Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie czterdziecha

Czy ja jestem zacofana?

Polecane posty

Gość prawie czterdziecha
jak na razie nie potrzebowałam nigdy mieć kochanków. Wcześniej pisałam o tym, że to podszyw a tu znowu ktoś z tym wyskakuje...

Gość lelum polelum__
ales ty obłudne ,straszne babsko-zamiast obgadywac ja to powiedz co o niej myslisz a nie obrabiaj d..e za plecami.Taka z ciebie kolezanka?

Gość prawie czterdziecha
kuźwa jaki jad ludziska. Wy mnie wyzywacie tu non stop. A ja jak na razie nie wyzwałam ani was ani swojej "bohaterki".

Gość kiniaminia
nie puszczalska to nie wyzwisko.buhahahahah

Gość facetfacet
a ja mysle ze ten topik to podpucha,bo nie moze istniec kobieta tak obludna,zacofana i plujaca jadem a do tego udajaca kolezanke

Gość do facetfacet
to ty nieznasz jeszcze bab ,szczegolnie takich z podwojna moralnoscia.(bo 2 kochankow to ok ale wiecej to puszczalska)

Gość wypraszam sobie
nie jestem puszczalska ale bronie tej kolezanki bo autorka za wielka robi afere. kazdy moze robic na co ma ochote i nikt nie ma prawa mu do lozka zagladac.

Gość lelum polelum__
ot własnie to .popieram wypraszam sobie

Gość do pod czterdziestke
a moze to juz menopauza i dlatego masz takie bolaczki???

Gość prawie czterdziecha
nie użyłam na tym topiku słów "puszczalska" , owszem cytowałam określenia innych osób ale takiego nie było. Poza pracą nic mnie nie łączy z tą osobą. Poza tym mój staroświecki punkt widzenia jej krzywdy nie zrobi. Omawiając ten przypadek na tym forum to pisanie w przestrzeń i tak nie wiecie i nigdy nie bedziecie wiedzieli o kim mowa. Ta dziewczyna sama siebie krzywdzi. Ja jej nic złego nie chcę zrobić i nie zrobię. To że piszę teraz te rzeczy. I co z tego. Zaraz zakończymy tę nierówną dyskusję i koniec. Nie znacie mnie i nie poznacie "bohaterki". Koniec tematu.

Gość do pod czterdziestke
a dlaczego nierowna????Bo mniej osob popiera twoje zdanie??????

Gość prawie czterdziecha
tak dlatego

Gość wypraszam sobie
"Mąż ją w d**ę kopnął z powodu właśnie kuresstwa. No to czego mam jej zazdrościć? Co raz innego ogonka? Ja nie jestem typem nimfomanki czy kimś podobnym. Nie mam takich potrzeb. Poza tym boję się jakiegoś syfa i brzydzę takich dyskotekowych wycieruchów." kurewstwo, ninfomania...hmmm ? zazdrosna jestes i tyle.

Gość kiniaminia
piszesz ze oprócz pracy nic cie nie laczy z nia ale napisalas tez ze jest fajna i ja lubisz no i w koncu to kolezanka z pracyTO CZEMU NIE POWIESZ JEJ CO O NIEJ SADZISZ tylko jej d...e obrabiasz i jak kochana kolezaneczka sluchasz jej zwierzeń???to jest obluda i zjadliwosc.

Gość do autorkiiiiii
bo jestes zlosliwa ,zjadliwa i obludna dlatego mniejszosc ci epopiera.I tak mysle ze te kilka postów popierajacych ciebie to ty pisalas pod innymi nickami.

Gość kiniaminia
po raz ktorys zadalam ci pytaie ,czemu nie odpowiesz?

Gość prawie czterdziecha
zwierzeń nie słucham, sama chodzi i paple do wszystkich. Nie wiem może jest dumna z takiego postępowania, może czegoś oczekuje.

