Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizkaa25

Dziwczyny pomozcie...

Polecane posty

w ulotce jest chyba napisane ze jak sie cos takiego dzieje to trzeba natychmiast odstawic i isc do lekarza... domyslam sie ze pewnie nie chcesz w trakcie opakowania przerywac brania tabsow, zrob to co Ci radzilam (woda,magnez,potas,rutinoscorbin, nogi nad sercem) i jak najszybciej dasz rade idz do lekarza, nie mozesz juz dzis?w jakim kraju jestes?

Gość elizkaa25
nie dam rady dzis jestem w Pradze po czesku nie mowie ale tu sa lekarze anglicy ale straszne kolejki :( bede musiala isc z narzyczonym bo on zna biegle angielski a ja mniej. Nie wiem czasem juz nie mam sily jak musle o tym. A ty Kasia jakie tabletki bierzesz? czy nie bierzesz?

Gość elizkaa25
plakac mi sie chce czaem... nie ma tu nikogo z kim moge po polsku porozmawiac zadnej kolezanki, mamy czy siostry. nie mam z kim rozmawiac na takie tematy bo faceci nie wszystko rozumieja :(

zastanowcie sie czy nie lepiej isc z ta Twoja noga na pogotowie,ostry dyzur czy cos,mysle ze to co Ci sie zrobilo sie do tego kwalifikuje.... naprawde nie mozesz czekac!u mnie to juz jest skomplikowana historia :) mowiac w skrocie koncze mercilon i przerzucam sie na logest :)

Gość elizkaa25
nie strasz mnie :( moge chodzic tylko lydka taka troche jakby zdretwiala.. musze isc w koncu do lekarza wiem:(

glowa do gory :) sa przeciez telefony, internet, cala kafeteria do Twoich uslug :)porozmaiwaj z narzeczonym o swoich obawach i problemach, na pewno bedzie Cie wspieral!

Gość elizkaa25
nie mowie ze mnie nie wspiera, ale mnie to denerwuje ciagle tlumacze ze hormony to to taki i takie takie objawy itp a on za pare dni juz nic nie pamieta, chlopy nie rozumieja:(

no ja z moim normalnie o tym rozmawiam :)wiesz ja nie chce Cie straszyc ale hormony to przeciez nie cukierki i to co Ci sie zrobilo to NAPRAWDE bardzo powazna sprawa i Ty MUSISZ jak najszybciej isc do lekarza

Gość elizkaa25
wiem o tym, i zdaje sobie sprawe z tego ze nie dbam tak jak powinnam o sowje zdrowie. zazdroszcze Ci takiego faceta ktory rozumie cie i potrafi wysluchac i rozmawiacie o tych sprawach. Dziekuje Kasia

Gość elizaa25
to jeszcze raz, bo slaby odzew byl. Dziewczyny mialyscie cos takiego wiecie cos pomozcie:(

Gość elizaa25
pliss:(