Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuwająca anielica

Polecam ten zespół...

Polecane posty

Jeśli któraś z was szuka zespołu na Wesele, ja polecam zespół z Wrocławia 3 Beat. Ten zespół na Naszym weselu sprawdził się na 100%!!! Naprawdę polecam bo jestem z nich bardzo zadowolona i są nie tylko rzetelni ale również bardzo sympatyczni.:)

Gość taaaaaaaaak
a ty jesteś wokaliską w tym zespole i szukasz reklamy :o

Nie jestem zadną wokalistą i nie szukam reklamy, nawet mi to na myśl nie przyszło. Po prostu sama ten zespół znalazłam przez internet, umówiłam się z nimi we Wrocławiu i na rozmowę i już odniosłam od nich dobre wrażenie a to też moim zdaniem ma znaczenie. Tak samo na moim weselu zagrali bardzo ładnie i nie robili jak to na weselach bywa długich przerw. Sam zespół dawał z siebie wszystko, co nie tylko opinia moja ale również moich gości. Gdyby ten zespół brzydko zagrał to bym o tym tez wspomniała... Jestem z nich zadowolona i chciałam o nich wyrazic pozytywną opinię, chyba mogę co ? ;)

Gość jasne ze mozesz
opinia na pewno się komuś przyda;)

..co oni ci uczynili takiego fajnego???Dobre granie,bawienie gości to święty obowiązek każdej kapeli,nawet tych pogardliwie zwanych/przez co niektórych/niedouczeni muzycznie...W tej twojej euforii jest coś...a zresztą po co się usprwiedliwiasz,a nawet gdybyś była wokalistką to tym bardziej czarująca,czuwająca Anielico:)

Gość Lena62
U mnie był fajny URL= http://www.agnesbi.com/band.html]zespół muzyczny na weselu- Agnes Band. Dobrze grają i mają bogaty repertuar, nie tylko polskie piosenki, ale też włoskie, angielskie oraz hiszpańskie:)

Gość doświadczony weselnik
wybierajcie tylko takie kapele które można usłyszec i zobaczyć w akcji przed weselem,np. w pubie,restauracji lub na wczesniejszym niż wasze wesele