Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*wszechpolak*

Ja daje pól pensji na Radio Maryja bo wiem, że te pieniadze są im potrzebne ! !!

Polecane posty

pewnie ze sa potrzebne, na nowe samochody dla ojca dyrektora i na wille pod toruniem, mozesz byc z siebie dumny ze pomagasz potrzebujacym

A dlaczego tylko pół pensji ?? Kutwa jakaś z ciebie :o Całą pensje daj, niech wiedzą że masz gest, wielkie serce i utozsamiasz się z ojcem dyrektorem, wielkim założycielem RM :D

Gość ajajajajajaje5
wzruszyła mnie twoja historia ale teraz w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j 🖐️

Gość też pracująca
Mnie pieniądze też są potrzebnę, mogę Cię prosić o resztę pensji? :D

ja też potrzebuje pieniędzy, naprawdę. Jak dasz mi tą połowę z radia to się nawet za ciebie pomodle :P

Radio Maryja i Telewizja TRWAM to jedyne polskie miedia i mamy obowiazek je wspierac! Ktos kto czuje sie Polakiem powinien to wiedziec i wspierac je inaczej zostaniemy pokonani przez zagraniczne koncerny medialne ktora chca zniszczyc wolna Polske.

Wszechpolak, jak już skończyłeś swoje wymiociny to idź zmów zdrowaśkę i przestań ludzi denerwować z rana.

Gość wisntertu
No włąśnie bo mamy a po za tym TVN- masońska telewizja Polsat- żydowska telewizja Canal+ - Niemiecki kapitał i wszystko jasne

Będę to radio wspierać. Pomodlę sie zebys dał dla nich wiecej niz polowę swoich zarobkow. :D