Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego...nie wiem kto

Poznaliśmy się dawno Temu..On ma synka

Polecane posty

Gość pytam tylko
ok, źle sformułowałam. Przjęzyczenie :P Więc co takiego robi że zamienia "cię" autorko w swojego wroga? Niby w jaki sposób?

Gość pytam tylko
przejęzyczenie*

Gość a wy myslicie ze
jesli facet ma dziecko i nie jest z kobietą która je urodzila.To juz jest nikim?Pierdole takie słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestescie tylko glupimi pustakami! A autorka to wporządku dziewczyna!!! Zycze jej szczescia!!!!!:):):)

apoCalyptyCo tylko ja ostrzegamy, ze jest za mloda na takie przezycia... skrzywi sie dziewczyna na cale zycie, straci zaufanie do ludzi, straci pewnosc siebie, do tego poczucie winy, ze jednak moze rozbila rodzine... a po co jej to??? jest mloda niech idzie na impreze, bawi sie... po co sie od razu ladowac w sam srodek bagna???

Gość jego...nie wiem kto
ja nie wiem co Ty masz z tym rozbiciem rodziny.Nie są juz razem od dwóch lat...a ja rozbijam im rodzine tak?? Prosze Cie;/

Gość pytam tylko
autorko, czy możesz odpowiedzieć na moje pytanie??

dzizaz a czytalas że autorka napisala,ze ta eks stała sie taka po urodzeniu małego??? Mały ma 2latka,czyli po urodzeniu małego nie byli juz razem.Ot tak trudno jest czytac ze zrozumieniem????

mam rodzine i moze dlatego taki odchyl... ale na prawde dobrze Ci zycze... mozesz sie okrutnie sparzyc, zwlaszcza, ze znasz tylko jego wersje... jest od Ciebie troche starszy, po takich przejsciach nie koniecznie szuka zwiazku... a Ty jak widac z Twoich wypowiedzi jestes w niego slepo wpatrzona...

Gość pytam tylko
a autorka uciekła :P

Gość trele mele dudtki
gorsze od tego faceta to jestescie Wy, takie sfrustrowane kobity, ktore mysla ze znaja cale zycie, ze prawda tylko jedna...ze zjadly wszystkie rozumy...moze byc tak jak mowi ten facet a moze byc zupelnie inaczej, autorka jest jednak blizej jego, moze lepiej ocenic sytuacje...Wy opieracie sie na wlasnych przezyciach, to ze Wam sie nie wiedzie nie znaczy ze ona ma miec takiego samego pecha...czemu w kobietach tyle jadu, zazdrosci i nienawisci...gdybyscie mogly to pod tym plaszczykiem niby pomocy czekalybyscie na jej niepowodzenie z usmiechem na twarzy...

poza tym nikt nie zmienia sie z dnia na dzien... co wyszla z porodowki i zaczela sie puszczac??????? szczerze w to watpie... a polog... a depresja poporodowa... a on gdzie byl???

Gość pytam tylko
trele mele dudtki :O Tiaaa... nie ma to jak obiektywna opinia :O Ja ze swej strony uważam, że autorka powinna być ostrożna, ponieważ zna tylko jedną wersję - jego wersję. A jego kocha, więc mu wierzy. Nic dziwnego. I nie piszę że nie ma racji, bo może ma. OBY miała, lepiej dla niej. Ale ostrożna powinna być... i No i na moje pytanie nie odpowiedziała. Zatsanawiam się tylko czy nie wie co napisać, czy co...

Gość jego...nie wiem kto
Juz jestem .przepraszam. Dziewczyny ja nie znam tylko jego wersji.Nie myslcie ze on cos sobie tam wymyslil.Nie. Cale moje miasto wie jaka ona jest.Wszystkim jest zal Tomka.Bo to był zawsze naprawde fajny chłopak.Nie jest ode mnie o wiele starszy.Ma 25 lat. Ona robi ze mnie wroga poniewaz mysli,ze odbiore jej z Tomkiem dziecko.

