jestem deska przegralam zyce 0 Napisano Sierpień 28, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu sami tacy Napisano Sierpień 28, 2007 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-099 Napisano Sierpień 28, 2007 Należało napisać: wartościowego, ceniącego sobie następujące wartości... Proszę nie robić błędów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wladyslaw 0 Napisano Sierpień 28, 2007 to chyba o mnie mowa. Witaj nieznajoma! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona pelargonia Napisano Sierpień 28, 2007 owszem, taki ktoś jest jak najbardziej pożądany...ale chyba takiego do końca bardzo religijnego bym nie chciała. Od razu kojarzy mi się taki ktoś bardzo religijny, z "zasadami"(nowa kampania PiSu - "zasady zobowiązują" taaa.) z PiSem, Radiem Maryja, Rydzykiem i ślepym zapatrzeniem w coś, co nie ma nic wspólnego z prawdziwą religią. Takie jest moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deska przegralam zyce 0 Napisano Sierpień 28, 2007 wiec czy znajde tu takiego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-099 Napisano Sierpień 28, 2007 Anonimek reklamuje się jako wierzący, jesli się nie mylę, a także niejaki yagon, reszta to raczej zwolennicy promiskuityzmu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trtrtrtr Napisano Sierpień 28, 2007 JA WIERZE ze sie nawroce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deska przegralam zyce 0 Napisano Sierpień 28, 2007 up:)czekam!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tadzio Rydzyko Napisano Sierpień 28, 2007 szczęść boże, jestem! Czy chcesz się wyspowiadać z grzechów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach