Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr4

Petycja przeciwko zabijaniu żółwi w sieci TESCO

Polecane posty

Gość dr4

www.thepetitionsite.com/takeaction/518761759 jestem w szoku do czego ludzie moga się posunąć

podpisalam i jestem w szoku, rozpłakałam sie jak mozna byc takim jebanym sadystą!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hy6
nie znam angielskiego, powiedzcie po krotce o co chodzi :(

Gość BeznadziejnaosobaVitalia
sprzedaja zywe zólwie i potem je rzną na zywo do zjedzenia :( 😭

Gość hy6
o tak jak karpie, a pewnie je zrecie na swieta :O jak mnie to wkurza, podpisywanie takich petycji prez osoby ktore jedza miecho-czysta hipokryzja

Gość BeznadziejnaosobaVitalia
u mnie na chaie nie ma krapia nigdy :o

Gość Nie gadaj bzdur
Ja osobiście nie jjem mięsa ale nikomu jeść go nie zabraniam natomiast tu chodzi o traktowanie tych zwierząt przed śmiercią. Na dole strony jest ramka "sign this petition" mozna tam zaznaczyć że chce się pozostać anonimowym. Później trzeba wpisać imię nazwisko kod pocztowy i państwo.

Gość hy6
a w rzezniach to niby jak je traktuja? na pewno baaardzo humanitarnie :O :( ja tez nie jestem jakas nawiedzona zeby komus wciskac na sile swoje przekonania, ale jak ktos ze lzami w oczach oglada film w ktorym pokazuja jak robia futra i gada jacy to oni sa, a sam chodzi w skorzanej kurtce i butach to prosze :O strasznie mnie to denerwuje

Gość Nie gadaj bzdur
No dobra ale co Ci szkodzi podpisać...

Gość Nie gadaj bzdur
Przecież ludzie wiedzą z czego są robione buty czy szynka ale jak są robione o tym lepiej nie myśleć. Ludzie będą jedli mięso i nic tego nie zmieni chodzi o poprawienie warunków uśmiercania zwierząt bez zbędnego pastwienia się nad nimi.

wezcie sie uspokujcie jak takie milosierne jestescie to wplacajcie kase dla chorych i glodujacych w afryce tam co 3 sekundy umiera dziecko! jakimis zolwiami sie zajmujecie a i tak miecho wpierdalacie - to po co jakas petycja? petycje powinni podpisywac osoby ktore nie jedza miesa, nie nosza skory ani nic! ja nie rozumiem takiego argumentu ze chodzi wam o lepsze i humanitarne traktowanie zwierzat, chociaz i tak zostana zabite!

Fajna Madchen -> a co ma niehumanitarne zabijanie zwierząt do dzieci w Afryce? :o To, że ktoś lituje się nad zwierzętami nie znaczy, że stawia je ponad ludźmi... Nawet jeśli ktoś je mięso, to ma prawo dążyć, by zwierzęta były zabijane humanitarnie. Twój tok myślenia jest beznadziejny...

Gość sdw3333333
Nie mam karpia żywego w domu od dziecka, mimo chodzenia do kosciola, jak sie chce to można, jak usłyszę teraz słowo tesko to bierze mnie na wymioty, od dziś też skończe z moimi znajomymi trzymajacymi karpie w wannie, mam dość prymitywów, co innego szybka śmierć po ogłuszeniu a co innego znęcanie się, i tak zamierzam nie jesc miesa w krótce

Gość sdw3333333
często gdy pomoże się człowiekowi ten ma go potem w d.. dlatego każdy ma prawo pomagać żółwiom np. jesli ma ochotę?? sam pomagaj dzieciom w afryce a nie mow komus co ma robic jak taki madry jestes

Gość fgfg
fajna madchen wypierdzielaj stad idiotko..jestes tak podla ..nie wiesz co to znaczy zwierze..przyjaciel czlowieka..wypierdzielaj bo cie zabije ..

Gość sdw3333333
tu ktoś dał link po polsku wyżej

fajna madchen jak CI cos nie pasuje wulgarna furiatko to nie wchodz na ten topik Ty moze wplacasz na te dzieci z Afryki? robisz cos dobrego? jak nie to stul pysk i nie mow nikomu co ma robic,skoro sama nic nie robisz

Wiadomo, że życie ludzkie jest ponad życiem zwierzęcia, ale każde zwierzę jest istotą żywą, CZUJĄCĄ i musi być zabijane (:O) w humanitarnych warunkach. Posiadamy władzę nad światem i nie do końca umiemy z niej korzystać. fajna madchen - zlituj się. :O

fajna madchen- widać tępa jesteś skoro nie rozumiesz zasad humanitaryzmu. Ja nie jem mięsa, ale to nie znaczy że tylko ludzie tacy jak ja mają podpisywać te petycje. To kwestia serca, widać tobie go brak

Gość facet na tostach
Tutaj pewnie też nie chodzi o samo jedzenie mięsa ale również o wykorzystywanie produktów z martwych zwierząt typu skóra, jedwab.

ja tez bym tego nie chciala, ale rzeczywistosc niestety jest okrutna i zwierzeta potrzebuja naszej pomocji, kazda pomoc jest ważna! same zwierzeta nie umieja sie bronic i my ludzie o dobrych sercach jestesmy po to zeby walczyc o ich prawa i podpisywac petycje,zawsze to cos!

Gość facet na tostach
Odnośnie jeszcze wegeterianizmu, wiecie że do klarowania piwa używa się żelatyny? :-D

może wiec warto zapisać się do greenpeace, ja to zrobiłam przed kilkoma dniami, zapisałam sie do cyber działaczy, bo ze względu na zdrowie nie mogę inaczej.