Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska i co z tego

Mam 27 lat,175 i 85 kg zywej wagi

Polecane posty

Gość hahahahaahahah
strzał w dziesiątke-dobre:)

Gość co tu zrobic
Ja nikogo nie potępiam z powodu jego nieszczęścia, niewiedzy albo nieumiejętności. Nigdy. Przynajmniej staram się tak nie postępować. A w tym przypadku uważam, po prostu, że lepiej byłoby zgubić te 10kg i tyle. Nie ma czym się chwalić. Na pewno nie tym, że miała 10 facetów. Co to w ogóle za wyznacznik :O

kopiuje mój wpis, z twojego drugiego topiku o tym samym temacie :P ;) 23:11 babcia nożownik Heh, wiesz co, pewnie posypią się na mnie gromy, aczkolwiek na 99% na żadnego z twoich byłych nawet bym nie spojrzała. Więc dobrze że są takie co polecą na tandetne teksty dresiarzy, przynajmniej nie zaniży im się samoocena... Zresztą gdybyś była taka super to byś ich ciągle nie zmieniała. Zgadzam się oczywiście, że każda potwora znajdzie swojego amatora, oraz że wygląd nie liczy się do końca w miłości, ale ja jestem z tych monogamicznych, albo naiwnych romantyczek, więc przegrywałam często z laskami które nie miałay problemów z przytulaniem się do kumpli ... Mieć dziesięciu partnerów to dużo gorzej niż bycie dziwką. Bo jak już ktoś kiedyś napisał. Dzi**a to zawód, k**wa - charakter

Gość Kate Moss.............
Na zmruszalym kamieniu przycupnal glupi zdyszany Jacek, nie wiedzial, gdzie udac sie dalej Mial w glowie jedna mysl: Jak by tu odciagnac uwage przesladowcow Nie znalazl jednak sposobu Postanwil uciekac na oslep i rzucic za soba pare kamieni Nie wiedzial jednak ze krotkie rece nie mialy dosc sily by rzucic czymkolwiek Od tgodnia nic mu sie nie udawalo

Gość dziwne wnioski
Jednak temat miał sens przynajmniej Jacek się cieszy.

Gość ....oto ja...
wszystkim ograniczonym, fanatycznym wrogom osob z nadwaga zycze udanego zycia towarzyskiego i uczuciowego-wasza agresja i nienawisc do drugiego czlowieka swiadczy ewidentnie o tym ze macie bardzo smutne, pozbawione pozytywnych emocji zycie, brak wam milosci i ciepla. Przykro mi z tego powodu ze tak was los nie oszczedza..... Ew wstapcie do LPR tam tylko takie smutne. sfrustrowane osoby jak wy sa, to poczujecie sie w swoim szczuplym i smutnym gronie razniej. Chyba zaczynam sie cieszyc ze mam ta nadwage ja nie mam takich problemow a zycie mam bardzo udane ;)

Gość mmmkkkddd
---"cO TU ZROBIĆ" Jeżeli twoim zdaniem kobieta "puszysta" zasługuje tylko na potępienie-to tylko pogratulować!Jesteś taką fotomodelką???Wolne żarty-anorektyczna wypindrzona pannica,której wydaje się,że pare zdjęć w "ogólnopolskich czasopismach"-to szczyt marzeń.Co to za pisma?-"Sex afery"??itp??,na"CKM"-cię nie stać,tam pokazują dziewczyny,które mają się czym pochwalić. Wow-wyskoczyła "mądra inaczej"-ulżyłaś sobie "fotomodelko"? Hehehe...dobre:-Dtroszkę się rozpędziłaś. A co do partnerów-to nie twoja sprawa-ciebie chciał tylko jeden.Zazdrosna?Ulżyło?

Gość Hahaha xD
Jedyną osobą,która otwarcie gardzi jest Jacek1982,a "co tu zrobić" raczej stara się pokazać,że 10 partnerów to jest nic.Tylko ja mam na względzie wasze zdrowie fizyczne i psychiczne.Pewne sprawy są tak oczywiste,że nawet nie trzeba o tym mówić,same wiecie,że zdrowe życie,a akceptacja siebie to dwie różne rzeczy xD

Gość ....oto ja...
hahaha-ja bardzo C i dziekuje za Twoja dbalosc ale lepeij sie swoim zdrowiem zajmij-jak masz nalogi-trzuc natychmiast, kawe, herbate tez bo niezdrowa.Zawsze sprawdzaj co jesz-jak cos ma konserwanty i barwniki-nie ruszaj! Kosmetykow tylko naturalnych ziolowych uzywaj albo wcale bo i takie szkodza, nie idz chodnikem gdzie obok jezdzi sporo aut(najlepiej w ogoel nie chodz chodnikami bo to tez grozne)-to bardzo niebiezpieczne, bo wdychasz te opary. Idz na calosciowy przeglad do lekarza bo moze sie okazac ze masz jakies problemy o ktorych nie wiesz.... A to mala dziurka w zabku czy cus. No i oczywisice uwazaj zawsze na siebie-w łazience koniecznie musi byc kilka mat antyposlizgowych, unikaj wszelkich srodkow transportu, nie wychodz z domu po 22..... Najlepeij w ogole nie wychodz, to najbezpieczniejsze!! Jedz rekoma-sztucce to czaacy sie mordercy,przypadkiem sie skaleczysz i co wtedy??Mam nadzieje ze moje rady pomoga Ci byc zdrowsza na ciele i umysle. PS, A DZIEKUJE MOJE SAMOPOCZUCIE JEST BARDZO DOBRE ;)

Gość Hahaha xD
Niestety mijamy się poglądami gdyż ja mówię o podstawach zdrowego życia,a Ty o skrajnościach.

