Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska i co z tego

Mam 27 lat,175 i 85 kg zywej wagi

Polecane posty

Gość dziwne wnioski
co tu zrobić: ale co ma piernik do wiatraka...

Gość do co tu zrobić
musisz się jakoś dziewczyno pocieszać bo co Ci pozostało? Myślałby kto jaka olśniewająca się znalazła, a jaka skromna i mądra przy okazji;)

o jej jej taka brzyda jestem,co ja teraz zrobie,ojejej anorektyczka napisala mi ze jestem brzydka,ide do lusterka

Gość co tu zrobic
śmieszysz mnie kobieto :)

Gość co tu zrobic
Poza tym do anoreksji mi daleko uwierz :) To Ty jestes otyła :) Nie mierz ludzi swoją miarą :)

Gość dziwne wnioski
mówię to dlatego, że znam piękną szczupłą dziewczynę która od 16tego roku życia miała wielu adoratorów, kilku facetów i raczej zawsze była z kimś co nie znaczy, że zaraz się puszczała tzn. spała ze wszystkimi

Gość co tu zrobic
I nie napisałam, że jesteś brzydka :) Być może masz olśniewającą twarz :) Ale wiesz, chodzi o całokształt :)

Gość dziwne wnioski
tzn. twierdzisz jak i inni ze skoro ma nadwagę to się puszcza to również ciekawe wnioski

Słuchajcie - osoba otyła wcale nie musi być od razu brzydka i głupia. Czasem zdarza się, że facet po prostu nie patrzy na urodę tylko na charakter. Znam wiele szczupłych dziewczyn, które są samotne oraz tych grubszych, które mają b. fajnych facetów!

Gość dokładnie tak mysli
natomiast gdyby o nią chodziło to by mówiła o sobie że jest rozchwytywana:)

Gość co tu zrobic
Ok :) A ja mam masę koleżanek, które są naprawdę co by nie mówić i czego się nie doszukiwać śliczne i prawie każda Ci powie, że faceci się jej po prostu boją :) Oczywiscie nie generalizuję. Ale tak czy owak jeśli przecietny facet widzi laskę z bilbordu i laskę moze i ładną ale wagi ciezkiej, to wiecej odwagi bedzie miał w rozmowie z tą drugą. I tyle :) A dalej roznie moze sie potoczyc :)

otoz nie jestem brzydka, mam proporcjonalna figure i styl ubierania sie, ktory odejmuje kg. mam biodra i talie, co tez odejmuje kg bo figura robi sie proporcjonalna. napisalam tego posta tylko dlatego ze mialam juz dosc,totalnie dosc czytania o kg kg i kg.jeden w ta jeden w tamta bozeee ile mozna!!!

Gość co tu zrobic
Sorry :) Nie mówię, że się puszcza :) Jej sprawa co robi z kim, mnie to naprawdę mało interesuje, mam swoje zdanie na ten temat i pilnuje siebie :) Innych nie muszę :) Napisałam tylko, że nie ma co przeżywać, że miała stadko facetów chociaż jest grubaskiem :)

Gość co tu zrobic
No to nie czytaj :) Jedni lubią odejmować kg ciuchami, a inni popisać sobie o metodach zwalczenia ich na stałę :)

Gość Jacku............
Bo fantazja jest od tego.... dobrze że chociaż te część mózgu umiesz wykorzystać, już widzę jak na Ciebie fajne dupy lecą.... to co tu robisz jeszcze zamiast się bzykać z fajną dupą??????

Gość dziwne wnioski
Ale niech sobie napisze jak jest szczęśliwa przeszkadza Ci to...

Gość co tu zrobic
Nie no w zasadzie ok :) Niech sobie pisze jeśli ją to uszczęśliwia. Masz rację, niepotrzebnie się wtrąciłam :) Choć mnie też to uszczęśliwiło :)

Gość dziwne wnioski
Mi się bardziej podoba taki temat niż jęczenie jestem za gruba nikt mnie nie chce albo dlaczego nikt mnie nie chce.

może co niektórzy nie znają się na tego typu sprawach, ale kobieta o wzroście 1,75 i wadze 85 kg nie jest OTYŁA tylko MA NADWAGĘ!! Mam nadzieję, że nie tylko ja widzę różnicę.. Ja się bardzo cieszę, że nie wszystkie laski to 3 cm więcej i 25 kg mniej. Świat byłby nudny, gdyby chodziły same panienki rozchwytywane przez czasopisma... Pozdrawiam autorkę topiku:)

Gość Hahaha xD
Mnie zastanawia dlaczego pisząc to chciała dać innym do zrozumienia,że nadwaga jak i odżywianie się (dieta) nie ma znaczenia.Niech się lepiej skonsultuje z lekarzem i dowie jak w życiu należy funkcjonować i dbać o siebie,bo nadwaga to niestety zaniedbanie.

Gość co tu zrobic
Jakie wzburzenie :) Ale tak czy owak 85 kg przy 175 to już sie nadaje na porządną dietę. Choćby dla zdrowia :) Ale jak mówię, mi to nie przeszkadza jesli mnie nie dotyczy :)

Gość wlaczcie sobie vive
i zobaczcie jak wyglada super kobieta

Gość Hahaha xD
Pisząc "dieta" nie mam na myśli drastycznego ograniczenia jedzenia.Dieta nie musi być odchudzająca,a nadwaga zazwyczaj bierze się ze złego stylu życia i sposobu odżywiania.Przyjmujemy więcej kalorii niż możemy spalić xD

Gość dziwne wnioski
Wkurza mnie takie gadanie o zdrowiu i diecie również, ja np powinnam rzucić palenie bo gorzej mi to na zdrowie wyjdzie niż jakbym miała ważyć 10 kg więcej, ale to łatwe nie jest i pewnie szybciej się przekręcę niż gruba niepaląca :(.

Gość Hahaha xD
Ta na Vivie w ogóle mnie nie pociąga ale gdyby strasznie się na mnie uparła to pewnie oddałbym się jej w całości xDD

Gość Kate Moss.............
Byl sobie Jacek, imie przyjal po swym siwym acz glupim ojcu.... Cerowal skarpety bo dziur w swojej glowie nie mogl, mial za krotkie rece i za krotkie palce Nie tylko zreszta palce mial krotkie ten Jacek I to bolalo go najbardziej