Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajanaa

czesc. mam 13 lat j nie dostałam jeszcze okresu

Polecane posty

Gość andziaaa //;
nie obawiaj się ja mam też 13 lat moja kuzynka dostała w 4 kl i co miesiąc ma miesiączkę i wspułczuje jej bo jak ma okresw to nawet nie może isć na basen się kompać ,ja też chciała bym trochę już mieć okres a moja mama powiedziała mi że to nic takiego że jeszcze nie mam bo dostane w swoim czasie

Gość andziaaa //;
hej jestem zosia i chodze do 2 kl miałam juz mięsiączke to nie takie miłe sie dziwiłam że mam za szybko okrespo dwuch dniach urosły mi piersi i mam strasznie duże chłopacy mówią na mnie sylikon ,no ale nie obawiaj sie w swoim czsie dostaniesz okres tylkko bądzi cierpliwa a no jak masz wloski no czułym miejscu to ich nie gol bo okres sie opuzni niepowinnam o tym pisac ale ta informacja sie przyda paaaa

Gość andziaaa //;
ja zosia pisałam na siostry tym no jak to powiedziec

Gość o nie!!!
cześć mam 15 lat i jeszcze nie miałam miesiączki. w lutym i marcu br. miałam brązowy śluz z krwią ale nigdy więcej tego nie miałam . nie wiem co mam robić z mamą nie porozmawiam wstyd pomóżcie! (mam bardzo małe piersi, ale owłosienie w miejscach intymnych już mam) POMÓŻCIE piszcie macie z tym też problem?

Gość o nie!!!
zagląda tu jeszcze ktoś? POMOCY czy to normalne?

Gość kocciak1997
jadostałam okresu jak miałam 13 lat niepowinnaśsię martwić każda dziewczyna dojrzewa inaczej:D powinnaś sie cieszyc że jeszcze nie masz okresu ;]

Gość Julia . .. ... ....
Masz 13 lat i jeszcze nie masz miesiączki?! : O Nie wiem jak Ci to powiedzieć...jeśli za miesiąc nie dostaniesz okresu umrzesz, dostaniesz ataku padaczkowego i uderzysz swoim pustym łbem o kant stołu ;( ale nie martw sie w niebie dziewice są mile widziane 🌼 JEZU

Gość latoja19..
do "o nie" -prawdopodobnie miałaś taki "wstęp"do okresu.Na mój gust niedługo powinnas dostać

Gość ja/AK4
spokojnie weś głęboki oddech i nie przejmuj się tym że jeszcze nie masz miesiączki żyj spokojnie i innymi się nie przejmuj jest wiele dziewczyn o takim samym wieku i tez jej nie mają więc uszy do gury

Hejka !!! ;-*** Mam 13 lat i miseczke 70BB, nie dostałam jeszcze okresu chociaż nie wiem czemu chciała bym go juz mieć. Kolezanki i niektózy chłopacy mi dogadywali : "Sprzodu deska z tyłu deska wsam raz jak dla pieska" i tym podobne nie jest to miłe ale mam nadzieje ze w swoim czasie urośnie mi biust i dostane miesiączke. W mojej klasie dziewczyny na okres mówiły ciota ale Marysia(najładneijsza w klasie) wymysliła nowa nazwe "dni dziewicze"żeby chłopacy sie nie połapali o co chodzi. Nie martw sie okres przyjdzie w swoim czasie. Moja koleżanka dostała okres w 5 klasie a w 6 miała takie moca że czasami nie było jej wszkole bo nie dała rady wstać z łuzka. U niektórych jest to dziedziczne a u niektórych nie. Pozdrawiam Poziomka ;-*** ------------------------------------------------------------------------------------- ps. Jeśli ktos jest w podobnej sytuacji co moja i chciał by z kimś pogadac to jeste do dyspozycji: GyGy: 25422505 Skype: Dominika.Szwed97 e-mail: dominika.szwed@go2.pl

Gość 13-latka
hje hje ja też jeszcze nie ma i się tym martwie ale ... no cóż tak bywa ... Ja też miewam bóle brzucha ale to chyba nic nie znaczy ... ;p