BUHAHAHAHAHA, cale kafe :D :D :D kobita normalnie zapodala temat, a tu od razu zlecialy sie baby i tekst jak w przedszkolu: \"zazrooosciiisz\" :D Autorko - nawet nie zwracaj uwagi na te idiotyzmy :) sama nie wiem doprawdy, czego mialabys tej pani zazdroscic, sadzac po tym, co piszesz. jak ktos tu zazdrosci, to chyba tylko te, ktore najwiecej o zazdrosci pisza :) tylko nie jestem pewna, czy zazdroszcza znajomej bujnego zycia, czy tez Tobie meza ;) 🖐️

Gość do wszystkich
po co wdajecie sie w dyskusje z obludnym moherem .Trzeba byc naprawde kopnieta w glowe aby twierdzic ze 2 kochnkow (majac meza) jest ok ale jak ma sie wiecej facetow (nie kochankow bo jest sie wolnym)to juz jest sie kurewka.ZENADA.

Gość prawie czterdziecha
Nie powiem jej, dlatego że już inne osoby jej bliższe to jej powiedziały a ona ignoruje takie uwagi.

Gość wypraszam sobie
autorke gryzie ze ktos robi cos innego niz to jest przyjete. przyleciala z tym na forum bo myslala ze kolezanke sie tu zjedzie. a tu klops. anyzowka- wyobraz sobie ze ani nie zazdroszcze bujnego zycia kolezance ani autorce meza. potepiam natomiast pchnie sie z butami w czyjes zycie.

Gość prawie czterdziecha
po raz kolejny mówię, że "uczynny" podszywacz zamieszał z tymi kochankami. TO NIE MOJA WYPOWIEDŹ!

Gość do anyzowki
przeczytaj aly topik, wiekszos wypowiadajacych gani zachowanie autorki typu ze obgaduje i zaglada komus do łóżka.Zazdrosc pod czterdzieche to dodatek. Bo zazdrosci chyba skoro tak jej to nie daje spokoju.kazdy ma prawo zyc jak chce bez wzgledu na to czy beda takie mohery jak pod40 czy nie.koniec i kropka.

no poczytałam i fakt autorka troche nie tego.Ma racje ze potepia takie zach. ale co ja obchodzi czyjes zycie.Autorko proponuje wypad do koscioła i spowiedz.hihihihihih

Gość prawie czterdziecha
no i co ze interesuje sie czyims zyciem.taka mam nature.I nie moge jej powiedziec co mysle bo jak pisałm nic to nie da a pozatym straciłabym obiekt do moich przemysleń.

Gość prawie czterdziecha
Bez wątpienia ma prawo robić co chce ze swoim życiem. Przecież jest dorosła i jest wolnym człowiekiem. Ja jednak nadal uważam, że sama siebie krzewdzi. W moim pojęciu jest pewna granica, którą ta osoba przekroczyła i tyle.

Gość prawie czterdziecha
no i niedaje mi to spokoju bo ona taka brzydka a ma tylu adoratorów i kolezanek i wogóle.

Gość wypraszam sobie
stracilabys obiekt do przemyslen? buahahahaha chyba do oplotkowywania

Gość tez sie zastanawiam czemu mi
alaby autorka zazdroscic tej kobiecie ? Gdyby swoj styl bycia opisała bohaterka z tematu pewnie zjechana zostałaby od kurwy i dziwki :O Ja odpowiem na pytanie wersja w oparciu o dyskusje : tak, jestes zzaofana bo widac , ze kazdy moze robic to co chce, na co ma ochote i zwykłe puszczalstwo i pieprzenie sie jest wsrod kobiet z nowopoznanymi facetami, jest rzecza naturalną i dopuszczalną :O i moja werska - nie , nie jestes zacofana. Taki styl bycia swiadczy o niedojrzałosci emocjonalnej kobiety , bo normalna , szanująca się kobieta stara się miec stałego partnera i to z nim wiaze swoje nadzieje na przyszłosc, " zdrwoą " przyszłosc