (ale jak oddała mu się z miłości). Ale jak z miłości oddała sięnp. 5-10 to i tak jest dla mnie dziwką. Nastolatki albo 20stki, która już spała więcej niż z 1 bym nie wziął, bo dla mnie jest nienajporządniejsza, taka mi się przynajmniej wydaje

żałosny jesteś... szukać na dziewczyny to tylko dziewice, rozdziewiczyć je, po jakimś czasie związek sie rozpada a Ty jakby nigdy nic szukasz następnej mimo, że na koncie masz już 5 a dziewczyna później cierpi!!!!!!!!

Ja tam bym przebolał jakby spała z 1, ale jakby to wyszło w trakcie. Z dziewczyną, o której już wiem, że uprawiała sex na 100% się nie umówię

Gość jker
nie mam na koncie 5.JEstem z jedna dziewczyna ,ktora nadal jest dziewica.Nie spieszy mi sie do lozka.

Gość kulejaca nauka
sprawa jest prosta. Ojciec Twego dziecka przekazał mu swoje geny - sa one napewno inne niż geny nowego potencjalnego partnera. Czy Ty " jeszcze niestety panna" chciałabyś cudze dziecko od faceta, ktory nie ma już przy sobie matki tegoż? To taka wirtualna zamiana ról. Teraz znasz odpowiedź. Za postępowanie lat poprzednich trzeba popnosić konsekwencje. Najgorsze to, ze dziecko z tamtego zwiazku nie jest niczemu winne i musi zyć bez swego ojca na codzień. Tak to bywa gdy pożadanie seksualne rządzi umysłem ludzi zbyt pochopnie zawierających związek formalny czy bez slubu.

Gość autorko moze chodzi o coś
innego? np twoje dziwne zachowanie? tutaj np założyłaś topic i uciekłaś.. może problem nie tkwi w facetach, tylko w tobie?

jak się zaczęłam spotykać z moim obecnym partnerem to on wiedział tylko tyle że przed nim miałam trzyletni związek i był święcie przekonany, ze nie jestem dziewicą..a jak mu powiedziałam że jestem to co prawda się ucieszył, ale powiedział, że jakbym z tamtym poprzednim spała by to niczego pomiędzy nami nie zmieniło..liczy się to co jest teraz... śmieszni jesteście troszkę..

Ale dziewictwo świadczy o zasadach, moralności, wartościach! Dziewczyna, która spała z wieloma facetami jest zdemoralizowana

Pistacja - masz 20 lat. Co powiesz o dziewczynach w twoim wieku, które miały już 5 albo więcej partnerów seksualnych? Moim zdaniem one nie zasługują na miłość porządnego chłopaka, jakim jestem ja

To może przedstawię kilka uwag na temat męskiego punktu widzenia. Dla każdego mężczyzny podjęcie się wychowania dziecka innego mężczyzny jest dużym wyzwaniem - wynika to poniekąd z atawistyczno-biologicznych względów, a poniekąd z najzwyklejszych osobistych: taki mężczyzna wie, że w życiu tej kobiety już jest ktoś ważniejszy od niego - bycie drugim w hierarchii jest trudne do zniesienia w każdym chyba przypadku. Po drugie, dziecko skądś się wzięło, co może wywoływać wątpliwości odnośnie do przeszłości tejże kobiety (i nie mam na mysli wypowiedzi idiotów z góry typu \"w życiu nie umówiłbym się z niedziewicą\") - nie zawsze jest tak, że samotna matka to porządna dziewczyna, którą opuścił zły do szpiku kości partner-ojciec dziecka. Sytuacja taka wymaga udzielenia kredytu zaufania (szczególnie na początku), z różnych względów nie każdy chce i może go udzielić.

Gość chodzi o twoje podejście
napewno chodzi o twoje podejscie, napisałaś "isidlić faceta" - mężczyźni uciekają od desperatek i kobiet bluszczy, które nie dają im oddychać!

Gość jker
dziewictwo to zasady.Zasady to podstawa.

Jestem prawiczkiem i mam prawo wymagać od dziewczyny dziewictwa

o takich pannach bym powiedziała, że widocznie nei miały w domu dobrego wzorca do naśladowania.. mam 20 lat i pierwszy raz za sobą... mam nadzieje, że to będzie mój ostatni facet, ale jakby nam się nie udało to na pewno się nie powieszę, bo mnie rozdziewiczył i odszedł i nikt mnie nie zechce

Dla mnie liczy się czystość i niewinność dziewczyny, jej zasady. A dziewczyna, która miała wielu partnerów to ma gówno w głowie, liczy się dla niej sex dla sexu

Przekazy Bez Fazy ile ty masz lat dzieciątko, ze masz takie autorytatywne zdanie? Powiedz czym myślała autorka tematu gdz zachodziła w ciażę jako panna?