Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

dlaczego chcemy byc z tymi zajetymi a gdy wolni to juz nie ?

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest

mam kumpla który mnie zawsze kochał i pewnie nadal zywi do mnie jakieś uczucia, jednak ja z nim w związku nie chciałam być z róznych przyczyn. Jestesmy zajebistymi przyjaciólmi i ciagnie ans do siebie seksualnie aczkolwiek tylko sie całowalismy i byly takie dotykanki/przytulanki. Często sie zastanawiałam czy chciałabym z nim byc-ale nigdy nie bylo tych motylków... tak sobie myślałam ze nasz zwiazek przynajniej dla mnie oznaczałby przyjaźń+ seks a to chyba niekoniecznie równa się milosci.. zwłaszcza ze mamy ostre charaktery i mielismy jako kumple pare mocnych spięć.... zreszta bałabym sie ze jakbym z nim zerwała to on by sie cholernie podłamał i ja bym kogos skrzywdziała wtedy eksperymentując sobie uczuciowo.... wiec oficjalnie byla tylko przyjaźń a teraz on jest zajęty i zaczeło mnie do niego ciągnąć i zaczełam sie zastanawiac czy dobrze robilam ze z nim nie chciałam byc, zaczynam sie zastanawiac co tamta w nim widzi itd. jednak podejrzewam ze gdyby zerwali to i tak nie zdecydowałabym sie na zwiazek... dlaczego osoby pożądane przez innych/lub w zwiazkach działaja tak na nas i chcemy byc z nimi a gdy juz sa wolne to juz jakos nie bardzo.... ???? mial ktos tez tak ?

Gość asia jędza
bo to co zakazane lepiej smakuje... i nie doceniamy tego co mamy, dopiero wtedy gdy znika nam z pola widzenia:)

Ktoś ostatnio na Kafe powiedział bardzo mądre słowa, które pasują do Twojej sytuacji: \"Chodzi o to, by gonić, ale nigdy nie dogonić...\" Pociąga Cię nie On, a Jego zainteresowanie Twoją osobą. Może to i egoistyczne, ale tak już my- ludzie - jesteśmy skonstruowani. Tracisz coś, co towarzyszyło Ci przez ostatni czas - jego uwaga skupiona na Twojej osobie. Teraz ona skupia się na tamtej dziewczynie.... i to boli. Najlepiej będzie, jeśli pozwolisz im budować swoje szczęście. Ty Go nie kochałaś, a przecież jest Twoim Przyjacielem - więc powinno zależeć Ci na jego szczęściu, prawda? Zaciśnij zęby i spróbuj skupić się na budowaniu swojego świata...To trudne, ale możliwe... Powodzenia. :)

Gość dlaczego tak jest
tylko ze jak juz jest wolny to nie chce byc z nim... kiedys to nawet myślałam sobie ze bede sie cieszyc jak sobie jakas znajdzie bo na mnie nie bedzie juz zadnej presji zeby z nim byc.. ale jak juz jest to troche mi zal ze potencjalnie jakbym cos chciala to nie bede mogla.. chore...

Gość dlaczego tak jest
muffinka trafilas w samo sedno..chyba tak własnie jest i ktos musial mi to uświadomić :) bo jakby on nie byl mną zainteresowany to pewnie mnie by w ogóle nie ciągneło do nieog...

Gość no własnie chyba tak jest

Gość no nie wiem czy tak jest
ja bym nie pogardziła, gdyby zajęty, który mi się podoba, stał się nagle wolny.:D chyba byłabym szczęśliwa.:P

Gość Pieprzysz od rzeczy
💤