Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia1987

Kopanie dzidziusiów

Polecane posty

Mam małe pytanko, czy wasze pociechy w brzuszkach mocno was kopią, kiedy najczęściej to robią i gdzie \"lądują\" najczęściej ich kopniaczki. I dopiszcie w którym tyg jesteście:)

ja jestem w 28 tyg kopniki sa bardzo wyrazne w dzien jak chodze i robie rozne czynosci zazwyczaj w dol brzucha a jak leze to jest takie fajne falowanie przekreca sie i caly brzuch faluje

Gość jakara
u mnie w 32tc kopie z prawej str z boku (nawet nie wiedzialam ze tak bardzo z boku moze, czesto wypycha tam stópki strasznie, az mam brzuch krzywy), czesto w lewe zebra i czasem na bole po lewej (to rączkami chyba)

Gość jakara
na dola po lewej mialo byc

Gość jakara
kurde " na dole" :D

Gość bziczek
no ja też czuje najbardziej po lewej stronie, delikatnie poniżej pępka i w lewym boku. Czasami Mała prostuje nóżki i wpycha mi pod lewą strone żeber (to mało przyjemne bo aż mi cierpnie to miejsce. Czasami zupełnie w dole brzucha siedzi mi na pecherzu i trzeba do kibelka zasuwać (mój rekord to chyba 14 razy w ciągu dnia). Jak sie przekręca to widać przesuwającą sie wypukłość z lewej strony na prawą :) dupka albo główka? albo czuje jakby piąstki przesuwała po brzuchu :D Ma jeszcze sporo miejsca, wiec czasami jak sie rozpędzi z machaniem odnóżami to mam wrażenie że ktoś mi tam odbija piłeczke kauczukową. faktycznie niepowtarzalne uczucie :P Zaczęłam 33 tc.

Mój synek rusz się ostatnio trochę mniej.no coż...ma już coraz mniej miejsca, ale i tak mnie to niepokoi. Może mu tam już niewygodnie. Kopniaczków nie odczuwam też może tak wyraźnie, bo mam łożysko ulokowane na przedniej ścianie macicy. Mały przesuwa swoimi kończynkami zazwyczaj jak leżę na lewym boku.

Gość bziczku ja bym chciala
taki rekord, oj jak bardzo bym chciala - mnie jak male 'wlezie' na pecherz, to moge biegac i pare razy na godzine :) ja jestem w 23 tygodniu, moje kopie na razie glownie na dole, jeszcze bezbolesnie dla mamusi, bo ma sporo miejsca. ruchliwe ostatnio bardzo jest, choc to moze ja po prostu zaczynam bardziej dzieciaka czuc :)