Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FunAngel

ile się czeka na becikowe

Polecane posty

pujde tam osobiście, tyle się o tym mówi a potem doczekac się niemożna, jestem ciekawa czy ktoś też się tak naczekał

Gość jak się złoży wniosek do 10
danego miesiąca to dostaje się w tym samym:)

jackpot79 mamy dzieci z tych samych roczników Julia 19.05.2001 Hanna 03.07.2007 dzięki za odpowiedzi

prawnie powinno dostać się becikowe do ostatniego dnia nastepnego miesiąca czyli jak zlożyłaś np 2 lipca to mogą ci przesłać do 30 sierpnia

bo to było tak 16 lipca złożyłam wniosek 31 byłam jeszcze raz kazali mi donieśc dokument 03 sierpień byłam zanieśc te same dokumenty co 31 bo mi przysłali pismo no i do dzisiaj nic

Gość aasdfffff
a co, zrobiło się dziecko i nie ma pieniędzy, a może brakuje na przyjemnności

Gość dddrrt
a co zaszlas w ciaze zeby dostac becikowe?????wyslij lepiej meza do pracy zebys niemusiala czekac na laske od panstwa

dddrrt zobaczymy jak ty urodzisz czy dalej bedziesz taka madra ale dla ciebie 1000zł to pewnie tyle co nic [my z mezem obydwoje pracujemy]

Gość dzdzdzd44
ja juz mam dziecko

Gość zasadnicza mama
no nie nie załapałam sie ja tez i wcale nie ubolewam nad tym gdybym teraz miała małe dziecko tez bym po te pieniadze nie poszła DLA ZASADY!!

Gość trusski
e no dziewczyny przestancie... moze dla niektorych ten tysiak sie liczy dla niektorych nie... ja bylam oki 20 zlozyc wniosek i juz mam papierek ze mam sie zglosic w banku 20 wrzesnia. wiec u mnie miesiac...

Gość dzdzdzd44
moj maz zarabia namnie i na moje dziecko wystarczajaco dobrze,wiec niemusze sie martwic czy mi kraj pomoze

ciesze sie ze niemusisz sie martwic o sprawy finansowe mam nadzieja ze zawsze tak bedzie

Gość dzdzdzd44
a ja sie ciesze jakiego masz dobrego meza,ktory zrobi wszystko zebys nigdy w zyciu niemusiala sie martwic (obudz sie dziewczyno!!!) zal mi tych glupich gasek ktore biora tych najslabszych facetow na glowe rodziny,od pokolen wiadomo ze-facet ma za role opiekowanie sie rodzina,ludzie jakie to czasy nastaly ze kobieta musi liczyc na pomoc kraju,kiedy ma faceta w domu

Gość dzdzdzd44
kto ma ci te dziecko utrzymac????Kaczynski????Czy twoj maz????Zagon go lepiej do pracy

od ciebie przeciez nic nie biore a mój maz ma prace ciezka i niewdzieczna a do tego ryzykuje własnym zyciem codziennie

i jeszcze jedno niepowiedziałam ze klepie biede czy cos takiego, jak wczesniej pisałam obydwoje pracujemy

Gość bbbbbbbbbbbbbb
dzdzdzd44 ... lebiodo ...a jak Twój doskonały mąz znajdzie sobie kochankę i sie z toba rozwiedzie albo walnie w kalednarz ...to też bedziesz taka mądra :-);):-)

Gość bbbbbbbbbbbbbb
obowiazek utrzymania dziecka spoczywa na obojgu rodzicach ... kumasz ???

Gość ale dajądddddd
a jak sobie znajdzie kochanke to będzie biedna samotna matka i takiej opieka szybciej da za darmo niż jak ma się męża w domu