Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet szukajacy

bardzo chcialbym miec dziewczyne ktora z jakis powodow nie moze miec dzieci

Polecane posty

Sorry, ale co po pierwsze to nie traktuje dziecka jak \'wspomagacza\' chyba nie umiece czytac ze zrozumieniem. Nie zapisuje tez Was do zadnej sekty.Jest to forum na ktorym moge wyrazic swoje zdanie i to robie. Dla sprostowania -nie wyczekuje na dziecko, bo narazie robie wszystko zeby go miec,a seks traktuje jako wspanialy dodatek do zwiazku,wiec nie musicie mi wmawiac, ze ma to dla mnie jedynie cel prokreacyjny. -musisz szanowac takie normalne zachowania jak chec posiadania potomstwa, bo niestety ale wiekszosci jest trudno sie przeciwstawic( wiem z wlasnego doswiadczenia) ale mozesz byc tak tolerancyjna i tej wiekszosci nie przeszkadzac w wyrazaniu swojej opini, jezeli urazilam WAS piszac o celibacie to przepraszam, bo niestety ale jestem na tyle tolerancyjna, ze nie wmawiam nikomu, ze ma małą mózgownicę, staram się być miła :) - jak dla mnie jest to pewien odstep od normalnosci (podobnie jak homoseksualizm,trnsseksualizm) ktory nalezy leczyc,aby przereaktywowac swoj mozg na typowo meski, badz zenski)- tylko ze tutaj ludzie juz rodza sie z tym problemem, -a to ze ktos ma problemy z psychika to juz sie staje nasza globalna choroba, bo w dzisiejszych czasach nikt nie jest do konca idealny, zawsze sa jakies odstepstwa,wiec sadze ze WAS tak bardzo tym nie urazilam.

A... i rozumiem ,że ludzie powinni sie laczyc w pary wedlug swoich celow zyciowych i upodoban, ale sadze ze nie najlepszym sposobem laczenia sie w pary jest \'madry\' autor tego topiku

Gość praktyczny
Tak w ogole to chyba nie jest miejsce pewnego typu ogloszen matrymonialnych, tylko forum ginekologiczne a Wasze problemy nie maja za duzo wspolnego z ginekologia, heheh

Gość praktyczny
Tak w ogole to chyba nie jest miejsce pewnego typu ogloszen matrymonialnych, (bardzo chcialbym miec dziewczyne ktora z jakis powodow nie moze miec dzieci) tylko forum ginekologiczne a Wasze problemy nie maja za duzo wspolnego z ginekologia, heheh

Gość praktyczny
a raczej z prokreacja ktorej jestescie przeciwni, wiec zalozcie swoje forum ANTYPROKREACYJNE

Gość iguśsamsyguś
Ludzi juz jebie na glowy...prokreacja, antyprokreacja Antyprokreacjonalisci, moze chcecie sie w pewiem sposob odroznic od zwierzat i mowicie, NIE MY NIE BEDZIEMY SIE ROZMNAZAC, BASTA!!!! hahahahahah Mezczyzno ktory nie chcesz miec dzieci i chcesz miec nieplodna dziewczyne, mam dla Ciebie rade: Moze na poczatku kazdej randki bedziesz sie jej pytal czy jest prokreacyjna czy nie,???, bo przeciez po co masz sie spotykac z plodna dziewczyna, hahahah

Gość other
co o tym ssadzicie chcialabymc sie dowiedziec, mam pewien dylemat...

Gość upupupupupighgh
upupupupupup

Gość a ja moge ale nie chce
ale sie porobilo-zastanawiam sie skad tyle jadu i musze to napisac chamstwa w stosunku do ludzi ktorzy otwarcie przyznaja sie do tego ze jest im dobrze bez dzieci i juz.ja ich nie chce i nawet nie przepadam za nimi ale szanuje wszystkie MAMY i wszystkich OJCOW!a teraz wazne slowo TOLERANCJA! mili forumowicze to magiczne slowo i jego pelne rozumienie ulatwia zycie.pozdrawiam wszystkich rodzicow!!!!!!!!!!!!

Gość a ja uwazam ze
nie wszyscy powinni miec dzieci, z roznych powodow. nie chce,niech lepiej nie ma,bo moze nie bylby dobrym ojcem lub odwrotnie,ale lepiej zeby dziecko nie musialo tego sprawdzac.wydaje mi sie ze poprostu szuka dla sexu i nie chce wpadki. powodzenia w poszukiwaniach. nie potepiam.