Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie czterdziecha

Czy ja jestem zacofana?

Polecane posty

Gość prawie czterdziecha

Moja koleżanka z pracy (lat ponad 30) umawia się z facetami świeżo poznanymi w pubie a nawet przez internet. Średnio zalicza ze 2-4 randki w miesiącu z nowym facetem. Ostatnio pojechała do Irlandii na zaproszenie jakiegoś gościa i spędziła z nim ok. tygodnia. Znów wybiera się w tamte strony. Moje zdanie jest takie: dziewczyna prowadzi bardzo rozwiązłe życie a do tego jest nieodpowiedzialna. Może trafić w "łapy " jakiegoś pomyleńca, który wyrządzi jej dużą krzywdę. Czy ja myślę słusznie? Czy to tylko współczesny "luzik" a ja się czepiam?

Gość mam pytanie...zzzxxxzzz
chyba zazdrosna jestes ze ona ma powodzenie a Ty nie,ja tez mam 30 i umawiam sie z coraz to nowymi facetami,a co tam...uroda nie trwa wiecznie a co uzyje i zwiedze to moje:)

Gość Robert Kurosraki
Ta twoja koleżanka to zwykła kurtuzana. Skoro puszcza się z każdym to powiedz czy zaliczył ją tadeusz andrzejewski vel T-andy albo romek z brzeska, kolega grześka k.

Gość moim zdaniem _
to jej sposób na życie ...prawdopodobnie to lubi ...to jest jej życie i robi to co lubi i co jej się podoba i nie przejmuje się tym co ludzie o tym powiedzą .

Gość prawie czterdziecha
Wolę spokojne życie ze swoim mężem . Ona średnio 4 razy w tygodniu przychodzi do pracy na kacu, więc do tego ma problem alkoholowy. No nie bardzo wiem czego miałabym zazdrościć tej pani? Mąż ją w dupę kopnął z powodu właśnie kuresstwa. No to czego mam jej zazdrościć? Co raz innego ogonka? Ja nie jestem typem nimfomanki czy kimś podobnym. Nie mam takich potrzeb. Poza tym boję się jakiegoś syfa i brzydzę takich dyskotekowych wycieruchów.

Gość lelum polelum__
zazdroscisz zazdrscisz-jak masz meza to go pilnuj i badz mu wierna a ona jest wolna i moze robic co chce,nic ci dotego.Zal d...e sciska ze potrafi uzyc zycia.?

Gość hehe nie wiem czego ona
może jej zazdroscic. tego ze kazdy ja bzyka i traktuje jak szmatę albo worek na spermę? to ja tez bym wolala juz spokojne zycie o boku jednego fajnego faceta :)

Gość prawie czterdziecha
komu jak komu ale jej nie zazdroszczę bo nie mam jak na razie powodu. Poza tym jeśli sie dyskutuje na czyjś temat to świadczy o tym, że się tej osobie zazdrości? Szkoda mi tej dziewuchy bo kiedyś była fajną dziewczyną. Teraz bardzo często mówią o niej: rozdymana pijaczka, stary wyjebany kurwiszon i td. Dzięki bardzo za takie opinie. Wiem, że nie należy za bardzo przejmować się opiniami ludzi, ale cholera bez przesady...

Gość lelum polelum__
to niech se bzyka jak lubi a 40-stce nic do tego.Ale widac ze zazdrosc zrzera bo musiala az topik o tym zalozyc.Jak ma takiego kochanego meza to po co zajmuje sie innymi.A moze poprostu jej maz juz nie jest taki fajny a ona by chciala czegos sprubowac a sie boi.szkoda takich pustych bab. jak sie ma kochanego mezczyzne przy boku to powinna byc szczesliwa anie czepiac si ekolezanek ktore zyja inaczej

Gość lelum polelum__
sama się puszczam na lewo i prawo :)

Gość kola misiek
ale co ciebie to obchodzi autorko????To na ni tak mwi (pewnie tylko ty z zazdrosci)zajmij sie saba i nie oceniaj kogos po pozorach iplotkach bo watpie aby owa"kolezanka" omawiala wam ze szczegolami co i z kim i ile razy robi. Tak jestes zacofana,zloliwa i ograniczona.

Gość prawie czterdziecha
no ale ona co rusz to inny ja tez mam 2 kochankow bo maz mnie nie zaspokaja (maz nie lubi w d..ke)ale nie tylu i nie jezdze z kazdym nowo poznanym na wojarze.

