Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego...nie wiem kto

Poznaliśmy się dawno Temu..On ma synka

Polecane posty

Gość jego...nie wiem kto

ma synka dwuletniego slicznego Marcelka...Jego eks jest okrutna....tyle że jest ode mnie starsza...Ja mam 19 lat ,a ona 24.... On tępi ją bardzo....Nienawidzi jej. Kazde pójscie do jej domu po małego jest horrorem....traktuje Go jak śmiecia...mnie zresztą teraz też:( Ja przeciez nic jejnie robie....Kocham Tomka :( Pragne dac mu to...czego ona mu nie potrafiła dać... Jedno tylko jest dla mnie troszeczkę przykre...boje się że on mnie odtrąci:( ze pomysli sobie za jakis czas...ze jestem jakąś głupią gówniarą:( zabawką... Spotykamy sie często,nie odstępujemy siebie na krok.... Kocham Go,a boje sie ze Go strace....dla niego teraz najważniejszy jest synek.... :( Wiem pisze tak jakoś dziwnie i nie zrozumiale....Ze nie wiadomo jaki mam już wkońcu problem...... Pokochałam Go ....to stało się niedawno...A znamy się przecież już tak długo... Mam moze jakieś takie dziwne odczucia....bo jestem młoda .Nie wiem.

Gość kaajaa
Dziewczyno daj sobie spokój z takim facetem. Szkoda Twoich nerwów. Jak jest naprawdę wie tylko on. On Ci może wiele kitów wciskać a Ty młoda naiwna to łykasz. Znajdz sobie lepiej faceta bez przeszłości a wygrasz na tym.

Gość jego...nie wiem kto
Ale on jest Kochany:) Swietny.....jednym słowem ... Z nikim nie było mi tak wspaniale jak z nim.Przy nim czuje sie bezpiecznie. Po prostu boje sie jak normalna kobieta,ze kiedys to sie moze skonczyc:( Poznawałam zbyt wielu chamów...

Gość kaajaa
to jest Twoje życie. Ja wiem,że najczęściej faceci po przejściach są nic nie warci. Naprawdę żadkością jest ,że to ex jest debilką. A piszę Ci jako osoba , która została mężem faceta z przeszłością. Jesteśmy razem ale nie wiem jak to długo jeszcze potrawa. Z każdym dniem widzę jego podłość.

Gość pytam tylko
"On tępi ją bardzo....Nienawidzi jej" - co to znaczy że on ją "tępi"? Dlaczego się rozstali? z czyjej winy?

Gość jego...nie wiem kto
kaaja rozumiem Cie...Wiem co chcesz mi przekazać...Ja biorę wszystko pod uwagę. Ale uwierz mi znam tę dziewczynę,matkę Jego syna.Mieszkam w małej miejscowości.Po prostu nie ma dnia ,aby nie było o niej głośno. Jednym słowem "Dziewczynna Lekkich ..." Tomek jest świetnym facetem.Jeszcze piekniejsze jest to że nie zostawił synka,a walczy o Niego.....

Gość jego...nie wiem kto
Po urodzeniu Marcelka Jego eks uciekała z domu.Nie było jej czasami 3 dni. Wracała często pijana.A Marcelka zostawiała samego w domu... A mogła przeciez tylko dać znać Tomkowi ,a by wziął Go do siebie. Policja pod jej domem..to jest już po prostu codzienność. Ona uważa że nie wyszalała sie...i musi to nadrobić:( To jest smutne....Ona ma przeciez dziecko...

Gość jego...nie wiem kto
dzizaz--> No widzisz...Ona nigdy wczesniej nie była taka.Co ją zmieniło po urodzeniu dziecka...Nie wiem;/

Gość pytam tylko
ponawiam pytanie: "On tępi ją bardzo....Nienawidzi jej" - co to znaczy że on ją "tępi"?

Hmmm chyba nie oczekujesz, ze jego zona, jak rozumiem na dzien dzisiejszy obecna, bedzie sie cieszyc, ze wkroczylas z buciorami w ich zycie ???? Jest okrutna - a jaka ma byc?????? Jestes mloda, jest pelno wolnych facetow? Jakos nie potrafie Ci wspolczuc... moze tylko zle ulokowanego uczucia... Swoja droga jak sie czujesz rozbijajac rodzine? Zabierajac dziecku ojca? Bo co z tego, ze teraz \"dba\" o synka... za pare lat o nim zapomni... Moze mieli chwilowy kryzys, a pojawienie sie Twojej osoby doprowadzilo do rozpadu ich zwiaku? Jezeli jednak rozpadl sie wczesniej, to pewnie jego wina..., wiec uwazaj na niego... Kobieta ktora ma dziecko zrobi wszystko, zeby uratowac malzenstwo... a skoro nie robi tego, to musi byc jakis powod...

Gość jego...nie wiem kto
Tepi ją..nie uznaje jej...Przez to jaka sie stała. dzizas....Masz o mnie złe zdanie,ale ja nie jestem niczemu winna...Nie jestem jakąś zwykłą pustą panienką.:/

Gość powpierammm
Oczłowieku swiadcyz sam on, a nie to jaka ma rodiznę, itp. Wiadomo ze aby z kim byc trzeba czasu by go poznac. I sie chodzi rok, dwa. Wiec jak to ona swiadczy o nim? ona swiadczy o sobie, a nie o Tomku. I bardzo dobrze ze ją tempi:P trzeba ostro z takimi. Jakis foch, od razu arguimentem ją do parteru. Inaczej sobie takie kes za duzo pozwalają potem.