Gość jego...nie wiem kto
trele mele...Dziękuję że mnie rozumiesz. Apocalyptyco Tobie również... 🌼

Gość te co tu pisały
wpiszcie tu swoje komentarze jak same bedzie w sytuacji autorki.Ja wiem jak to jest i calkowicie ją roumiem. Wiem jak to jest,gdy męzczyzna którego sie Kocha ma dziecko. I nie jest sie na 1wszym planie jego uczuć,poniewaz jest tez malenstwo. Ale to jest naprawde piękne.Nie jest z byłą ,tylko odradza nowe uczucia do mnie....Czlowiek sie stara aby mu zaufać,pokochac..nie bac sie. Ja kiedys tez nie rozumialam dziewczyn,które byly z facetem która ma dziecko,albo sie kochaly w takich. Dla mnie taki mezczyzna ,chlopak byl skonczony,bez przyszlosci totalne zero. A o takich dziewczynach ,ktore sie w nich kochały myslalam ze są glupie i nie wiedza w c tak naprawde brną. Facet z dzieckiem jest jak najbadziej normalny,nie jest niczego pozbawiony. Wie co to zycie i dorośleje.Oczywiscie chodzi o takiego faceta który nie wyrzeka sie splodzonego przez siebie dzieciaczka. Mój kochany jest równiez wspaniały,jestesmy razem juz 4 lata,jego synek ma 5 latek:) Zabieramy Go wszedzie,gdzie tylko mozemy. Za dwa dni sprawa w sądzie ,oby tylko dostał juz prawo do opieki nad małym. Pragniemy tego z calego serca. Nie uprzedzajcie sie do takich kobiet i mężczyzn.Tacy ludzie są normalni i naprawde wspaniali:) A i poza tym wiek tutaj nie ma nic do znaczenia! Pozdrawiam wiem ze troche tam bez sensu popisalam,ale to przez to ze sie spiesze.Ale cała prawda!!!!

Gość pytam tylko
ale ja pytam w jaki niby sposób ona okazuje to że "robi z ciebie wroga"

Gość autorko radze Ci
lepiej spi z tym co czujesz..i nie pisz tego tutaj.Bo sie zgorszysz. Nie potrafią czytac ze zrozumieniem,nie widzą co piszesz.Tylko mają swoje sranie w banie,które przekazują na tym topiku! Jestescie przegrane Wy,a nie autorka. Która jest mądrą dziewczynką !!!!!!!!!!!!!!szacuneczek dla Ciebie:*:*

Gość pytam tylko
mądrą, bo co? Bo nie próbuje nawet się zastanowić, tylko ślepo wierzy facetowi? No proszę Cię... :O Żeby nie było: sama jestem w związku z facetem, który ma dziecko. Więc oczywiście taki związek jest możliwy. Ale trzeba patrzeć realnie na to, bo jest bardzo trudno. Trzeba brać pod uwagę wszystkie możliwości. Również i ten, że facet nie jest idealny... a ona robi z niego ideał.

facet dorośleje, jak spotyka kochającą kobiete:) Własnie Miłosc nas zmienia, odradza nas na nowow:) A nie dziecko. Miłosc. Nie lubie czegos takiego- urodziłam i zobacz dojrzał co za głupota raczje przezył załamanie, ja to rozumiem nie chodzi o dziecko, tylko o Nią. Miłosc, wiele daje, może, i to ona jest siłą i sensem życia. :)

Gość Dla kazdej kobiety
Mężczyzna którego się Kocha jest ideałem,i na odwrot🌼

Gość pytam tylko
tak, tylko w takiej sytuacji takie zapatrzenie w faceta może się skończyć nieciekawie :O

Gość pytam tylko
ja nie wiem co to miłość bo mam 32 lata. kazdy facet którego mialam zdradzal mnie,to co mam teraz tą glupią autorke pocieszac?Niech zrobi jej bachora i rzuci jak tamtą!

Gość pytam tylko
ooo podszyw? Co tam, nie spodobałą się któraś moja wypowiedź? :O Oj proszę bardzo, ustępuję miejsca. Ja powiedziałam to co chciałam: że autorka nie powinna tak ślepo wierzyć temu facetowi. Tylko patrzeć rozsądnie. Ale widzę że na tym forum rozsądne wypowiedzi nie są mile widziane... :P