Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bravo poradzi

piszcie o swoich problemach-redakcja bravo czeka w pootowiu!

Polecane posty

Gość gdzie sie podziałaś....
...Dr Angelo?? Wszyscy Cię potrzebujemy!!

Gość gdzie sie podziałaś....
Dr Angele nam ukradli :(

droga Jolu, ilekroc czytam twoj list nadymam sie jak malpa w trakcie godow i tym sposobem swym rozowym puszystym ogonem zbilam juz caly serwis cioci zbysi. jestes w gimnazjum, a widze ze juz masz problemy, ktorych za pewne wiele dziewczat doswiadcza znaczenie wczesniej. jezeli to tylko seks z chlopcami z klasy to zupelnie nie rozumiem twoich obaw, co innego gdybys sie dupczyla tez z nauczycielami przypomniajacymi kutasy zab tuz przed wytrysnieciem. mysle ze oprocz pieniedzy moglabys tez spodziewac sie calkiem dobrych stopni. podnies stawke z 30 na 31, konkurencja nie spi. oczywiscie chlopakowi nic nie mow, skoro bardzo go kochasz, ale z racji tego ze sam pewnie wkrotce sie dowie, radze ci zostac w piatek po zpt troche dluzej w szatni i zarobic troszke wiecej. jestem pewna ze zew waginy zagluszysz oferujac swemu chlopcu pług analno - pochwowy z pompka i wibrujaca wtyczka. powodzenia!

Gość Malwina z Gdyni
Kochana Redakcjo. Ostatnio coraz bardziej martwię się o mojego chłopaka. Okazało się, że po kryjomu podpija środki czystości. Dowiedziałam się o tym gdy ukradkiem u niego w domu spróbowałam zielonego drinka z parasolką, którego na chwilę zostawił na stoliku. Okazało się, że był to Domestos z Cifem z kilkoma kroplami Ludwika. Prawie się zbełtałam i zrobiłam na twarzy tak zielona jak ten drink. Gdy byłam u niego wczoraj sam chciał mnie poczęstować. Spytał się czy się nie napiję po czym delikatnie wyciągnął szklankę w moim kierunku i wyszczerzył zęby. Odmówiłam mu z niesmakiem bo obok niego na szafce stał Kret i wybielacz do białych tkanin, więc postanowiłam nie ryzykować. Gdy odmówiłam chłopak ze smakiem wypił do dna swój napój po czym zaczął mi opowiadać co u niego słychać. Co jakiś czas z jego ust wylatywały bańki mydlane. Chyba nie był tego świadomy, bo bez zażenowania opowiadał dalej. Boję się, że jak tak dalej pójdzie to będzie słodził herbatę proszkiem Pollena 2000. Czy słusznie martwię się o jego zdrowie?

Gość Jolka14Jawiszowice
Droga dr Angelo Dziekuję, za odpowiedź, z wiązku z moim chłopakiem. Ja go bardzo kocham i wpaniale mi się z nim współżyje, i nie chciałabym go skrzywdzić. Analnie i oralnie już to znim robiłam, i muszę przyznać, że anal mu nie wychodzi i jakoś nie jest do tego przekonany.Ale skoro mówisz, że nie ma nic w tym złego, że zabawiam się z innymi na boku, to się ciesze. Żal byłoby mi zaprzestać się zabawiać. A co do nauczycieli to już kilka razy pochodziłam. W sumie uczy mnie tylko dwóch facetów. Od wf i religii. I z tymi przedmiotami nie mam problemów, ale muszę przyznać, że facet od wf'u strasznie mnie kręci, jest taki wysportowany i ma dużą dłoń, oraz miałam z nim fantazję. Może kiedyś odważę się zrobić to z nim w kantorku... Ale muszę przyznać, że mam małe problemy z językiem polskim. Uczy mnie taka kobietka. Nawet całkiem całkiem, i do tego samotna. Napisałaś mi,że jeśli będę to robić z nauczycielami to będę miała lepszę oceny. To jak myślisz powinnam podejść i poprosić ją o dodatkowe lekcje znaczy korki u niej w domu. A następnie zacząć ją całować i prowokować i zrobić minetkę. A w ogóle jak się to robi z kobietami, tego jeszcze nie próbowałam, a jakbym chciała to właśnie z nią. A skoro chłopaki dają już mi po 30 zł to mogę podnieść do 35zł. Czy to nie bedzie za dużo? A nie odpowiedziałaś mi na pytanie czy przypadkiem się nie stałam dziwką. W sumie dokońca nie rozumiem tego znaczenia. Mam też i proźbę czy doradziłabyś mi w wyborze zabawek seksualnych abym mogła też nocami sama sobie poszczytować? Byłabym bardzo wdzięczna. A i jakbyś mi napisała jak się to robi z kobietami i jak mam podejść panią od polskiego? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