Gość mmmkkkddd
"STENIA2000"-i "...oto ja..."Troszkę się rozpędziłaś z nickami??Co?hehehe. Mamusia nie nauczyła ciebie,żeby zawsze być sobą?

Gość mmmkkkddd
Przepraszam!-POMYŁKA!_chodziło mi o -"stenia2000" i ---"CO TU ZROBIĆ"!!!!!!!!!!!!!!

Gość ....oto ja...
hahaha-nie wiedzialam ze przeglad dentystyczny i leczenie zebow to skrajnosc...to wspolczuje Twojemu partnerowi jak sie z Toba caluje to musi byc prawdziwa trauma ;)

Gość co tu zrobic
:) myslisz ze stenia i ja to te same osoby :) ? mysl co chcesz :) uwierz lub nie, ale zniknełam bo byłam, o ironio, pocwiczyc :)

Gość co tu zrobic
i co do Twojego postu powyzej, w ktorym tak sympatycznie mnie napadasz:) w ktorym momencie napisalam, ze "potepiam osoby puszyste bo na nic innego nie zasługuja" :)? napisałam wyraznie - o ile mnie cos co mi sie nie podoba nie dotyczy bezposrednio, mało mnie interesuje :) a nie moge wyrazic swojego zdania, ktore akurat w tym przypadku jest wszystkim znaną prawdą :)? tylko niewiedziec czemu niektorzy usiłuja ją naginac:)? i taka prawda, a dla Ciebie moge byc wypindrzoną pannicą z anoreksja i szczytami marzen w sex aferach, ktora zechcial tylko jeden :) naprawde spływa to mnie :) a dodatkowo bawi :)

Gość co tu zrobic
a odbiegajac od tematu, akurat w CKMie znalezc mogłaby sie co 3 dziewczyna wyrwana z ulicy...:) komputerowcy maja tam rozwinieta fantazje :) także chyba pudło kochana pudełeczko :)

Gość mmmkkkddd
gratuluję:-)-zdrowego podejścia do otaczającego cię świata. Tylko wiesz co?Moim zdaniem wyznacznikiem człowieka nie jest jego waga,ale wartość.Mam 20 lat,172cm wzrostu i ważę 54-55kg.I wcale nie czuję się lepsza,czy zdrowsza.Moja przyjaciółka ma 178cm i waży 80kg i ona nie czuje się gorsza.Ma faceta który ja ubostwia,a 5 innych z chęcią znalazło by się na jego miejscu. Jest piękną ,świadomą tego kobietą.Dba o siebie,kocha ludzi. Twoje słowa-"..mogłaby zrzucić te 10 kg.."są nie trafione.

Gość mmmkkkddd
"doradż" znowu komuś,,,poczujesz się lepiej. Ps.kondycja zła?Coś króciutko ćwiczyłaś;-) Naucz się myśleć,zanim coś powiesz(najlepiej między wierszami).

Gość co tu zrobic
Super :) Tylko wiesz co? Wyznacznikiem urody nie jest posiadanie 10 facetów :) spójrz na pierwszy, wyjściowy post :) i na to co sama napisałas o mnie w tym poscie o " sex aferach" :) i wracamy do punktu wyjścia :) szkoda nocy :) dobranoc...

Gość co tu zrobic
poza tym sorry , ale jestes dla mnie za młodziutka żeby nauczac :)

Gość co tu zrobic
...a cwiczylam 45 min jak codziennie :) tyle mi wystarcza zeby utrzymac linie wyobraz sobie :)

Gość Hahaha xD
oto ja... nie wiem czy zauważyłaś ale moja wypowiedź dotyczyła ogólu,a nie poszczególnych zdań,które napisałaś.Pisząc to starałaś się pokazać,że albo przesadnie o siebie dbamy albo zaniedbujemy się do przesady?

Gość ....oto ja...
nie, hahaha-chcialam zauwazyc ze ja nie jestem osoba otyla, tylko mam nadwage to duza roznica-dla osob zlosliwych czy ignorantow ktorzy nie wiedza co mowia, czy z nadwaga czy otyly, to grubas, jeden mniejszy jeden wiekszy....chcialam Ci tylko zasygnalizowac ze codziennie sama sie zatruwasz a to chemia, a to jedzeniem.... a przy tym moja nadwaga to maly pikus. Tak pisac o nadwadze, tzn w taki przewrazliwiony sposob dotyczacy zdrowia, moze pisac osoba z zespołem natrectw-a to mycia rak, a to zdrowej zywnosci itd. Wierze ze Ty hahaha nie masz takich problemow i jestes zdrowa normalna dziewczyna, ale jak chcesz komus na sile pomagac to zajmij sie np palaczami-jest ich masa, a palenie jest duzo grozniejsze od mojej nadwagi, jak i wiele innych problemow zdrowotynch ktory przeciety obywatel ignoruje. Pozdrawiami 3maj sie cieplo, Hahaha.