Gość ONa ;)
Cześć dziewczyny. Mam prawie 15 lat i od wakacji mam miesiączkę. Strasznie się przejmowałam, że nidgy jej nie dostanę, a przyszła znienacka, Rano jak się obudziłam, to o niej pomyślałam, zastanawiając się kiedy nadejdzie (chyba takie przeczucie). Miałam kilka lat wcześniej takie jakby "objawy. Nie wiem czy każda dziewczyna je miała, ale ja tak. Bolało mnie o okolicach jajników. I teraz mam miesiączkę i nie uważam ,że lepiej mi było bez niej. Cieszę się że ją mam i jestem spokojna. Pozdrawiam!

hej ja też ma 13 lat i nie mam okresu ,ale mam coś takiego że na bieliźnie (majtkach) pojawia mi się biały śluz i nie wiem co to jest i co ono oznacza. Druga sprawa to jestem w 6 kl i mój rozmiar stanika to 32A , może to dlatego że jestem szczupła (36/37 kg) chciałabym mieć większe piersi ...

Gość gostka :***
hej ja też jestem 13-latka i tez nie mam 'królowania' okresu... tez sie troche maartwie i buszuje po internecie czy cos jest ze mna nie tak... z mama i sioa tez o tym glupio mi rozmawiac... no ale. spokojnie.... jeszce zdarzysz sie tym nameczyc...

Gość Małaaa !
ja tak samo mam też mam 13 lat . od wielu koleżanek słyszę , że w swoim tępie dostane okres . Też się przejmuję ale poczekam jeszcze troszkę i do ginekologa pójdę i wtedy może się więcej dowiem . ;)

Gość werka13
mam 13 lat ja tez jeszcze nie mam miesiaczki i nie wiem czy mam sluz

Gość dajanaa
A czy brak cioty wiąże się z ciążą?

Gość dajanaa
Ale chciałam zrobić ten pierwszy raz, ale nie wiem bo nie mam cioty. Może w ciąży jestem? wczoraj to rzygałam i zle sie czulam,jejku

Gość ja pierniczeeee
masz obawy ciazy a uprawialas seks? jak nie to idz sie lepiej poucz malolatko

Gość dajanaa
Chyba pytam grzecznie,ciężko odpowiedzieć? mam problem z ciotą i potrzebuje porady,kolezanki mało wiedzą.

Gość dajanaa
I jaka malolato? Za pjęć lat bende dorosła!!!!!!!!!!!!! i co?

Gość Mam 13,5 lat i uprawiałam sex
Boje sie ze jestem w ciąży bo nie mam nadal okresu. Gdzie kupic test i jak sie go robi? A moze za darmo daja u lekarza?

Gość dajanaa
Pomoże ktos? Prosze

Gość gość
Ja ostatnio (3 miesiące temu ) zauważyłam krew właśnie przedmiesiaczkowa i co i nic z3 miesiące .

Gość gość
Ja też nie dostałam jeszcze pierwszego okresu a też mam 13 lat chciałabym już jej dostać moje koleżanki z klasy już dostały czuje się przy nich jak przedszkolak pomórzcie pliss :-( :-( !!!

Gość Sandi2002
Hej ja mam 13 lat i wczoraj dostalam okres niemart sie jezeli nie bedziesz dostawac powiem ci moj przyklad wszystkie dziewczyny z klasy smialy sie ze mnie poniewaz nie mialam jeszcze okresu a one mialy ale ja nic sobie z tego robilam bo wiedzialam ze kiedys zostane okres ale powiem ci ze najlepiej dostac pozno

Gość gość
Ja jak mialam 12 lat dostalam pierwsza miesiaczke ale tylko raz bo kolejna miesiaczka byla OK pol roku pozniej i od wtedy mialam juz Co miesiac

Gość gość
8 lat temu dajanaa pisala ze nie dostala "c***y ' 2lata temu pisala ze Nadal nie dostala i za 5 lat bedzie pelnoletnia czyli w 2018 bedzie pelnoletnia. Pytanie z matematyki ile miala dajanaa jak pisala pierwszy raz ze nie dostala" c***y"

Gość gość
Przez 6 lat dianaa miala 13 lat czyli 19 latka w 2013 21latka w 2015 a z postu z 2013 wynika ze Nadal ma 13 lat.

Gość gość
do kiniek121 niepowinać tam golić na dole ponieważ prze to nie masz okresyu ja wiem poniewaz chodze do takiego miejsca gdzie mnie o takich rzczach uczą