droga Jolu, ciesze sie ze bede mogla rozwiac twoje watpliwosci dotyczace tego czy jestes dziwka. widzisz... dziwka sprzedaje sie w burdelach, a przede wszystkim ma alfonsa. Ty go nie masz, z powodzeniem mozesz wiec byc kurwa, szmata, pizda i zdzira, ale nie dziwka. co do twojej nauczycielki zas, mysle ze jezeli zalezy ci na stopniach to powinnas sie troche postarac. skoro bedzie to dopiero twoje pierwsze doswiadczenie oralne z dziewczyna, najlepiej bedzie jak pocwiczysz przed lustrem z super pochwa z wibracjami i pompka, sluzaca takze jako obieraczka do warzyw. mozesz tez przebrac sie za czarnoksieznika z krainy oz i pod oslona nocy wlamac sie do szopki pani zdzisi od polskiego, by tam obmyc krowim lajnem jej spragnione usta i doprowadzic cyrklem do drzenia jej przypominajaca rozwarta malze lechtaczke. na pewno zdasz na 5 jezeli uzyjesz dwoch pierscieni na jadra wzmacniajacych erekcje i wysmarujesz sobie jej sokami row niczym oliwka z bambina na odparzenia. powodzenia.

Gość Małolat ze Skierniewic
Droga redakcjo. Ostatnio wydaje mi się, że prześladują mnie spojrzeniami postaci z billboardów i plakatów. Czuję na sobie ich wzrok gdy obok nich przechodzę. Mam nadzieję, że to nie jest początek jakiejś choroby psychicznej. W mojej rodzinie poza paroma incydentami nie było poważniejszych przypadków. Co prawda mój pies popełnił samobójstwo, ojczym wyprowadza na smyczy słoiki po majonezie, u prawdziwego ojca nie wiem co słychać, bo zbiegł 15 lat temu z cyganką o złotych zębach i teraz prawdopodobnie produkuje żelazka na baterie i jadalne klamki do drzwi a mama jest całkiem normalna, tylko czasem robi sobie korale z rzodkiewek i rozmawia z kasownikiem w autobusie ale poza tym to wszystko u mnie wygląda ok. Czy mogę się obawiać jakiejś choroby?

Gość kindzio
dobre !!!

Gość Jolka14Jawiszowice
Droga dr Angelo Ciesze sie bardzo ze nie jestem dziwka, ale Twoje określenie, że jestem k**wa, nie podoba mi się. Czy Ty naprawdę uważasz, że nią jestem? Po tym co i napisałaś, postanowiłam w sumie, bez przygotowania pójść do babki od polskiego i z nią to zrobić. Podeszłam do niej po lekcji i umówiłam się do niej do domu na korki tego samego dnia. To było dość proste, ale nie rozpoczęcie całkowitej akcji z nią w domu. Najpierw dla pozoru przez 5minut się uczyłam z nią, następnie poprosiłam ją o herbatę i wtedy ona wyszła a ja się przygotowałam. Kiedy przyszła i postawiła herbate, podeszłam do niej i zaczęłam się z nią całować i ją delikatnie macać. Ona mnie odepchnęła i uderzyła w twarz. Wtedy nie wiedziałam co zrobić i przylgnęłam ją do ściany i przytrzymując jej ręce zaczęłam ponownie ją całować. Wtedy ona mi się poddałam bo chyba stwierdziła też, że jestem silniejsza od niej. Rozerwałam jej koszulkę i zaczęłam ją delikatnie pieścić, aż w końcu doszłam do sedna sprawy... Było cudownie bo ona się tym samym odwdzięczyła. Oczywiście do stosunku nie doszło skończyło się na minetce, bo tak naprawde to nie zrozumiałam jak ma wyglądaćtaki stosunek. Czy mogłabyś to bardziej obrazowo wytłumaczyć? A mam pytanie czy ja nie jestem chora, że mam ciągły niedosyt? że ciąglę myślę o tym? Mam nadzieję, że nie bo jest to takie ekscytujące. A mam jeszczejedną proźbę jak mam podejść nauczyciela od wf'u, on jest taki podniecający. Mam ochotkę na niego. A babka od polskiego umówiła się ze mną na kolejne "korki" już za kilka dni czy mogłabyś mi szybciej odpisać? A o tych zabawkach zapomniałaś... jakbyś mogła. A tak się zastanawiam, czy to jest niemoralne, co robie z nauczycielami i kolegami? A czy to prawda co ksiądz mówi, że małżeństwo to jest wierność tylko jednemu mężczyźnie?Tylko mam z jednym współżyć? Dziwne to takie. Czy to prawda? Odpowiedz proszę na wszystkie pytania

Gość _oFelia_
Doktor Angelo, dlaczego nie odpowiadasz na nasze posty? Cięcia w budżecie?

