Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze niestety panna

Dlaczego panna z dzieckiem ma male szanse na zalozenie rodziny.

Polecane posty

nie każda ciąża jest planowana geniuszu... też jestem panną, mam stałego partnera i robimy wszystko, żeby nie wpaść, ale takie rzeczy się zdarzają... i wtedy nieważne czy panna czy nie..ważne jest dziecko..

Gość maly ujek
Autorka tematu sie wstydzi i nie odpowiada. Bo jak czesciowo nadgryzona czeresnia ma byc atrakcyjna

Gość jker
tym zeby zlapac na dziecko faeta ktory ja zostawil.Miala nadzeje ,ze jak mu sie odda po godzinie znajomosci to ja nie zostawi.Niestety owocem tego oddania jest dzieciiak ,a facet zrobil co chcial i go nie ma,.

Gość jker
ja znam 2 panny same z dzieckiem i w ich przypadku sa to dzieci z wpadki.Napaleni na siebie dorosli chcieli sie bawic w seks.Mimo ze nie bylo uczucia miedzy nimi i tak powstalo dziecko.NIestety ojciec dziecka zniknal bo nie kocha matki, chcial sie tylko zabawic.

Gość Bo nie jest dziewicą
Ja nie ma pewności co do moralności kobiety, która już z kimś spała. Wydaje mi się słabo przywiozana do wartości chrześcijańskich. Nie pasuje mi do obrazu porządnej, dobrze prowadzącej się, ułożonej dziewczyny z dobrego domu

Gość a taka jedna sobiexxzz
i bardzo dobrze ze ma male szanse,nikt nie chce byc jeleniem-sponsorem by nianczyc obce dzieci,lazla do wyra z jakims palantem bez zabezpieczenia,ma dziecko i teraz szuka naiwniaka,precz z takimi glupimi babami

pistacja87 i co dalej najmadrzejsza z wolnych panienek? Będzie dziecko ktore jest najwazniejsze, a Ty zostaniesz sama i dlatego kazdynastepny ktorego zapragniesz na swego meza powinien zaakceptowac dla dobra tego dziecka Twoje zabawy erotyczne z poprzedni z wpadką?

Gość jker
ja cenie sobie u kobiet dziewictwo.TO podstawa.

skad sie biora takie naiwniary? znam duzo samotnych dziewczyn z dziecmi ktore najpierw lazly do lozka komu popadnie a teraz by zlapaly pierwszego lepszego byle miec kogos,ech brak slow na takie puste panienki,glupich nie sieja sami sie rodza:O

Gość jker
czego szuka u kandydatki na dziewczyne ? DZiewictwa ,opanowania , pieknego umysłu itd.

Przekazy Bez Fazy zaczynasz pisać z sensem. Czy to skutek mojej wypowiedzi? Bo powyzej zachowalaś sie jaki smarkula bez kultury. Ok. Teraz to inny poziom rozmowy. Dziekuje

kobieta powinna byc niezalezna,samodzielna,bez zobowiazan z glowa pelna marzen i pasji-tak mowi kazdy facet ktorego znam:)

ja juz dawno nie mam 18 lat i widze jak zmarnowaly sobie zycie moje kolezanki...glupia gadka,ze "poznasz kogos"....jasne...moze jakis glupek znajdzie sie:O

Gość jker
pozna kolejnego ktory zrobi jej dziecko.Lapac faceta na dziecko i miec nadzieje ze zostanie i nie odejdzie ? ZAlosne

mamy XXI wiek a nie sredniowiecze,jest dostep do antykoncepcji,tyle roznych zabezpieczen i ....wpadka...no wybacz ale jak juz ktos chce sie bawic w doroslosc to niech ponosi konsekwencje,nie zal mi takich panienek z bekartem u boku

Gość maly ujek
Milosc trwa miesiac rok max A dziecko ma sie juz na cale zycie

Gość less ba a nawet
Na przyszlosc szukaj facetow bez Wacka

Gość lewatywa
Nie ma tego zlego co by po ciazy nie wyszlo

Gość tez panna z dzieckiem
Rozumiem CIebie. Tez zostalam wykorzystana i oszukana. Mowil ze kocha, ze bedziemy zawsze razem. Jak sie urodzil Kubus to szukal powodow do rozstan. Wyjechal za granice. Napisal mi ze nie jest gotowy na zalozenie rodziny. Slyszalam ze ma tam kogos. Kobiety uwazajcie na facetow. Takie jak my niech beda przestroga na przyszlosc!!! buziaczki i trzymaj sie mala

Gość zelazny stefan
babka z dzieckiem zachowuje sie nieodpowiedzialnie takiej nie wiadomo co do glowy strzeli nie ufaj nigdy pannie z dzieckiem

Gość tralalalalalalala
Bylo sie szanowac to bys nie musiala szukac

Gość matkachrzestna
a ja myślę , że tu nie o dziewictwo idzie. Faceci boją sie uwikłania w kierat, odpowiedzialności za nie swoje dzieci. Na szczęście tylko niektórzy faceci.

Gość maly ujek
Przestan jacek Agnieszko Kocham Cie!!!!!!

Gość matkachrzestna
no właśnie Jacek przygotuj sie na celibat.Tobie już żadna dupy nie da.

Gość swawolna kuska
bo ma ze soba kule u nogi

Gość swawolna kuska
Lepsze 2 kule miedzy nogami niz stare panny z bachorami