Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde kurrde

Mam sie spotkac,za kilka godzin z wirtualnym PRZYJACIELEM-BOJE SIE i..

Polecane posty

Gość kurde kurde kurrde

..mam pietruche ze znajomosc sie zakonczy dlatego ze... jestem brzydka.. :( nie chce zeby sie we mnie zakochal.. chcialabym zeby pomyslal ze nie jestem brzydka.. :( pije winko dla dodania odwagi.. :( mamy isc na polgodzinny spacerek.. boje sie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tu jest...
Nie pij więcej, bo się upijesz i dopiero będzie

sama napisalas,ze jest Twoim przyjacielem wiec bez obaw:P Do dziela :D Bedzoie dobrze.....a dlaczego nie wymieniliscie sie fotami?:P Poza tym uroda to nie wszystko,pozwol aby Cie inni ocenili czy jestes brzydka czy nie:P

Załóż coś ładnego, odsłoń ramiona, mały dekolt wskazany, spódniczka tuż przed kolanka lub spodnie (ale nic wyzywającego!) - gwarantuję Ci, że będzie Tobą zachwycony. Tylko żeby się nie zakochał... :(

Gość kurde kurde kurrde
latrwo powiedziec nie pij winka :) chodzi o to ze jestem niesmiala.. i.. nie chce zeby zapanowala miedzy nami smiertelna cisza :D

Gość kurde kurde kurrde
a I nie chcielismy sie wymieniac fotkami..jakos tak fajnie sie dogadujemy ze (chyba balismy sie ze fotki to popsuja) ..

Gość kurde kurde kurrde
Napewno napisze wam wieczorem jak poszlo czy sie jeszcze do mnie odezwie:P po tym co zobaczy(czyli mnie) a wierzcie mi moja uroda pozostawia wiele do zyczenia :O a moze nie isc??hm..

kurde kurde kurde.....pokaz fote a ja Ci napisze czy isc czy nie;) a tak serio to idz:):)Nic nie tracisz....jak nie odezwie sie wiecej do Ciebie to byl Twoj pseudo - przyjaciel i wtedy Go olej i kopa w jaja daj:P:P

Gość hukk
no prosze cie! ja etz mam zznajimosc z faevetemz netu i ejstem w nim zakochana po uszy choc on tego nie wie,musisz isc! uroda to nie wsyztsko!bede trzymac kciuki a ciebie

Gość mam podobnieeee
moja uroda takze pozostawia wiele do zyczenia, tez mam sie spotkac z facetem, ktorego "znam" tylko z netu, ale on widzial moja fotke, uwaza ze jestem piekna, a totylko fotka, wiec tez mam pietra, przez dlugi okres czasu gdalismy tylko i niezapytal o fotke ani razu, to samno wyszlo, moze jest nadzieja, ze na wygladzie mu nie zalezy az tak bardzo, w kazdym razie boje sie :(

Gość mam podobnieeee
ze az z tego wszystkiego bledow tutaj narobilam :(

Gość mam podobnieeee
a dlugo sie znacie ?

Gość kurde kurde kurrde
moja droga znajdz mi takiego ktory nie jest wzrokowcem-ktory nie patrzy na wyglad?? WSZYSCY PATRZA..NIESTETY:(

Gość kurde kurde kurrde
JEST dokladnie 2 miesiace klikania na gg,smsow i rozmow przez telefon..a glos ma ..mmmm..zajefajny :D

hehe no proste,ze kazdy pa3y na wyglad..po to Bog dal Nam oczy ale WYGLAD NIE jest najwazniejszy!!!! Poza tym liczysz na jakis zwiazek z tym facetem czy tak jak napisalas w temacie dyskusji,ze to jest Twoj friend?:) Musisz pojsc:):)

Gość kurde kurde kurrde
kurde !! no chce go za kumpla.. jest cudowny ..a gdyby moglo byc cos wiecej..chyba bym nie pogardzial;) ale to moje marzenie:O

Gość a w stresie
to takie fajne gafy sie zdarzaja, że potem tylko śmiać się chce z tego,, mój kumpel był tak zdenerwowany,że wsadził cukier w papierku do kawy i zamieszał:D

Gość kurde kurde kurrde
mysle ze winko nie pomoze,i tak ucieknie w poplochu przede mna :D pobije rekord ginesa w biegachz przeszkodami;)

Gość sztywny leszek
Nie idz na to spotkanie ipo stresie! Proste jak swinski ogon

Gość kurde kurde kurrde
po 18 mam isc.. brrrrr... mam dreszcze i cos jeszcze na sama mysl ze go zobacze:)

Gość mam podobnieeee
chodzilo mi o to, ze nie tylko wyglad sie liczy dla niego, rozumiesz ? kazdy patrzy na wyglad, kazdy bez wyjatku, ale istnieja tez inne wazne rzeczy, ktore faceci potrfia dostrzec

Gość kurde kurde kurrde
myslisz ze moje zalety duchowe wystarcza zeby ukryc braki w urodzie??? :O czarno to widze.. buuuu :( a on jest taki slodki:)

Gość kurde kurde kurrde
nie bede sie stroic.. to i tak nie polepszy wygladu mojej twarzy.. :( jestem pyzata.. i.. w ogole PASZTET!!! :O boje sie swojego odbicia w lustrze:(

no przestan tak pisac!!!!! zwariowalas totalnie! bedzie dooobrze:):):) a strioc sie nie musisz,wystarczy ladny ciuszek.....butki na obcasie (mam nadz,ze wiesz ile On ma wzrostu abys nie byla wyzsza od Niego:P ), makijaz i gotowe..i fryz i \"dawaj maleńka\";) ps, daj fote ja ocenie czy jetses tym \"pasztetem\":P:P ale na bank sama to sobie wmawiasz