Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasna_

Ciasne kobitki Jak poradzilyscie sobie z porodem?????

Polecane posty

Gość Ciasna_

Jestem bardzo ciasna, czasem nawet maz ma problemy zeby wlozyc mi palec, bez godzinnej gry wstepnej nie ma mowy o sexie, nie uzywam tamponow bo ciezko mi je wlozyc, kiedys lekarz przepisal mi tabletki dopochwowe, maz przed wlozeniem mocno mnie wypiescil a i tak tabletka (gora 1x2cm bardzo waska) zaklinowala sie w polowie i ani w te ani we wte, musialam poczekac az sie troche rozpusci, i z wielkim bolem ja wyciagnelam. Mam wiec powazne obawy przed porodem, czy ktoras z Was tez tak miala a mimo to urodzila wlasnymi silami? Ja jakos sobie tego nie wyobrazam... pewnie czeka mnie cesarka...

Gość EXELINA
TO CI BĘDĄ CHYBA NACINAĆ KROCZE...

Gość trochę przesadziłaś
można być ciasnym, ale opis wskazuje że powinnaś używać jakiś nawilżaczy, bo prawie każda kobieta jest tam ciasna, ale jak nie możesz włożyć tampona i potrzeba ci godzinnej gry wstępnej to już patologia - idź do gina z tym problemem

Gość Ciasna_
Nawilzona to akurat jestem, mam dosc obfity sluz. Exelina, sory ale pieprzysz glupoty, i co z tego ze mi natna do odbytu, ale jak mi ma dziecko przejsc przez tak ciasna pochwe??? Pochwy to mi nie natna wiec zastanow sie zanim cos napiszesz

Gość pochwy
nie nacinają - sama peka. Znajomej szyli na całej długości bo tak popekała.