Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odszedl....

kocham go tak bardzo, że pozwoliłam mu odejść...

Polecane posty

Gość carlain
do odszedl jak masz na imie??Jesli moge wiedziec??

Gość to moge sie smialo dolaczyc do
Was..tez cierpie i nie mam nawet z kim pogadac...tylko ze ja z Wawy...

Gość to moge sie smialo dolaczyc do
jest ktos z Wawy?

boje sie ze mnie tez to moze spotkac :( wymagamy od siebie za wiele i nie mozemy temu sprostac. obiecujemy zmiany i to nic nie daje. .. boje sie ze go moge stracic a nie wyobrazam sobie zycia bez niego :( jestesmy zareczeni 8 mcy ale mamy rozne poglady i zainteresowania. podejscie do pewnych spraw ale jaest nam dobrze razem... wiem ze to jest paradoksalne ale taka jest prawda :( kochamy sie ...ale jest ciezko . dziewczyny musimy sie wspierac bo ja tez nie moge o tym wszystkim nikomu powiedziec :( :*

Gość odszedl....
40 km? to rzeczywiscie niedaleko :) ja bylam na zakupach sorki ze nie odpowiadalam... w sumie wpadlam bym na lampke gdyby to bylo mozliwe ;) zawsze razniej posmecic ;)

Gość odszedl....
carlain jesli masz ochote to podaj mi swojego maila albo nr gg to mozemy sobie pogadac :) w sumie nie mam ochoty rozmawiac z kims z bliskiego otoczenia :(

Gość odszedl....
anka.julia - mam nadzieje ze wam sie uda.. bo przeciez milosc to takie iekne uczucie o ktore warto walczyc :( nie wiem my juz sie chyba wypalilismy i nie wiem chociaz wiem ze sie kochamy to nie wiem czy znowu jest sens walczyc, znowu probowac, znowu tworzyc te same sytuacje milosc przez tydzien walka przez nastepny tydzien i tak w kolko :-o poczawszy od alkoholu po poglady... ech.. ale wlasnie przeciez za to go tak kocham za te jego poglady za spiojrzenie na swiat ktore ja bym chciala miec ale mnie na to nie "stac" .... trudne to wszystko...

Gość odszedl....
to moge sie smialo dolaczyc do ... pewnie razem wylejmy swoje smutki moze wtedy bedzie nam latwiej :-o

szkoda ze to wszystkie jest takie trudne a nasze marne zycie takie krotkie :( czasem to wszystko mnie przerasta., to jest niesprawiedliwe u mnie to troche inaczej bo moj R. przezywal chyba ciezki kryzys w swoim zyciu. MIal dola i byl niezadowolony wiecznie :( niedowartosciowany . To trwalo jakis miesiac. Narazie jest iskierka ....ze juz mu przeszlo . bo nie ma nic gorszego jak zdolowany i niedowartosciowany facet :(