Gość jego...nie wiem kto
calima...To nie jest ,ani nie była jego żona. Byli ze soba rok.Teraz juz nie..od dwóch lat ,mają inne ,osobne życie. W zyciu nie potrafilabym rozbić czyjejś rodziny,tym bardziej odebrac mężatce męża...;/ Jego synek jest kochanym dzieckiem,bardzo czesto Tomek zabiera Go do mnie. Nie wiem czemu akurat na Niego wypadło... Nie wiem....

Gość pytam tylko
autorko, piszesz: "No widzisz...Ona nigdy wczesniej nie była taka.Co ją zmieniło po urodzeniu dziecka...Nie wiem;/" - a wcześniej jaka była w takim razie?

Gość jego...nie wiem kto
Dzizas on ją Kochał.....Ona Jego....Kiedys idealna para... Od dwóch lat dziewczyna zmieniona nie do poznania...;/ Wiem ze moze robie z Niego ideał,ale on taki dla mnie jest....

Przepraszam torche mnie ponioslo... bo nie cierpie takich sytuacji... Moze faktycznie jej wina... ale i tak nie oczekiwalabym na twoim miejscu, ze Cie polubi... zaakceptuje... w koncu on ja zostawil a wybral Ciebie... Urazona duma... chec zemsty...Najgorsze ze w samym centrum jest dziecko :(

Gość jego...nie wiem kto
Normalna,wesoła,fajna,przemiła kobietka.Wzór dla młodych dziewczyn. Od urodzenia synka twierdzi że się nie wyszalała....:( że to najgorsze co mogło ją spotkać. Od tamtego czasu imprezy i faceci to jej zycie.Nic wiecej sie nie liczy.Nic.

poza tym moze on ja doprowadzil do takiego stanu... skoro wczesniej bylo wszystko w porzadku...

Gość jego...nie wiem kto
Dzizaz chodziło mi o to..ze nie wiem czemu akurat zakochałam sie w nim!

Gość jego...nie wiem kto
Ona nienawidzi Mnie jak i Tomka... dla niej sie nie liczymy. Wiem ze to dobrze.Ale po co odrazu zamienia mnie w swojego wroga....

Gość pytam tylko
dzizas - zgadzam się z Tobą. Może ona się zmieniła bo... miała powód? Może właśnie ON był tym powodem...? autorko, radziłabym Ci bardzo ostrożnie podejść do całej sytuacji. Znasz tylko jego wersję, i niestety nie możesz mieć pewności czy to jest prawda...

Gość pytam tylko
a co ona Tobie robi że zamienia się w Twojego wroga?

Gość nie do końca źle
dziewczyny nie bądzcie takie niesprawiedliwe moze chłopak jest oka ja byłam z facetem który miał dziecko- zostawiłam go bo własnie miałam delematy podobne do kolezanki..i to był chyba błąd facet naprawde jest kochany a jego zona to franca ..niestety byłą kochana AZ rok... mam więcej doświadczenia bo mam 26 lat a on 28..wiec wiemy czego chcemy naprawde spotkałam paru dupków-i zaden nie dorastał mu do pięt! to ze ma dziecko o niczym nie świadczy natomiast to ze utrzymuje kontakt z dzieckiem świadczy tylko na jego korzysc ilu kolegów widze dookołą co mają dzieci i wdupie maja TEN FAKT nic-daj mu szanse..ale sama sobie przemyśl jaki on jest naprawde i obserwuj go bacznie

Autorko jesteś mądrą dziewczyną!Tak czytam i czytam co tu piszecie.Naprawdę widac ze fajna kobetka jesteś. hmmmm a Ty Dzizaz napewno jestes starsza/y od autorki a tak głupia ze szok,az mnie doslownie boli brzuch od smiania sie z twoich wypowiedzi. Jestes zazdrosna czy jak?

Gość jego...nie wiem kto
Jestem z nim juz jakis czas..nie powiem ze krótki i wiem jakim jest człowiekiem. Wspanialy facet:)

Gość pytam tylko
i znowu:P : ponawiam pytanie: a co ona Tobie robi że twierdzisz że zamienia się w Twojego wroga?

mloda jestes... matura nie dawno... moze nawet romantyzm pamietasz... ale nie idealizuj faceta... idealow nie ma!!! mozesz sie potluc spadajac na ziemie... apoCalyptyCo podejrzewam, ze jestes jeszcze mlodsza od autorki, skoro prostych rzeczy nie rozumiesz i glupkowato sie smiejesz...

Gość helol everybody
"Ale po co odrazu zamienia mnie w swojego wroga...." Autorka napisala tak! Nie odwracaj roli. to do pytam tylko.Bo az nie moge wytrzymac jak czytam ten topik ludzie powyzej 19 roku zycia a nie umieją czytac ze zrozumieniem,Ona wam pisze wszystko tak jak ma byc,a wy to przekręcacie.Heh niezle niezle.

oooj ja nawet chcialabym miec mniej niz 25;/;/;/;/ Widze co pisze autorka,zali sie,a wy jej wpajacie jakies farmazony;/ To tak wlasnie jest gdy pytasz o cos kogos..kto nawet nie ma pojecia o takim zyciu! Tyle! Peace...