Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca NAUCZYCIELKA

pierwsza RADA PEDAGOGICZNA - pomocy

Polecane posty

Witam wszystkich! Właśnie zaczynam pracę w szkole, jutro mam pierwszą radę. strasznie się denerwuję,nie wiem jak się zachować, tam wszyscy się znają a ja będę nowa. :( Dajcie jakieś rady

Gość nauczycielka.
Dyr. Cię przedstawi. Może poprosić, żebys powiedziała coś o sobie ale nie musi. Najlepiej przygotuj kilka zdań, na wszelki wypadek.

najgorsze, że nie znam dyr. bo jest nowa:o Jak mam się z nią zapoznać:o podać jej rękę? wiem,ze głupie pytania,ale tak się denerwuję, boję się, że cos źle zrobię

Gość nlkaaaaaa
wiem przechodzilam to 3 lata temu normalne bedziesz sie czula nieswojo przedstawi cie dyrektor najlepiej zapoznaj sie z kims kolo kogo siadziesz wtedy bedzie ci razniej kazdy to przechodzi wiec spoko dasz rade

Gość nlkaaaaaa
to jak zatreudnial cie kto inny a teraz kto inny jest dyrektorem??

Tak. właśnie teraz zmienia się dyrektorka. Myślę, że stara tez będzie jeszcze na radzie. Jak według Was powinnam sie ubrać? Elegancko? Buty na obcasie, spódnica żakiet itp. czy moge bardziej luźno, np. dżinsy??

Gość Buuutelka
PRZEDE WSZYSTKIM SPOKOJNIE, BEZ NERWóW

Gość soma
Głowa do góry! Dostaniesz opiekuna stażu, on cie wtajemniczy we wszystko, pod warunkiem, że będzie to dobry opiekun. A Rada? No cóż, dyro Cię przedstawi, możesz powiedzieć coś od siebie np. ze jest ci milo, ze możesz tu pracować. Ubierz się elegancko, ale bez przesady. W zawodzie pracuję kupę czasu, młodzi zawsze mają tremę.

Gość Buuutelka
A WYDAJE MI SIę, żE UBRAC POWINNAś SIę ELEGANCKO

Gość pytam was moze kto wie
ubierz sie w miare elegancko ale nie za bardzo bo nauczyciele nie przychodza jakos tak bardzo elegancko raczej normalnie ale ty mozesz byc tak ubrana w koncu jestes nowa