Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciaaa1964

Nagonka na obgryzanie paznokci

Polecane posty

Troche się nudze, więc aby zabić czas założyłam ten właśnie głupi temat o obgryzaniu paznokci :P Otóż lubie obgryzac paznokcie, robie to od niepamiętnych czasów i nie rozumiem nagonki na obgryzanie paznokci. Argument estetyczny odpada w moim przypadku - obgryzam rowniutko i jakoś to wygląda :P Czemu innych to tak irytuje? :P Skąd taka nagonka na tą czynność? :P

Gość a co na to twoi znajomi. nie o
a co na to twoi znajomi. nie obrydza ich to?

bo to jest obrzydliwe kiedy zmuszasz kogoś do patrzenia na to co robisz jesli oczywiscie robisz to w miejscu publicznym jak u siebie w domu, daleko od cudzych oczu to poobgryzaj sobie nawet całe palce ale nie rób tego przy ludziach, mnie to bardzo obrzydza, wiem, ze wielu innych również to jak z dłubaniem w nosie bleh

Gość śśśśliiizzzhhh
zakładasz sobie czasem tipsy?? czy chodzisz cały czas w poobgryzanych>

No właśnie obrzydza to ich i denerwuje. Ale jak to ich obrzydza to mogą nie patrzeć - mnie np. obrzydza, że moja koleżanka ma pięty czarne z brudu, ale nie patrze jak je widać i nie robie z tego wielkiego problemu. Co w obgryzaniu jest takiego obrzydzającego? :P \"zakładasz sobie czasem tipsy?? czy chodzisz cały czas w poobgryzanych\" Mówie przecież, że obgryzam równiutko.

trochę kultury kobieto zmuszasz ich do patrzec na to co robisz jak to sobie wyobrażasz, maja odwracac głowy kiedy ty zaczynasz obgryzac pazury? tak samo nie podoba mi się kiedy dwoje ludzi obmacuje się i ślini (bo ciężko to nazwac całowaniem) w zatłoczonym miejscu, pełnym ludzi i co? też wszyscy powinni odwracac głowy? nie, bo to nie oni nieodpowiednio się zachowują tylko tylko ty nie wyobrażam sobie np. jedzeni czegokolwiekw towarzystwie osoby, ktora obgryza pazury fu!

Gość jgktukdu
i ty się dziwisz jak na imprezie przy stole ty wyjmujesz swoje łapy i zaczynasz jeść deser. a łykasz te paznokcie czy wypluwasz?

\"zmuszasz ich do patrzec na to co robisz jak to sobie wyobrażasz, maja odwracac głowy kiedy ty zaczynasz obgryzac pazury?\" A to taki problem? Jak widze czarne z brudu pięty mojej koleżanki to odwracam głowe. Naprawde, jak was to obrzydza to musicie na to patrzeć? Czy to sprawia wam jakąś sadystyczną przyjemność? "nie, bo to nie oni nieodpowiednio się zachowują tylko tylko ty" Więc mają sie na mnie patrzeć bo ja nieodpowiednio się zachowuję? Wybacz, ale nie zrozumiałam. \"a łykasz te paznokcie czy wypluwasz?\" Połykam, gdybym wypluwała to moje paznokcie wszędzie by się walały :P

Marzenna... dobre, ale sie usmialem :D

Gość a obgryzaj sobie
nic mi do tego, bo nie muszę na to patrzeć.

Gość to sobie obgryzaj

Gość byś
cyce se obgryź

Gość głupi jesteście wszyscy

Gość głupi jesteście wszyscy

Gość byś
cyce se obgryź

Gość byś
cyce se obgryź