Gość prawie czterdziecha
Ja się jej nigdy nie czepiałam i nie robię jej żadnych uwag na temat prywatnego życia. Po prostu tu na forum ludzie pytają o wasze opinie na różne tematy, więc ja również chciałam spytać. Przecież tutaj się nie znamy i przyjmuję wszelkie opinie za obiektywne. Nawet punkt widzenia lelum polelum. I tak bywa.

Gość hehe nie wiem czego ona
czterdziech sama jeste dziwka a czepiasz sie innych.Dzieczyna choc sama a ty zamezna.Jestes zazdrosna ku...ka poprostu.Ja tez lubie sex i nie mam stalego partnera ale jak bede go miec to bede mu wierna.teraz daje na lewo i prawo bo tak lubie;-)

Gość lelum polelum__
i nie chodzi o to czy pochwalam takie zach.(twojej znajomej) tylko o ta ludzk zawisc.bo napewno ona nie zwierza sie wam gdzie byla zkim i co robila.A wy juz ze siuszcza itp itd.Najlepiej to siac ploty

Gość prawie czterdziecha
jak to na kafe podszywacze są wśród nas - post 17.34 nie mój

Gość kiniaminia
sory 40 ale skoro nie zazdroscisz to poco wogule taki topik? po co ci zdania innych co na ten temat sadza. widocznie cos ci tam po pustej glowie chodzi.

Gość prawie czterdziecha
może ciężko lelum ci w to uwierzyć, ale jedynym miejscem gdzie o niej wspominam jest to forum. Nie lubię plotkować i nie lubię plociuchów. Słowo honoru. Widzę, że rozmowa zmierza w złym kierunku więc lepiej ją zakończmy.

Gość lelum polelum__
40 sama jeste podszywacz i podszyla si pode mnie o 17:31 boli cie ze ktos moze miec inne zdanie?dla mnie jeste zalepiony moherowy beret co zajmuje sie nie swoimi sprawami.

Gość lelum polelum__
nie plotkujesz?????????nie rozmawiasz o niej????????to skd wiesz gdzie ona bywa, co i z kim robi ze nazywasz j puszczalska itp? Sama sobie zaprzeczasz.Czyli ty tylko podsluchujesz co mowia o niej inni?

Gość prawie czterdziecha
kurde kobito sama nie żyję na tej planecie. Uszy mam zatykać i oczy zamykać żebynic nie widzieć i nie słyszeć? Nie znasz takich sytuacji?

Gość kiniaminia
buhahahahahah prawie czterdziecha a co ty myslalas ze beda ci tu wspolczuc takiej kolezanki.Takiej zlosliwej plotkaryi do tego zazdrosnej sie nie popiera.Myslalas ze bedziemy glaskac cie po glowce i napiszemy jaka to tu dzielna bo masz tylko 2 kochankow .

Gość lelum polelum__
no wlasnie znam i czesto takie gadki i plotki o kims sa bredniami i zlosliwymi plotkami wymyslanymi przez zazdrosne baby.

Gość lelum polelum__
i jak slysze takie cos to nie staca mi to snu z powiek bo zajmuje sie swoimi sprawami i dbam o "swoje prowadzenie sie" a nie plotkuje jak to prowadzi sie moja znajoma-jej zycie jej sprawa mimo ze tego nie pochwalam.

Gość prawie czterdziecha
może napiszę nieco jaśniej. Czasem moja znajoma sama relacjonuje przeżycia mniej więcej tak: "w czwartek poznałam nowego faceta jestem z nim umówiona na wtorek..." na pytanie co z "waldkiem poznanym w ubiegłym tygodniu?" mówi np. "e tam, teraz jest..." Bywa, że mówi ktoś inny, że widział ją pijaną na kolankach u takiego i takiego typka. itd.

Gość prawie czterdziecha
współczuć koleżanki - uff. ja nie mam z nią nic współnego poza jednym zakładem pracy. Moje koleżanki są ok.

Gość prawie czterdziecha
dobra pytanie moje brzmiało: czy jestem zacofana? Rozumiem że zdaniem większości TAK.

Gość 26lat dziewczyna
Moim zdaniem nie jestes. No chyba,ze ja razem z Toba. Bo mysle dokladnie jak Ty

Gość monia66789
w koncu trafi na popapranca ktory ja gdzies wywiezie i zabije

Gość monia66789
nie jestes zacofana,ona jest rozwiązla