Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosc atrakcyjna.....

DZIECIOM NIE!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dosc atrakcyjna.....

mam pytanie do panow-czy sa wsrod was tacy ktorzy nie chca miec dzieci i pod tym katem m.in poszukaja partnerki zyciowej? mam 28lat i dzieci nie planuje,jestem powazna,wyksztalcona kobieta i wiem czego pragne od zycia i to wcale nie jest tak ze jestem jakims aspolecznym potworem ktory dzieci uwaza za cos nieznosnego a jednak ich nie chce! czy jestem jakims wyjatkiem i odszczepiencem?pozdrawiam serdecznie!

Szczerze mówiąc, to ja się nie widzę ojcem... Z tym, że w Twoim przypadku może tak się zdarzyć, że za kilka lat, jak będziesz miała fajnego faceta i będziesz z nim mieszkała (przed czy po ślubie - obojętne), to może Ci się \"obudzić\" instynkt macierzyński...

Gość niania82
to samo chcialam napisać...że teraz może nie chcesz, ale nie wiadomo jak będzie później....

Gość dosc atrakcyjna.......
sek w tym ze ja znam blaski i cienie macierzynstwa to moze ze duzo powiedziane ale wychowywania dzieci tak.intensywnie pomagalam mamie w wychowywaniu duuuuzo mlodszego brata a wlasciwie bywalo ze bylismy tylko we dwoje wiem jak to jest miec dziecko i wszystkie szczescia i trudnosci z tym zwiazane nie sa mi obce.o dziecku nie myslalam nigdy no moze w kontekscie co zrobic aby go nie miec a potem pojawil sie brat ktorego b.kocham i nie mialam wyjscia. jestem kobieta swiadoma swoich uczuc i dlatego poszukuje dobrego lekarza bo chce sie wysterylizowac.zabieg ten jest dla mnie naturalna konsekwencja podjetej b.dawno decyzji. niewielu mezczyzn nie chce potomka hmmmm....

Gość niania82
nie rób tego, możesz się przecież zabezpieczać.....a jeśli przypadkiem kiedyś się zdecydujesz, a teraz wykonasz zabieg to będzie za późno......

Gość szansa jest ale....
wysterylizować? O_O

Gość sztywny leszek
ja mam 33 lata i 1500 stosunkow na koncie nie zalezy mi na sexie tylko na milosci! Moja glowke trzymam ladnie, I nie strzelam gdzie popadnie!!!

Gość df66
Kazdy facet chce budowac dom, zasadzic drzewo i splodzic syna :P

Gość głupiście są
z tymi uogólnieniami kazdy chce tego albo tamtego rozumiem Cię, dzieciom nie

Znam facetów, którzy nie chcą mieć dzieci, bo ich nie lubią, albo pod wpływem partnerki zmienili zdanie. Może to nieuczciwe, ale na początku znajomości możesz powiedzieć, że jesteś bezpłodna, albo z grubej rury: \"nie chcę mieć dzieci\". Poza tym bardzo często faceci pakują się w taki związek, bo myślą, że kobiecie się odmieni, a kiedy jej się nie odmienia, to związek może się rozpaść. Nie każdy facet marzy o potomstwie. Często jest tak, że to kobiety chcą dziecka, a mężczyźni się na nie godzą, bo wiedzą, że brudną robotę i tak odwali kobieta.:)

Gość szansa jest ale....
hehehe, nie ma to jak dobra rada :( no i nie ma to jak budować jakiś związek oparty na kłamstwie od początku :O