Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomysłu na wygląd

MOŻE WY MI DORADZICIE?

Polecane posty

ostrzegam - będzie długo i nudno :P ;) od razu odpieram ataki - owszem, mogę sama poszukać, ale nie znam się na tym i mam ubogą wyobraźnię :P szukam dla siebie jakiejś fajnej fryzurki powinna być wygodna, prosta w ułożeniu, ale jednocześnie żeby można było zrobić z nią coś efektownego na specjalne okazje nie za krótka, bo wtedy nie czułabym się kobieco, ale też nie za długa, bo z moimi włosami wyglądałabym jak mokry spaniel :D chciałabym, żeby pasowała mi na co dzień, do strojów typu dżinsy, t-shirt i glany, ale też w pracy do eleganckich żakietów i butów na obcasach jakie mam włosy - proste, mało podatne na układanie, nie wiem, czy są cienkie, czy rzadkie, w każdym razie ma się wrażenie, jakby było ich mało twarz - owalna, wydatny nos jeśli komuś chciało się przeczytać cały post i miałby czas oraz ochotę mi pomóc, będę bardzo wdzięczna :) p.s. tylko nie piszcie, że takie rzeczy to tylko w Erze :P

Gość i tak i nie
a dlaczego w krótkich włosach czuła byś się mało kobieco?...ja mam krótkie włosy i czuję sie kobieco...najważniejsze żeby fryzurka pasowała do twarzy...ja ohydnie wyglądam w długich włosach...a w krótkich super... to według ciebie tylko długie włosy są kobiece?..chociaż wygląda się w nich jak pół dupy zza krzaka?...ja wolę mieć krótkie i wyglądać ładnie

nie to miałam na myśli, wiele lat miałam króciutkie włosy, ale wyglądałam w nich jak zbieg z wariatkowa :D krótkie włosy pasują do ślicznych buziek, ja takiej nie mam ;) Ty za to możesz wyglądać przepięknie :)

Gość i tak i nie
to może miałaś za krótkie...albo ułożone nieodpowiednio...a jeśli chcesz mieć dłuższe a piszesz że nie masz za gęstych to nie będą czasem wyglądały na oklapnięte?

no boję się, że będa oklapnięte, dlatego nie chcę też mieć zbyt długich, może takie do ramion? sama nie wiem, dlatego proszę o radę :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuup