Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabeki

Najlepszy BALSAM na CELLULIT!?

Polecane posty

Gość anabeki

Hey polećcie mi proszę jakiś fajny balsam na cellulit... nie chodzi mi o balsamy ujędrniajace ale typowo antycellulitowe... po peelingu kawowym chce sobie taki wcierac w tyłek ale nie wiem jaki wart jest uwagi i pieniędzy...:)

Gość upupupupupupu

Gość puknij sie w glowe laska
Nie ma dobrych balsamow na celulit naiwna istoto. Na celulit dobry to jest ale basen, ruch i zielona herbata.

duzo osob pisalo ze serum eveline.moja kolezanka uzywa balsam nivea ujedrniajacy z tym q10 albo taki sam krem,codziennie 2 razy sie smaruje i ma ladna skore,cellulit zanika.tylko ze akurat te kosmetyki sa dosc drogie a na krotko starczaja.....wiec ja bym wolala eveline.jest serum i tez krem,w sumie mialam i jedno i drugie i nie wiem czym sie roznia....

Niezły jest krem do masażu antycellulitowego Faberlic - właśnie taki typowo antycellulitowy, fajnie wygładza skórę. No i zadowolona byłam też z ujędrniającego Ocean Algae z Oriflame, ale on nie był stricte antycellulitowy, tylko właśnie ujędrniający :)

Gość anabeki
dzieki dziewczyny,zawsze mozna na Was liczyc!:) kupie sobie ten Eveline,musze sie przejsć do drogerii i pooglądac bo wiem ze jest ich kilka rodzai wiec na miejscu zdecyduję sie co kupie.

Gość makadamia123
a ja trochę tak z innej strony, polecam serie kosmetyków antycellulitowych dr Beta. nie znajdziecie ich w hipermarkecie, i nie sa jakoś wybitnie tanie ale za to bardzo bardzo skuteczne, naturalne przede wszystkim. mnie najbardziej skuteczny wydaje sie żel z myriceliną http://www.drbeta.pl/seria-przeciwcellulitowa-c35/?osCsid=885b6dc95d69161ff9d7e49c9b46e376/

Gość Natashhka

A myślicie że przy stosowaniu dobrych ale takich naprawdę dobrych porządnych kosmetyków z guaraną albo ruszczykiem można się pozbyć cellulitu bez ćwiczeń? Po pracy już mi się nic nie chce, ostatnie na co mam siłę to jakieś ćwiczenia. Może pół h skakanki wieczorem jeszcze by przeszło ale nie wiem czy to jest sens, w takim krótkim czasie przecież i tak nie schudnę.

Gość Capriciosa

Natashka - bez ćwiczeń to jest wykonalne, ale też nic za darmo i wtedy nie ma opcji - bez fiety i np. regularnego owijania ciała folią ani rusz - a na to ruszczyk i ogolnie kremy z naturalnym składem są akurat super bo sie dobrze i szybko wchłaniają. Bo to raczej oczywiste, że jak np. jesz codziennie fastfoody albo schabowe to nie ma magii, żaden krem ci nie pomoże :P

Gość Natashhka

Fastfoodów to nie jem i tak, bo nie lubię. I w ogóle odżywiam się chyba dobrze tylko z ćwiczeniami mam problem, bo dosłownie padam na twarz. Ten ruszczyk to są zioła do parzenia, czy raczej jakieś maści do smarowania na skórę? Podpytam babeczek w aptece o jakiś naturalny krem, może coś mi znajdą.

Gość gość

leczenie cellulitu www.lenartowiczclinic.pl

Gość Asiek

Kochana i inne kobietki, zapraszam Was na mojego bloga kosmetycznego, na którym poruszam właśnie takie tematy. 

Wpadajcie na http://www.infokosmetyka.pl/

🙂

Gość Capriciosa
20 godzin temu, Gość Natashhka napisał:

Fastfoodów to nie jem i tak, bo nie lubię. I w ogóle odżywiam się chyba dobrze tylko z ćwiczeniami mam problem, bo dosłownie padam na twarz. Ten ruszczyk to są zioła do parzenia, czy raczej jakieś maści do smarowania na skórę? Podpytam babeczek w aptece o jakiś naturalny krem, może coś mi znajdą.

Ruszczyk jest najczęściej dodawany do kremow, ja ogolnie preferuje kremy typowo naturalne i akurat w kremie ktorego teraz uzywam on wlasnie jest i sobie całkiem chwale jego dzialanie :) Tylko wiadomo, nawet on musi byc wspierany jakimis innymi skladnikami typu kofeiny, guarany, kasztanowca, alg czy bluszczu.

Gość Natashhka

Capriciosa co to znaczy że całkiem sobie chwalisz? Działa na cellulit czy tylko na samo ujędrnianie? Bo miałam już kilka takich, które dobrze ujędrniały, ale nie działały na cellulit w ogóle, a też niby dobry skład, naturalny.

Gość Capriciosa
21 godzin temu, Gość Natashhka napisał:

Capriciosa co to znaczy że całkiem sobie chwalisz? Działa na cellulit czy tylko na samo ujędrnianie? Bo miałam już kilka takich, które dobrze ujędrniały, ale nie działały na cellulit w ogóle, a też niby dobry skład, naturalny.

I ujędrnia i dziala na cellulit. Od kiedy sie smaruje nie tylko mam bardziej napieta skore, ale tez mam o wiele mniej galaretowate i mniejsze objętościowo uda, cellulitu nie widać zbytnio nawet jak wezme i ścisne skore. Nie znam sie na zargonie kosmetycznym, ale z tego co pamietam to on akurat dziala tak, że usuwa i toksyny i np. nadmiar wody ze smarowanego obszaru.

Gość Natashhka

Dzięki za odpowiedź. Mi nogi szybko puchną, bo w sklepie po 10 godzin stania się zdarza, więc takie obrzęki to norma. Nie łączyło mi się to w głowie z cellulitem jakoś, a to w sumie ma sens. A co to za krem tak dokładnie, bo nie wiem, czy nie pisałaś czy przeoczyłam coś?

Gość Capriciosa
Dnia 1.03.2019 o 08:56, Gość Natashhka napisał:

Dzięki za odpowiedź. Mi nogi szybko puchną, bo w sklepie po 10 godzin stania się zdarza, więc takie obrzęki to norma. Nie łączyło mi się to w głowie z cellulitem jakoś, a to w sumie ma sens. A co to za krem tak dokładnie, bo nie wiem, czy nie pisałaś czy przeoczyłam coś?

Faktycznie, moj blad - uzywam sinial :)

Gość tomaszowa5

Warto sobie wypróbować serum wyszczuplające z eveline,  Slim Extreme 4D clinic z tej serii jest jeszcze krio-żel on ponoć też jest dobry. Ja teraz stosuję serum, ono poprawia mikrokrążenie i redukuje widoczność cellitu. W połączeniu z ćwiczeniami daje naprawdę dobre efekty, a nie kosztuje też dużo.