Gość Monika z Małopolski
Droga redakcjo ! Piszę to z żalem. Otóż. Kilka dni temu mi i moim sąsiadom ktoś wyruchał krasnale ogrodowe. Podejrzewamy, że to sąsiad spod dziewiątki, bo on cały czas leży w trawie z lornetką przy oczach i drapiąc się palcem prawej nogi po odbycie obserwuje cudze ogródki. Mój inny sąsiad opowiadał nawet, że jak wyszedł sobie raz w nocy na balkon (a mieszka na parterze) zobaczył poruszające się w ciemnościach białe pośladki i usłyszał pojękiwanie. Rano znalazł krasnala przeruch... to znaczy przedziurawionego na wylot. Jak nakryć tamtego sąsiada i udowodnić mu winę?

Gość Zdumiony
Prosze... Powiedzcie że całe to forum to jedna wielka prowokacja... Trudno uwierzyć, że naprawde istnieją na świecie ludzie, którzy tu piszą :) Chociarz... Mam 20 lat i nie mam dziewczyny więc może to ja jestem nienormalny a nie wy ;)

Gość no co.
jest?? gdzie wszyscy??

Gość doktor Angeli
skonczył się kontrakt z NFZ :( cd. pewnie od stycznia, no chyba, że będzie tu pracować w wolontariacie ;)

droga Moniko z Małopolski, uważam że nie ma powodu robić sensacji z powodu kilku dziur w odbycie małych krasnali. a już tymbardziej jeśli dziura jest jedna... należy podziękować sąsiadowi, że ją wstawił we właściwe miejsce. jeśli jednak nie masz ochoty mu dziękować i denerwuje Cię jego świecący niczym rękojeść Zawiszy rumak oraz białe niczym odblaskowe rękawiczki z protektora poślady, radzę ci udać się do piwniczki cioci Wiesi i w przebraniu Bożenki z Klanu zebrać kilka giętkich i pręgowanych korków analnych w klasycznym kształcie. następnie zakamuflować się gdzieś w trawie ( najlepiej pokumkiwać przy tym niczym żaba ) i podłożyć nikczemnikowi owy sprzęt. jestem pewna że to poskutkuje i da spokój niczemu niewinnym dziewiczym skrzatom z ogrodu sąsiadki Zdzichy i Twojego. p. s. moi wierni czytelnicy, bardzo przepraszam za tak długa przerwę w udzielaniu wam rad, ale po prostu chce to robić jeszcze rzetelniej i sumienniej, a co za tym idzie, studiuję pi zd ol og ię i ch uj oz na st w o pochwowo - odbytnicze. musze przyznać że to bardzo ciekawy kierunek. pozdrawiem Was Kochani.

Gość zagubiony ziomus
droga redakcjo pisze do was z dosc nie typowo sprawo o tuz oste#atnio weszlem do pokoju a niewiedzialem ze ktos tam jest a tam byla moja ciocia nago a okazalo sie ze ona ma penisa a teraz bo je sie jej spojrzec w oczy powiedzcie co mam zrobic z gory dziekuje michal 10 lat

Gość Loise
"Zauważyłam, że mój organizm potrzebuje dużo soli, a że ostatnio nie stać mnie na nią, bo wszystko wydałam na najnowszy model wibratora TURBO MAX EFFECT 2000 z alarmem i wymienianą końcówką, więc zaczęłam lizać sobie pachy. I mam pytanie - czy jakość tego minarału spod pachy dorównuje zwyczajnej soli ze sklepu? " Wiecej soli chyba ma tylko pot na stopach, też lubię lizać się tu i tam, polecam spróbować polizać sobie stópki po dłuższym wylegiwaniu w łóżku są mocno słone od potu, a sól ta sama jak w sklepie plus inne dodatki które są w pocie

Gość laskaBilla
hej :) w imieniu wszystkich fanów chce sie spytać dlaczego zapomnieliście o Tokio Hotel ???? Nawet plakatów nie dajecie. A co to ostatnio było że Bill jest brzydką laską po prostu żal. Zajmujecie sie tylko gwiazdkami disneya a nie prawdziwymi gwiazdami!!! Będą jakieś plakaty TH w najbliższych wydaniach Bravo???? Fani czekają!!!

Gość aniulka1734
anka17, juz sama nie wiem co mam robic mam juz dosc najchetniej bym juz odeszła z tego świata poniewaz moje zycie nie jest wspaniałam na poczatku tato mi umarł a potem matka se znalazła nowego po jakis 2tatach mu zaufałam a on to wykazystała choc juz rok minoł nie moge zapomnie!!! juz nie wiem co mam robic tne sie pole,pije

Gość kasia pisarska zgierz
Ostatnio zauwazylam ze moja polowa cipki spuchła i nie wie co z tym robic.. nigdy nie bylam u ginokologa i sie boje.. powiedziec mamie co mam robic..??

Gość zal
opisz mi jak powinien wygladac sexx prawdziwy?????????????????????????//