Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze sie wyżalić =

wyjechał na 3 miesiące i bardzo rzadko sie odzywa =/

Polecane posty

Gość musze sie wyżalić =

Mam problem i musze się wyżalić, moj chłopak wyjechal do stanów miesiąc temu. Jesteśmy ze soba pol roku, do czasu jego wyjazdu bylismy praktycznie nierozłaczni, nawet gdy zaczeły się wakacje i wyjechal do swojego miasta ( bo studiuje w moim) to codziennie rozmawialismy godzinami przez telefon, kazdy mozliwy wolny czas spędzlismy razem... przed wyjazdem wyznal mi miłość... a teraz gdy wyjechał bardzo żadko się odzywa. w ciagu tego miesiaca przyslał mi tylko 2 maile. nie wiem sama co o tym mysleć. wiem że telefony ze stanów nie sa drogie i nie chodzi tu o kase, nie wiem nawet jak mu to powiedziec że jest i smutno z tego powodu... to tyle, może jestem dziwna ale chciałam się poprostu wygadac, pozdrawiam

Gość i jest ok.
no cóż... raczej nic dobrego z tego nie wynika. nie wiem, nie chcę cie dolowac ale on chyba sobie znalazl kogos nowego :o bądź dzielna, nie on jeden na swiecie!!!

Gość musze sie wyżalić =
z tego co pisal tydzien temu to wszystko jest wporządku, gdyby co s było nie tak to chyba by napisał... zresztą juz sama nie wiem =(

Gość Siobhan..
nie wyglada to dobrze ale moze ma dwie prace i naprawde nie ma czasu?wraca zmeczony? a moze takmu latwiej....a na ile wyjechal?tylko 3 m-ce?

akurat jesli chodzi o telefony ze stanow do polski to nie sa wcale takie drogie moja mama mieszka w stanach i jak dzwoni do polski i rozmawia ze mna okolo 2 godziny to placi za taka rozmowe niecale 5 dolarow wiec nie jest to jakas tam kolosalna suma troche chamsko cie potraktowal :/

czasem facetom jest latwiej pisac anie gadac przez telefon...a swiadomosc ze jest daleko za oceanem raczej nie nastraja tak samo jak mieszkanie w dwoch roznych miastach:)

jeżeli facetowi zależy to będzie w stanie poświęcić nawet te 10 minut żeby wysłać maila. a telefony ze stanów wcale drogie nie są :)

Gość Adam Ckliwy
no przeciez on ci nie napisze, ze ma inną albo coś! pomysl nad tym! ściemnia cie w mailach, zebys sie nie martwila. na twoim miejscu bym sobie poszukala nowego faceta.

Gość Adam Ckliwy
serio ci pisze, poszukaj kogo nowego i zacznij sie z nim spotykac. i tez zacznij olewac tego swojego chlopaka (nie odpisuj mu na maile). ciekawe co zrobi. jak kocha to wroci i powalczy o ciebie, a jak nie to chuj z nim 🖐️

Gość musze sie wyżalić =
pisała że nie chodzi o pieniadze, wiem że te telefony nie sa drogie dlatego właśnie jest mi przykro.

Gość musze sie wyżalić =
wyjechał na 2 miesiące. Pracuje u rodziny pomagajac remontowac ich dom, byl tam juz 3 razy, poza tym w pażdzierniku zaczynaja sie studia więc na pewno wróci... Nie wiem jak mu to powiedzieć że mi przykro.. naprawde radzicie nie odpowiadać na jego wiadomości?

Gość chyba toksyczna bardzo
Raz miałam takiego który też wyjechał i prawie wcale się nie odzywał,ja się odzywałam mało skoro on milczał,potem wcale.Po kilku miesiacach zadzwonił,powiedział że kocha,że chce żebym tam do niego przyjechała,że reszte ma w dupie i to jest najważniejsze.Niestety spóźnił się. Teraz też mam faceta,który jak wyjedzie to prawie zpomina o moim istnieniu,czasem tylko puści esa,a mnie szlag trafia. A tekst"Ja cię nigdy nie zostawiłem ,ja tylko wyjechałem" słyszałam i od jednego i od drugiego,więc nie wiem co ci poradzić,wiem tylko jak cholernie to boli!

Gość donataXXL
może poprostu dużo pracuje?